رضیم
رضیم
برای شیرین شدن پیراشکی چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای شیرین شدن پیراشکی چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای شیرین شدن پیراشکی چه کنیم ؟

برای شیرین شدن پیراشکی باید تغییراتی در طرز تهیه این غذا ایجاد نمایید. مواد اولیه ای که برای تهیه پیراشکی استفاده می کنید را تا حدودی تغییر دهید تا غذای شما شیرین تر و خوش مزه تر شود. بسیاری از افرادی که به پیراشکی های شیرین علاقه دارند مقدار شکر بیشتری را برای تهیه این غذا مورد استفاده قرار می دهند.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی های شیرین

جهت شیرین شدن پیراشکی باید پودر خمیر ترش، آب، وانیل، شکر، روغن مایع، تخم مرغ و آرد سفید گندم را مورد استفاده قرار دهید. بسیاری از افراد برای آماده سازی مواد کرم پیراشکی از شکر، آبلیمو، آرد سفید گندم و وانیل استفاده خواهند کرد. برای تهیه کردن پیراشکی ابتدا نیاز است که خمیر پیراشکی را آماده نمایید. ابتدا در ظرف مناسب پودر خمیر ترش، آب، وانیل و شکر را مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید.

بعد از اینکه شکر را اضافه کردید نیاز است روغن مایع را به ترکیبات خود اضافه نمایید تا پیراشکی شیرین شود. تخم مرغ را باید از قبل در دمای اتاق بگذارید و سپس آن را با چنگال مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن تمامی مواد می توانید تخم مرغ را به ترکیبات خود اضافه نمایید. آرد را باید به اندازه به ترکیب خود اضافه کنید. این مسئله که خمیر به دست تان نچسبد بسیار مهم است.

تهیه کرم پیراشکی برای شیرین شدن پیراشکی

جهت شیرین شدن پیراشکی می ‌توانید از کرم پیراشکی استفاده نمایید. بسیاری از افرادی که می‌ خواهند پیراشکی شیرین تری را میل کنند کرم پیراشکی را در لابلای پیراشکی مورد استفاده قرار خواهد داد. در ظرف مناسب می ‌توانید آرد الک شده و شکر را ترکیب کنید و کم کم آب را به آن اضافه نمایید. به خوبی مواد را ترکیب نمایید تا یکنواخت گردد. پس از آن ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب مواد را ترکیب نمایید تا کرم پیراشکی غلیظ تر شود. زمانی که غلظت کرم به اندازه مناسب رسید می توانید آن را از روی حرارت بردارید و صبر نمایید تا به خوبی خنک گردد. در ادامه می توانید به کرم پیراشکی، آبلیمو اضافه نمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *