رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🍭مواد لازم کیک رولی توت فرنگی👇🏻
۲ عدد تخم مرغ
۱ استکان شکر
نصف استکان آب ولرم
نصف پاکت بکینگ پودر
۱ پاکت وانیل
۱ لیوان آرد

🍭برای خامه👇🏻
۲۰۰ میلی لیتر خامه
۱ بسته کرم شانتی
نصف استکان شیر
‌توت فرنگی به مقدار لازم

🍭طرز تهیه👇🏻
برای کیک تخم مرغ ها رو تا وقتی که مثل خامه بشن هم می زنیم بعد شکر رو اضافه و خوب هم می زنیم و بقیه مواد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و از مواد کیکمون کمی جدا میکنیم و بهش یک قطره رنگ غذا میریزیم و مخلوط میکنیم. روی کاغذ روغنی هر مدلی که دوست داشتین میتونین شکل بدین .بعد از اون روش مواد کیکمون رو به آرومی می ریزیم و صاف میکنیم . داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰_۱۲ دقیقه میپزیم (البته بستگی به فرتون داره کنترل شده بپزین) تا زمانی که کیکمون میپزه برای خامه اش همه مواد رو هم میزنیم .
بعد اینکه کیک رو از فر در آوردیم پودر قند روش میریزیم و رولش میکنیم و داخل یخچال میذاریم بعد اینکه از یخچال در آوردیم آروم رولش رو باز میکنیم و خامه رو روش می مالیم و پخش میکنیم و دوباره رول میکنیم و میذاریم داخل یخچال بعد سرو میکنیم .
نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک رولی توت فرنگی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *