رضیم
رضیم
خمیر قطاب چقدر باید استراحت کند ؟ (2 نکته ساده)

خمیر قطاب چقدر باید استراحت کند ؟ (2 نکته ساده)

ترفند های شیرینی پزی که باید بانوان درباره آن بدانند

طرز تهیه یک خمیر خوب، ترکیبات خمیر، زمان استراحت خمیر و نوع مواد خمیر از نکات جادویی است که بانوان باید هنگام پخت شیرینی خانگی مثل قطاب، به آنها توجه کنند. دانستن ترفندهایی مانند خمیر قطاب چقدر باید استراحت کند، در بهتر شدن پخت قطاب تاثیر دارد. در پخت شیرینی های خانگی، استراحت دادن خمیر بسیار مهم است. استراحت دهی به خمیر باعث آمادگی آن، برای شکل گرفتن می باشد. کیفیت آرد، درجه حرارت خمیر و مدت زمان ورز دادن از پارامترهای مهم بر  آماده سازی خمیر قطاب است. مدت زمان استراحت دهی به خمیر در پخت انواع شیرینی های خانگی با یکدیگر فرق می کنند. برای برخی شیرینی ها یک ساعت، یک ربع، نیم ساعت و یا دو ساعت زمان لازم می باشد. نوع آرد نیز زمان استراحت دهی به خمیر را تعیین می کند. برای مثال اگر از آرد تیره یا سبوس دار استفاده کنید، زمان استراحت افزایش پیدا می کند. خب حالا به سوال اصلی کاربران باز گردیم که خمیر قطاب چقدر باید استراحت کند؟

خمیر قطاب چقدر باید استراحت کند؟

درباره اینکه خمیر قطاب چقدر باید استراحت کند، نظرات متفاوتی وجود دارد. برخی از کدبانوهای عزیز، آن را به مدت دو ساعت در دمای محیط قرار می دهند تا استراحت کند. برخی نیز آن را در جای گرم و به مدت یک ساعت استراحت می دهند. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که برای استراحت کردن خمیر حتما باید آن را بپوشانید. برای پوشاندن، بانوان از نایلون سلفونی استفاده می کنند.

علاوه بر استراحت دهی خمیر، ورز دادن آن نیز مهم است. قبل از ورز دادن، دستان خود را با آب سرد خنک کنید. با اضافه کردن یک قاشق چایخوری آب سرد، بافت شیرینی نرم می ماند. دلیل اینکه بعد از درست کردن خمیر، به آن استراحت می دهند این است که گلوتن موجود در خمیر شل شود. خمیر شیرینی همانند نان باید استراحت کند. استراحت دهی باعث کیفیت بهتر شیرینی ها می شود؛ ولی زمان استراحت خمیر قطاب متغیر است. آن بستگی به سلیقه افراد داشته و بین 15 دقیقه تا 2 ساعت در نوسان است.

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *