رضیم
رضیم
کباب کوبیده را چه چیزی خوشمزه می کند ؟ (2 نکته ساده)

کباب کوبیده را چه چیزی خوشمزه می کند ؟ (2 نکته ساده)

کباب کوبیده را چه چیزی خوشمزه می کند ؟

کباب کوبیده از محبوب ترین کباب های ایرانی می باشد که حتی در بین ملیت های دیگر نیز طرفداران خاص خودش را دارد. این کباب یک غذای کاملا مجلسی می باشد که در میهمانی ها می توان آن را سرو نمود. یکی از پر مصرف ترین کباب ها در بین ایرانی ها کباب کوبیده و جوجه کباب می باشد.

معمولا کباب کوبیده را با گوشت گوسفندی تهیه می کنند، ولی امروزه از گوشت گوساله هم برای پخت این کباب استفاده می کنند. برای تهیه این کباب معمولا از گوشت گوسفندی مخلوط، قلوه گاه و گوشت گوساله استفاده می کنند. این مواد  بهترین ترکیب برای پخت، و خوشمزه شدن کوبیده است. چربی این ترکیب کاملا یکدست و متعادل است.

در این مقاله سعی شده است علاوه بر آموزش تهیه کباب کوبیده، همچنین ترفند های خوشمزه شدن آن و از همه مهم تر نریختن مواد از روی سیخ کباب را آموزش دهیم.

برای تهیه یک کباب کوبیده خوشمزه و لذیذ باید ابتدا گوشت راسته گوسفندی را با گوشت گوساله  (قلوه گاه) و دنبه را باید دو بار چرخ کنیم (چرخ گوشت سایز نخودی)، تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

سپس پیاز ها را با رنده ریز رنده کرده و آب آن ها را می گیریم و به مخلوط گوشت اضافه می کنیم. در این مرحله مقداری بکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه، و زعفران دم کرده اضافه می کنیم. در نهایت همه این مواد را به خوبی ورز می دهیم تا جایی که مواد چسبناک شوند. حال مواد را به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.

برای سیخ کردن کباب کوبیده مقداری از مواد را که به اندازه پرتقال کوچک است را برداشته و از وسط سیخ آن را پهن می کنیم. سپس با انگشت روی کباب ها را فشار می دهیم، این عمل به مغز پخت شدن و زیبایی کباب کمک می کند.

نکات خوشمزه شدن کباب کوبیده

از مهم ترین نکات برای خوشمزه شدن کباب این است که، بهترین ترکیب برای این غذا استفاده از مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله با نسبت 3 به 1 است.  همچنین بهتر است که گوشت را دو الی سه بار چرخ کنید (چرخ گوشت سایز نخودی) ، هرچه گوشت بیشتر ورز داده شود، گوشت ها از سیخ نمی ریزند.

دقت داشته باشید که گوشت مورد استفاده نه خیلی چرب باشد نه خیلی خشک، مخلوط یاد شده بهترین گزینه برای استفاده است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. سلام من سرآشپز کبابی رشیدی واقع در اهواز هستم همه ی مواردی که فرمودید درسته فقط ی نکته ریزی هست که کباب از روی سیخ نریزه اونم متاسفانه نمی تونم بگم چون اون نکته رو رعایت بشه دیگر کسی نیازی نیست از بیرون کباب بگیرند . با تشکر

  2. نریختن کباب کوبیده نصف قاشق چایخوری جوش شیرین و نمک کافی در ترکیب گوشته ضمنا همراه نمک و فلفل و زعفران سماق رو قاطی مواد کنید اگه کوبیده متفاوت میخوایید گوشت گوسفندی نسبت 2و شتر مرغ نسبت 1و دنبه نسبت 1رو ترکیبی بزنید دوبار چرخ کنید ببینید حاصل کار چه کوبیده لطیف و خوشمزه ای دارید

  3. با سلام
    سرآشپز رستوران جهان کبابی هستم (با قدمت ۷۴ سال در آذربایجان شرقی ، شبستر) با احترام به نظر شما باید بگم خوشمزه ترین کباب از دنده کباب و سردست گوسفندی تهیه میشه ، البته در این روش اگه حرفه ای نباشی نمیتونی کباب رو رو‌سیخ نگه داری ، این کباب مطمعناً نرمترین و تردترین و لذیذترین کبابی میشه که تو عمرتون خوردید (بنا به تجربه ای که از صحبت با مشتریان عزیزمون داشتم) ❤

  4. چند بار چرخ کردن گوشت. ورز دادن زیاد گوشت. نمک و کمی جوش شیرین. از شب تا صبح گوشت آماده کوبیده رو تو فریزر گذاشتن و کمی سفیده تخ مرغ قاطی گوشت کردن.
    برو حالشو ببر

  5. سلام . دوستان استفاده از زعفران یا ادویه برای گوشتهای بی کیفیت است. اگر گوشت، گوشت باشد بدون افزودن مواد فوق و جوش شیرین بهترین کباب ارائه می‌شود. شما تبریز بیایید ، ببینید که هیچ کبابی به کوبیده مواد بالا رو اضافه نمیکنه…. بهترین غذاها در آذربایجان …. یاشاسین منیم دوغما یوردوم تاوریژ…

  6. سلام سالهاست که در منزل برای بچه ها کباب کوبیده درست میکنم هیچ حرکت اضافی لازم نیست انجام دهیم فقط گوشت گوسفندی و گوساله نسبت دو به یک مخلوط مواد نمک فلفل و کمی زعفران وپیاز رنده شده که کاملا آبش گرفته شده باشد خمیر را حداقل به مدت دو ساعت در یخچال نگهداری کنید وسیخ بگیرید و بلافاصله روی آتش بگذارید هیچ مشکلی پیش نمی‌آید ..

  7. سلام ،والا تجربه ای که من تو کوبیده دارم زیاد ربطی به موارد بالا نداره من اوائل همین کارا رو میکردم ولی بازم کباب میریخت ،نکاتی که از کبابیهای حرفه ای یاد گرفتم که نریزه ، ۱.گوشت سرد باشه ،برای همینه که گوشتی که از یخچال سیخ میگیری میره رو اجاق نمیریزه ولی میبریش بیرون شهر میریزه ! ۲، نحوه سیخ گرفتن و لبتدا و انتهای سیخ )اگر نمیتونین قالب کباب بگیرید امکان نداره بریزه دیگه ۳.اول ۴ ثانیه حرارت شدید بخوره و به سرعت برگردونین ،بعد از اینکه طرف دوم پخت دوباره برگردونین طرف اول بهتر بپزه .۵ اگر برای بیرون شهر بردین و نمیشد سرد نگه داخت ۱۰ درصد سینه مرغ بهش بزنین نمیریزه دیگه گوشت گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی