رضیم
رضیم
چرا نون خامه ای خمیر میشه؟ (2 نکته ساده)

چرا نون خامه ای خمیر میشه؟ (2 نکته ساده)

چرا نون خامه ای خمیر میشه؟

ایام نوروز که نزدیک میشه، بازار پخت انواع شیرینی جات هم داغ میشه. یکی از شیرینی هایی که پختنش بین خانمای خونه دار، تو ایام نوروز خیلی رایجه، نون خامه ای هست، اما گاهی این شیرینی پر طرفدار، درست از آب در نمیاد. راستی!!! می دونید گاهی اوقات چرا نون خامه ای خمیر میشه؟

چرا بعضی اوقات این شیرینی خمیر میشه؟ 

خمیر شدن نون خامه ای دلایل مختلفی می تونه داشته باشه. عدم رعایت نسبت مواد اصلی، زمان اضافه کردن هر کدوم از مواد و همچنین مدت زمان پخت، می تونن تا حدودی باعث خمیر شدن نون خامه ای بشن، اما اگه این موارد رو هم رعایت کردید، ولی باز دیدید نون خامه ای تون خمیر شده، به نکات زیر دقت کنید:

اولین نکته زمان بیرون آوردن از فر هست. بهترین زمان برای بیرون آوردن خمیر از فر، زمانیه که پوست روی نون، کاملا ترد و شکننده شده باشه. این مساله ارتباط مستقیمی با مدت زمانی که مواد توی فر قرار دارن و همچنین درجه حرارت فر داره. یعنی زمانی باید نون خامه ای رو از فر بیرون بیارید، که شکل و صدای پوست خامه ای ترد بودنش رو نشون بده.

دومین دلیل خمیر شدن نون خامه ای، اینه که احتمالا شما یادتون می ره این شیرینی خوشمزه رو بعد از پخته شدن، تو یخچال بزارین. یادتون باشه نون خامه ای بلافاصله بعد از پختن و بیرون آوردن از فر، باید حداقل 12 ساعت تو یخچال استراحت کنه. البته اگر عجله ندارید، اجازه بدید نون خامه ای تون تا یک روز هم توی یخچال بمونه. این باعث می شه پوست روی اون، نرم و ترد تر بشه و دیگه اون حالت خمیری رو نداشته باشه.

نکته سوم و به عبارتی مهمترین نکته تو خمیر شدن یا خمیر نشدن نون خامه ای، به پف کردن خمیر برمی گرده. اگه خمیرتون خوب پف نکنه، باعث می شه که اصلا داخل خمیر پخته نشه. رعایت نکردن بعضی از نکات، باعث میشه خمیر خوب پف نکنه. پس برای جلوگیری از خمیر شدن نون خامه ای ، رعایت مواردی که باعث پف کردن خمیر نون خامه ای میشن خیلی ضروریه.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی