رضیم
رضیم

چرا آش رشته سفت می شود؟ (2 نکته ساده)

چرا آش رشته سفت می شود؟

آش رشته غذای سنتی و مورد علاقه ایرانی ها است. در مناسبت های مذهبی مانند ماه رمضان و محرم نیز به صورت نذری داده می شود. تهیه آش نکاتی دارد که اگر آن ها را رعایت نکنیم ممکن است آش رشته ای سفت، شور و حتی بد مزه داشته باشیم. امروز در این مقاله میخواهیم علت هایی که باعث سفت شدن آش می شود و روش های جلوگیری از سفت شدن آن را با هم بررسی کنیم. پس اگر قصد پخت یک آش بی نقص را دارید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

علت سفت شدن آش رشته

علت اصلی که باعث سفت شدن آش رشته می شود به رشته مربوط است. که در ادامه با آن اشاره خواهیم کرد.

  1. مقدار اضافه کردن رشته به آش: اگر مقدار بیش از اندازه باشد و متناسب با دیگر مواد نباشد، سفت خواهد شد. این مقیاس را در نظر بگیرید که به ازای هر یک کیلو سبزی آش، نصف تا یک بسته به آش اضافه کنید که مقدار آن بستگی به نوع و کیفیت رشته نیز دارد.
  2. نوع رشته: در کیفیت و طعم آش رشته تاثیر زیادی دارد. اگر بعد از اضافه کردن رشته به آش، خیلی پف کرد و باعث سفت شدن آش شما شد. یک پیمانه آرد را به همراه دو لیوان آب جوش رقیق کنید و به آش اضافه کنید تا رقیق شود و سفتی آن از بین برود.
  3. حجم قابلمه یا دیگ: اگر قابلمه شما به اندازه کافی جا نداشته باشد و کوچک باشد، رشته ها به هم میچسبند و باعث سفت شدن آش می شوند. پس حتما در انتخاب قابلمه دقت به خرج دهید.
  4. اضافه کردن رشته در آخرین مرحله: شما باید حتما بعد از پخته شدن سبزی و حبوبات رشته را اضافه کنید. اگر رشته ها را زودتر از موعد اضافه کنید باعث خمیر و سفت شدن آش رشته می شود.

نکته پایانی

حتما حبوبات را یک بار جدا بپزید و بعد به آش اضافه کنید، البته توجه داشته باشید نباید زیاد پخته شوند به دلیل اینکه له میشوند و این مورد نیز باعث سفت شدن آش شما می شود.

اگر با رعایت و انجام این نکات باز هم آش رشته شما سفت شد به آن آب جوش اضافه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی