رضیم
رضیم
چرا پیراشکی در فر خشک می شود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا پیراشکی در فر خشک می شود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا پیراشکی در فر خشک می شود ؟

یکی از مهمترین مشکلاتی که افراد زمان پخت پیراشکی با آن مواجه می ‌شوند این است که این غذا درون فر خشک می گردد. اگر شما انواع خمیرهای آماده را درون فر قرار دهید امکان دارد بعد از چند دقیقه متوجه شوید که خمیر خشک شده است. به طور کلی یکی از مهمترین نکاتی که برای خشک نشدن خمیر آماده اهمیت دارد این است که ضخامت آن را تا حدودی افزایش دهید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

ضخامت خمیر برای خشک نشدن خمیر در فر

اگر می خواهید پیراشکی نرم و خوشمزه ای را آماده کنید نیاز است که خمیر آن را حدود ۲ الی ۳ سانتی متر ضخامت دهید و سپس درون فر بگذارید . فر به عنوان یکی از دستگاه های پخت غذا شناخته می شود که با استفاده از حرارت می توانید انواع غذاهای خمیری را طبخ نمایید. اگر شما مایل هستید از فر برای پخت انواع غذاهای خمیری استفاده کنید باید درجه آن را تنظیم نمایید. درجه فر نباید خیلی بالا باشد، اگر درجه فر بالا باشد بدون شک بعد از مدتی متوجه می شوید که خمیر آماده، خشک شده است.

راهکارهایی برای خشک نشدن خمیر پیراشکی

برای خشک نشدن خمیر پیراشکی می توانید از مقدار آب بیشتری استفاده کنید. اگر مقدار آب زیادی برای تهیه خمیر این غذا استفاده شود بافت آن منسجم ‌تر می گردد. به طور کلی روش های گوناگونی برای نرم تر شدن خمیر آماده این غذا وجود دارد که هر یک از این روش ها را باید به خوبی بشناسید. بسیاری از افراد برای اینکه پخت سریع تر این غذا را فراهم نمایند از فر استفاده می کنند.  با اینکه پخت غذا در فر دارای مزیت های زیادی است امکان دارد معایب متفاوتی داشته باشد.

بر همین اساس با شناخت هر یک از معایب پخت غذا در فر می توانید از خشک شدن خمیر غذا جلوگیری کنید. پیراشکی نرم و خوشمزه در فر با درجه مناسب آماده می شود و شما از طعم آن لذت خواهید برد. توجه داشته باشید برای تهیه خمیر درون فر باید ضخامت آن را طبق نوع غذایی که می خواهید آماده کنید تعیین نمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی