موارد لازم + طرز تهیه
✔ مواد مورد نیاز :
۱) یک بسته بیسکویت
۲) ۲ ق.غ سرپر کره
۳) نصف لیوان فندوق خرد شده ( در صورت تمایل )
۴) ۱۲ عدد کاغذ کیک کوچک
۵) ۳۰۰ گرم پنیر لبنه
۶) ۲ عدد تخم مرغ
۷) یک لیوان پودرشکر
۸) ۲ ق.غ نشاسته
۹) یک ق.غ آرد
۱۰ ) نوک ق.چ وانیل
۱۱) خامه ۲۰۰ ml
۱۲) در صورت تمایل رنده ی پوست لیمو
✔ برای سس :
۱) نوک ق.چ زردچوبه
۲) یک لیوان چایخوری پودرشکر
۳) ۲ عدد آب لیمو
۴) یک عدد پوست لیموی رنده شده
۵) ۱/۲ ق.غ نشاسته
۶) یک لیوان آب
✔ طرز تهیه :
بیسکویت و فندوق رو داخل غذاساز خرد کنید کره رو آب کنید روش بریزید هم بزنید داخل سینی کاپ کیک کاغذهای کیک رو قرار بدید پودر بیسکویت رو داخل همه بریزید و با لیوان فشار بدید . پنیر لبنه رو داخل ظرفی ریخته و پودرشکر رو روش بریزید با یک همزن با هم مخلوط کنید خامه و تخم مرغ ها رو اضافه کنید در آخر نشاسته و وانیل رو اضافه کنید هم بزنید و روی بیسکویتها بریزید داخل یک ظرف کوچکی آب بریزید و داخل فر در گوشه ای قرار بدید چیزکیکها رو داخل فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار بدید وقتی کناره ها کمی برشته شد ولی وسطش هنوز نرم و سفید هست از فر دربیارید ۳۰ الی ۴۰ دقیقه استراحت کنه در این بین سس لیمو رو درست کنید تمام مواد رو داخل ظرفی ریخته و هم بزنید روی اجاق گذاشته و بپزید شیرینیش رو خودتون میتونید اندازه کنید وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید و یک ، دو دقیقه فرصت پخت بدید و سپس از روی اجاق برداشته و بزارید تا خنک بشه گهگاهی هم بزنید تا گوله گوله نشه وقتی خنک شد روی چیز کیکها بریزید تزئین کنید و سپس سرو کنید در یخچال حداقل یکساعت فرصت استراحت بدید .
نوش جان 😋
باهر –
عالی عالی عالی????????