رضیم
رضیم
برای ترد شدن زولبیا چه باید کرد ( 2 نکته ساده)

برای ترد شدن زولبیا چه باید کرد ( 2 نکته ساده)

برای ترد شدن زولبیا چه باید کرد

اگر شما هم طرفدار شیرینی جات هستید پس صد در صد برای یک بار هم که شده طعم زولبیا را چشیده اید. این شیرینی زینت بخش سفره های افطار ما است. این شیرینی ترکیبی از ماست ترش و نشاسته گل است. طبخ ‌آن در خانه نیز امکان پذیر است. اگر تا به حال اقدام به پخت این شیرینی کرده اید ممکن است که با مشکل نرم شدن آن مواجه شده باشید. اگر می خواهید راز ترد شدن این نوع شیرینی را یاد بگیرید این مطلب را مطالعه کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل نرم شدن زولبیا

ابتدا دلایل نرم و خشک شدن زولبیا را نام میبریم. اگر این شیرینی را بیش از حد سرخ کنید زیادی خشک می‌شود و اگر کم آن را در روغن تفت دهید موجب نرمی آن می شود. سر قیف عامل بعدی است اگر ضخامت این شیرینی زیاد باشد نرم می شود و اگر سر قیف باریک باشد موجب خشک شدن آن می شود. قوام شربت شما بسیار مهم است زیرا زیاد بودن غلظت شربت بار موجب خشک شدن و رقیق بودن اش باعث نرم شدن شیرینی می‌شود. زولبیا را به صورت داغ درون شهد داغ غوطه ور کنید. و پس از خارج کردن آن صبر کنید که شیرینی کمی خشک و خنک شود. سرخ کردن این شیرینی با روغن جامد موجب خشک شدن آن می‌شود پس برای ترد شدن آن را با روغن مایع سرخ کنید. پس از این که شیرینی ها را سرخ کردید و آماده شدند بهتر است که آن ها را داغ داغ روی هم قرار ندهید زیرا با این کار شیرینی تان را نرم کرده اید.

برای ترد شدن چه کنیم؟

گلوکز ماده ای است که افزودن اش به شیرینی موجب ترد شدن اش می شود و همچنین در براق شدن زولبیا نیز موثر است. می توانید از نوع بی رنگ آن استفاده کنید. این ماده از شکرک زدن شیرینی نیز جلوگیری می کند. اگر شهد این شیرینی را به صورت اصولی تهیه کنید شک نداشته باشید که می توانید زولبیا‌ی ترد و خوشمزه ای را مزه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *