رضیم
رضیم
چرا زولبیا تو روغن وا میره ؟ (2 نکته ساده)

چرا زولبیا تو روغن وا میره ؟ (2 نکته ساده)

چرا زولبیا تو روغن وا میره

زولبیا یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که در اکثر مناطق کشور در دوره های مختلف سال مصرف می شود. این شیرینی به صورت معمول در ماه مبارک رمضان و همچنین در ماه های محرم و صفر نیز تهیه می شود. در برخی مناطق ایران، این شیرینی با نام‌های مختلفی مانند “زولو”، “زلابیا” یا “زلوبیا” نیز شناخته می‌شود. مواد اصلی این شیرینی شامل نشاسته و ماست است. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگام پخت این شیرینی در روغن وا شود. علت چیست؟ و چگونه می توان آن را رفع کرد؟

 

روش پخت زولبیا خانگی

مواد لازم

نشاسته گل 1 لیوان

ماست 1 لیوان

آرد سفید 1 قاشق غذا خوری

بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری

 

مراحل طبخ:

  1. ابتدا درون ظرف مناسبی نشاسته گل و ماست پرچرب ترش شده را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا تکه های نشاسته در ماست حل شوند.
  2. یک قاشق آرد سفید را با بکینگ پودر درون مخلوط ماست و نشاسته می ریزیم و خوب هم می زنیم.
  3. در این مرحله زعفرانی را که از قبل دم کرده ایم به مواد درون ظرف اضافه می کنیم. هم بزنید تا یکدست شوند.
  4. مایه زولبیا آماده است. روی آن را با سلفون و یا پارچه بپوشانید و به مدت 1 ساعت در فضای اتاق قرار دهید تا عمل تخمیر به درستی انجام شود.
  5. پس از مدت زمانی که گفته شد مواد را درون قیف بریزید.
  6. روغن را داغ کنید. برای تست دمای روغن می توانید مقدار خیلی کمی از مواد شیرینی را درون روغن بریزید اگر سریع پف کرد و روی روغن شناور ماند یعنی روغن آماده است.
  7. مواد را درون قالب و یا به صورت دایره هایی که یکدیگر را قطع می کنند درون روغن بریزید و صبر کنید تا طلایی شوند.
  8. زولبیا را درون شهد از قبل آماده کرده غوطه ور کنید و پس از چند دقیقه آن را بیرون بیاورید و روی صافی قرار دهید تا اضافات آن گرفته شود. نوش جان

علت وا شدن در روغن

دمای روغن بسیار مهم است. اگر بیش از حد داغ باشد زولبیا در روغن وا می شود. اگر مایه شل باشد و قوام کافی را نداشته باشد موجب وا شدن شیرینی در روغن می شود. زولبیا را سریع شکل بدهید تا از هم وا نشود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی