رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🍰مواد لازم کیک خیس بدون شکر👇🏻
🍰برای کیک👇🏻
۴ عدد تخم مرغ
۳/۴ استکان کنسانتره آب سیب
۱ استکان آب ولرم
۲/۵ استکان آرد جو دو سر
۱ پاکت بکینگ پودر
۳ ق غ پودر کاکائو

🍰برای کرم👇🏻
۳۰۰ گرم پنیر خامه ای
۸۰ گرم شکلات تلخ

نیم کیلو توت فرنگی

برای خیس کردن کیک ۱ استکان شیر


🍰طرز تهیه👇🏻
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم سفیده تخم مرغ رو تا زمانی که به قوام کرم شانتی برسه با همزن خوب هم می زنیم. در یک ظرف دیگه زرده تخم مرغ و بقیه مواد را به ترتیب اضافه کرده و با همزن هم میزنیم سفیده تخم مرغ رو با قاشق چوبی یا قاشق سیلیکونی مخلوط می کنیم بدون استفاده از همزن هم می زنیم و داخل قالب دایره ای میریزیم و اطراف قالب رو با کاغذ روغنی میپوشانیم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰_۴۵ دقیقه می‌پزیم. برای کرم کیکمون شکلات تلخ رو به روش بن ماری ذوب می کنیم و با پنیر خامه‌ای مخلوط میکنیم وقتی که کیک خنک شد از وسط برش می زنیم و به سه قسمت تقسیم می کنیم قسمت پایین کیک شیر رو میریزیم و کمی خیس می کنیم سپس خامه و توت فرنگی های خرد شده رو گذاشته و روش کیک میزاریم روی کیک رو هر مدلی که دوست داشتیم میتونیم سس بریزیم.
داخل یخچال گذاشته و دو ساعت بعد میتونیم سرو کنیم.
نوش جون😋❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک خیس بدون شکر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *