رضیم
رضیم
شیرینی نارگیلی خشک شده را چگونه نرم کنیم؟ (2 نکته ساده)

شیرینی نارگیلی خشک شده را چگونه نرم کنیم؟ (2 نکته ساده)

شیرینی نارگیلی خشک شده را چگونه نرم کنیم و تازه نگه داریم؟

بعضی از شیرینی ها مثل شیرینی های نارگیلی و گردویی بعد از مدتی خشک می شوند. خوشبختانه برای نرم کردن مجدد این شیرینی ها نیز دستورالعمل هایی وجود دارد. شیرینی نارگیلی خشک شده را چگونه نرم کنیم؟با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

فرض کنید شما کلیه استانداردهای تهیه شیرینی نارگیلی را رعایت کرده اید و شیرینی خوبی پخته اید. این شیرینی ها ابتدا نرم هستند اما بعد از گذشت مدتی دیگر نرمی اولیه را ندارند. بهتر است ابتدا یک نکته مهم در مورد نگهداری شیرینی نارگیلی را مدنظر داشته باشید. این نوع شیرینی ها در محیط یخچال سریعاً خشک می شوند، چون هوا دهی به آن ها انجام می شود. برای جلوگیری از خشک شدن شیرینی نارگیلی حتماً روی آن پلاستیک بکشید یا آن ها را در یک کیسه پلاستیکی درب دار قرار داده و درب پلاستیک را ببندید. نکته مهم اینکه حتماً باید هوای پلاستیک را خارج کنید. در ادامه پلاستیک را درون یخچال بگذارید. با این ترفند از خشک شدن شیرینی ها جلوگیری می کنید.

برای نرم کردن شیرینی های خشک شده می توانید شیرینی ها را کمی نمدار کنید. در ادامه شیرینی های نمدار را مجدداً حرارت دهید. این حرارت دهی به شکل ملایم و تدریجی انجام می شود. در آخر نیز شیرینی های نارگیلی حرارت دهی شده را در محیط مناسب با دمای ایده آل قرار دهید تا از خشک شدن آن جلوگیری کنید.

نرم کردن شیرینی با ماکروویو

برای نرم شدن شیرینی نارگیلی می توانید آن ها را کمی در مایکروویو حرارت دهید. این حرارت دهی باید ملایم باشد. با 10 دقیقه حرارت دهی شیرینی ها در مایکروویو، آن ها نرم می شوند. این موضوع خوردن شیرینی های نارگیلی را لذت بخش تر می کند.

تهیه شیرینی نارگیلی باید با رعایت نکات خاصی انجام شود، به عنوان مثال اگر سفیده تخم مرغ استفاده شده برای شیرینی نارگیلی کم باشد، در این صورت شیرینی های نارگیلی زودتر خشک می شوند. کم بودن روغن هم می تواند زمینه برای خشک شدن سریع شیرینی نارگیلی را فراهم کند. برای اینکه شیرینی نارگیلی نرمی بپزید، حتماً تناسب ترکیبات آن را رعایت کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی