رضیم
رضیم
چرا کباب تابه ای سفت میشه؟ (2 نکته ساده)

چرا کباب تابه ای سفت میشه؟ (2 نکته ساده)

چرا کباب تابه ای سفت میشه؟

کباب تابه ای یک غذای بسیار راحت و ساده است که وسایل مورد نیاز برای پخت این غذا در هر خانه ای پیدا میشود. در ادامه مطلب روش پخت این غذا و نکات مهم برای جلوگیری از سفت شدن کباب ها را به شما آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه

دو پیاز متوسط را رنده کرده و با نیم کیلو گوشت چرخ کرده ترکیب میکنیم. ادویه های لازم و دلخواه، مثل نمک، فلفل، زردچوبه و… را به مواد اضافه میکنیم.(برای خوش طعم تر شدن کباب ها میتوان به مواد کمی زعفران دم کرده نیز اضافه کرد). یک حبّه سیر را له کرده و کاملا با مواد مخلوط میکنیم. داخل تابه روغن ریخته و کباب ها را سرخ میکنیم. برای اینکه کباب ها طعم بهتری داشته باشند، میتوانید کنار تابه چند عدد گوجه نیز سرخ کنید. اگر میخواهید غذای رژیمی، سالم و بدون روغن داشته باشید، میتوانید کباب های خود را در فر قرار دهید.

نکات مهم هنگام پخت کباب تابه ای

یکی از مشکلات هنگام پخت این غذا وا رفتن کباب تابه ای است که در مقاله دیگر سایت ما میتوانید روش های جلوگیری از این مشکل را مطالعه کنید. در ادامه این مطلب روش های جلوگیری از سفت شدن کباب تابه ای را به شما میگوییم.

  • چرب بودن بیش از اندازه گوشت یکی از عواملی است که باعث سفت و جمع شدن کباب تابه ای میشود. بهتر است از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند استفاده کنید، به دلیل اینکه گوشت گوسفند به تنهایی چربی زیادی دارد و استفاده از گوشت گوساله به تنهایی هم باعث سفت شدن کباب میشود.
  • در اضافه کردن ادویه ها دقت بالایی به خرج دهید، اضافه کردن بیش از اندازه نمک به گوشت یکی از عوامل سفت شدن کباب است.
  • در ابتدای کار روغن به اندازه کافی داغ باشد، و بعد از سرخ شدن دو طرف کباب ها شعله را کم کنید و در حرارت ملایم اجازه دهید کباب ها پخته شوند. اگر در ابتدا حرارت کم باشد، گوشت آب میندازد و باعث سفت شدن کباب میشود.
  • با رعایت این نکات میتوانید یک غذای خوشمزه برای خود و عزیزان تان طبخ نمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی