رضیم
رضیم
چطور آش رشته را فریز کنیم؟ (2 نکته ساده)

چطور آش رشته را فریز کنیم؟ (2 نکته ساده)

چطور آش رشته را فریز کنیم؟

یکی از روش های نگهداری مواد غذایی برای زمان طولانی فریز کردن آن ها است. شاید برای شما هم پیش آمده باشد، مقدار آشی که تهیه کرده اید، زیاد باشد و اگر آن را در یخچال نگه دارید، ممکن است خراب شود، و مجبور شوید آن را دور بریزید. ممکن است این سوال برایتان به وجود آمده باشد که آیا میتوان آش را فریز کرد؟ جواب بله است. در ادامه این مطلب روش های فریز کردن آش رشته را به شما خواهیم گفت.

فریز کردن غذا بهتر از نگهداری آن در یخچال است، معمولا فریز کردن غذا باعث تازه تر ماندن آن می شود. یخچال رطوبت غذا را میگیرد اما فریزر آن را کاملا تازه نگه میدارد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نحوه فریز کردن آش رشته

برای فریز کردن هر غذایی ابتدا باید مطمئن باشید به طور کامل سرد شده باشد. به دلیل اینکه اگر غذای شما داغ باشد عمل انجماد خیلی دیر انجام می شود. همچنین گرما آن غذا باعث میشود مواد غذایی دیگر در فریزر آب یا فاسد شوند.

بعد از اینکه آش رشته شما به صورت کامل سرد شد، به اندازه وعده ای که استفاده می کنید، آش داخل پلاستیک فریزر بریزید و آن را پهن کنید. در فریزر قرار دهید و هر زمان که میخواستید استفاده کنید، یک بخش را از فریزر در آورده و گرم کنید.

برای گرم کردن آن حتما بسته آش رشته را از شب قبل از فریزر در آوردید که کارتان برای گرم کردن راحت تر باشد. معمولا غذا های پخته شده که در فریزر قرار گرفته می شود بو و طعم شان تغییر می کند.  به همین علت برای گرم کردن بهتر است کمی پیاز داغ و روغن به آن اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد.

نکته پیشنهادی

حتما آش رشته را به اندازه ای بپزید که نیازی به فریز کردن آن نباشد. یا حتی اگر حجم آن بیشتر از اندازه شد، بهترین کار نذری دادن و پخش کردن آن است.

توجه داشته باشید که آش رشته را به مدت طولانی در فریزر نگهداری نکنید، بهتر است آن را در زمان کمی مصرف کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی