رضیم
رضیم
چگونه تندی جوجه کباب را بگیریم؟ (2 نکته ساده)

چگونه تندی جوجه کباب را بگیریم؟ (2 نکته ساده)

چگونه تندی جوجه کباب را بگیریم؟

برای رفع شوری جوجه کباب روش های زیادی را در مقاله قبلی سایت به شما آموزش دادیم. شاید این مورد برای شما پیش آمده باشد که غذای تان بیش از اندازه تند شده باشد. حال چه کار هایی میتوان انجام داد تا تندی آن را کاهش دهد؟ در ادامه مطلب، روش های جلوگیری و رفع تندی جوجه کباب را با هم بررسی خواهیم کرد.

علت تند شدن جوجه کباب

حتما برای اینکه متوجه تندی جوجه ها بشوید، یک تکه از آن ها را کباب و مزه کنید تا متوجه میزان تندی آن بشوید.

یکی از دلایل تند شدن جوجه کباب استفاده از فلفل سبز تند در مواد است. همچنین بعضی افراد هنگام کباب کردن جوجه ها، ما بین آن ها فلفل سبز تند قرار میدهند که این کار باعث تندی جوجه می شود. این کار را به شما پیشنهاد نمیکنم. هم به دلیل اینکه فلفل ها زودتر از جوجه پخته می شوند و می سوزند و ممکن است جوجه را تلخ کند. هم به دلیل اینکه غذا را تند میکند.

روش های گرفتن تندی جوجه کباب

شما میتوانید برای رفع تندی جوجه، مواد آن را اضافه کنید تا تندی کمتر حس شود. اضافه کردن حجم غذا کاربردی ترین روش و آسان ترین راه است. به مواد خود کمی مرغ، پیاز و ماست اضافه کنید.

چاشنی های ترش به مواد اضافه کنید. اضافه کردن آب لیمو یا لیمو ترش، سرکه و گوجه فرنگی باعث تنظیم تندی غذا می شود.

لبنیات، عامل کاهش تندی است و آن را کاهش میدهد. به مواد جوجه کباب خود ماست یا خامه اضافه کنید. برای اینکه جوجه تان طعم ماست نگیرد، آن را با دو قاشق سس مایونز ترکیب کنید.

جوجه کباب را با برنج سرو کنید. نشاسته باعث کاهش تندی غذا می شود و ترکیب برنج با جوجه، تندی را کم تر خواهد کرد.

فلفل را در آخر کار قبل از کباب کردن اضافه کنید.

نکته کلیدی

برای اینکه مشکلات این چنینی برایتان به وجود نیاید از جمله شوری یا تندی غذا، بهتر است ادویه جات را کم کم به مواد اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن آن را بچشید تا از طعم آن مطمئن شوید.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *