رضیم
رضیم
چرا شیرینی پنجره ای به قالب نمی چسبه؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی پنجره ای به قالب نمی چسبه؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی پنجره ای به قالب نمی چسبه؟

شیرینی پنجره ای که با نام نان پنجره ای و یا خاتون پنجره هم شناخته می شود، یکی از محبوب ترین و

راحت ترین شیرینی های ایرانی است که همه ما با آن آشنایی داریم. برای ایام عید می توانید خیلی راحت و با

کمترین امکانات، این شیرینی خوشمزه را درست کرده و با آن از مهمانان خود پذیرایی کنید.

برای تهیه شیرینی پنجره ای از یک سری قالب های مخصوص استفاده می شود. این قالب ها در اشکال متنوع

در بازار وجود دارند که می توانید تهیه کنید. نحوه استفاده از این قالب ها به این صورت است که ابتدا روغن را در

ظرفی کاملا گرم می کنید. سپس قالب را در روغن قرار می دهید و پس از چند ثانیه بر می دارید. در مرحله بعد

باید قالب را در مایه شیرینی پنجره ای قرار دهید و مجددا در روغن بگذارید. سپس کمی قالب را در روغن تکان

دهید تا شیرینی به طور کامل از آن جدا شود و در روغن قرار بگیرد. بعد از آن باید صبر کنید تا یک طرف

شیرینی کاملا پخته شود. سپس شیرینی را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.

در برخی موارد، مایه شیرینی پنجره ای به خوبی به قالب نمی چسبد. اما دلیل این اتفاق چیست؟

دلیل نچسبیدن شیرینی پنجره ای به قالب

می توان گفت دلیل نچسبیدن شیرینی پنجره ای به قالب، سرد بودن قالب است. برای اینکه مایه شیرینی

به خوبی به قالب بچسبد، باید اجازه دهید قالب کاملا گرم شود. البته توجه داشته باشید که قالب نباید زیاد هم

داغ شود. داغ بودن بیش از حد قالب، باعث می شود مایه شیرینی زیاد به قالب بچسبد و سفت شود. وقتی مایه

زیاد به قالب بچسبد، جدا کردن شیرینی از آن کار آسانی نخواهد بود. پس دمای قالب باید متوسط باشد. یعنی

نه باید زیاد داغ باشد که باعث چسبیدن مایه به قالب و جدا نشدن آن شود و نه باید سرد باشد که مایه به قالب

نچسبد. حداقل دمای روغن باید 360 درجه سانتی گراد باشد.

البته مسئله تنظیم حرارت بعد از چند بار درست کردن شیرینی پنجره ای و به دست آوردن تجربه رفع می

شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *