رضیم
رضیم
چرا کباب کوبیده به سیخ نمی چسبد ؟ (2 نکته ساده)

چرا کباب کوبیده به سیخ نمی چسبد ؟ (2 نکته ساده)

چرا کباب کوبیده به سیخ نمی چسبد ؟

کباب کوبیده از محبوب ترین کباب های ایرانی می باشد که طرفداران خاص خودش را دارد. این کباب یک غذای مجلسی می باشد که در میهمانی ها می توان آن را سرو نمود. گوشت مورد استفاده، معمولا گوشت گوسفندی مخلوط، قلوه گاه و گوشت گوساله می باشد. این مواد  بهترین ترکیب برای پخت، و خوشمزه شدن کوبیده است. چربی این ترکیب کاملا یکدست و متعادل است.

در این مقاله سعی شده است علاوه بر آموزش تهیه کباب کوبیده، ترفند های به سیخ چسبیدن و نریختن مواد از روی سیخ کباب را آموزش دهیم.

برای تهیه یک کباب کوبیده خوشمزه باید ابتدا گوشت راسته گوسفندی را با گوشت گوساله  (قلوه گاه) و دنبه را دو بار چرخ کنیم، تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. سپس پیاز ها را با رنده ریز رنده کرده و آب آن ها را می گیریم و به مخلوط گوشت اضافه می کنیم. در این مرحله مقداری بکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه، و زعفران دم کرده اضافه می کنیم.

در نهایت همه این مواد را به خوبی ورز می دهیم. حال مواد را به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.

برای سیخ کردن کباب کوبیده مقداری از مواد را برداشته و از وسط سیخ مواد را پهن می کنیم، با انگشت روی کباب ها را فشار می دهیم، این عمل به مغز پخت شدن و زیبایی کباب کمک می کند.

ترفند های به سیخ چسبیدن کباب

به سیخ نچسبیدن کباب کوبیده دلایل متفاوتی می تواند داشته باشد، اول این که امکان دارد در انتخاب ترکیب گوشت نسبت ها را رعایت نکرده باشید، یعنی درصد چربی نسبت به گوشت بیشتر بوده است. همچنین ممکن است هنگام تهیه گوشت کبابی به نکات ریز توجه نکرده باشید. به عنوان مثال هر چه گوشت ریز تر چرخ شود، چسبندگی آن بالا تر رفته و دیگر از سیخ نمی افتد.

یکی دیگر از دلایل به سیخ نچسبیدن مواد کوبیده این است، هنگامی که از پیاز برای طعم دادن به مواد کوبیده استفاده می کنید، باید دقت داشته باشید که حتما پیاز را بسیار ریز رنده بزنید و آب آن را حتما بگیرید.

صحیح سیخ گرفتن کباب کوبیده نیز در چسبیدن آن به سیخ تاثیر به سزایی دارد.لازم به ذکر است که میزان آتش برای درست کردن کباب بسیار مهم است، حرارت منقل باید بسیار بالا باشد تا به محض قرار دادن سیخ ها روی منقل، کباب ها خود را بگیرند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. ی چچی میگم عشق کنید…اگه میخاید بچسبه فقط قبل به سیخ زدن ی بار با گوشکوب برقی لهش کنید اگه ریخت هزینش پا من????

  2. اصلا ربطی ب همزن برقی نداره کباب کوبیده از بنیادش باید درست باشه چه ربطی ب همزن داره اخه اطلاعات ندارید مردمو گمراه نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی