رضیم
شماره دستور پخت: 3072
رضیم
آچما قنادی

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه آچما قنادی (روش 1)

🥨موادلازم آچما قنادی👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان روغن مایع
۱ لیوان آب ولرم
۱ پاکت خمیر مایه دکتر اوتکر ۱۰ گرم
۵ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۱ ق م سر پر محلب (اختیاری)
۴_۵ لیوان آرد
‌‌‌
🥨برای روش👇🏻
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱ ق غ شیر
سیاهدانه

🥨طرز تهیه👇🏻
داخل کاسه ای همه مواد لازم رو اضافه کرده و ورز میدیم و میذاریم استراحت کنه تا عمل بیاد سپس از خمیر به اندازه نارنگی چونه درست کرده و روش ۱ قاشق چایخوری کره گذاشته و روشونو می پوشونیم
و ۱۵ دقیقه استراحت میدیم سپس مثل ویدئو با دستمون باز میکنیم و رول میکنیم ۱۵ دقیقه دیگه هم استراحت داده و بعد با دست مثل سیمیت شکل میدیم و داخل سینی که کاغذ روغنی توش پهن شده میچینیم روش ۱ قاشق غذاخوری شیر و زرده تخم مرغ مخلوط شده میمالیم سپس روشون سیاهدانه یا کنجد میریزیم و داخل سینی میذاریم ۱۰ دقیقه بمونه بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانی که روشون طلایی بشه میپزیم‌.
نوش جان 🥰😋

طرز تهیه آچما با طعم سیمیت(روش 2)

طرز تهیه آچما با طعم سیمیت(روش 2)


🥯مواد لازم👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان آب ولرم ۲۰۰ میلی لیتر
۱ استکان روغن مایع ۱۰۰ میلی لیتر
۱ پاکت خمیر مایه خیس
۱ ق م نمک
۲ ق غ شکر
۲ سفیده تخم مرغ زرده ها برای روش
۴/۵_۵ لیوان آرد

🥯برای روش👇🏻
۵۰ گرم کره
کنجد فراوان

🥯طرز تهیه👇🏻
ابتدا برای درست کردن خمیر از مواد مایع شروع می کنیم و ورز می دیم یه خمیر نرمی که کمی به دست بچسبه درست می کنیم بعد روشو می‌پوشونیم و نیم ساعت استراحت می دیم.
سپس خمیر رو روی پیشخوان گذاشته و به ۱۲ چونه مساوی تقسیم می کنیم بعد چونه ها رو با دستمون به شکل گرد در میاریم و روشون یه قاشق چای خوری کره نرم یا مارگارین گذاشته و به اندازه بشقاب کوچیک باز می کنیم و کنار می ذاریم.
بعد با کمک نوک انگشتامون خمیر رو به شکل بیضی در میاریم و به صورت طولی برش هایی ایجاد می کنیم و به شکل رول می پیچیم سپس داخل سینی می چینیم ۱۵ دقیقه صبر کرده و روش زرده تخم مرغ می مالیم و کنجد می پاشیم توی فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روش سرخ بشه می پزیم.
نوش جان🥯🥰❤

طرز تهیه آچما قنادی (روش 3)

طرز تهیه آچما قنادی (روش 3)

🥨مواد لازم👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
۱ استکان آب ولرم
۱ استکان روغن مایع
۱ ق م نمک
۱/۵ ق غ شکر
نصف پاکت خمیر مایه خیس(۲۱ گرم)
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۵ لیوان آرد

🥨برای وسطش👇🏻
۵۰ گرم کره

🥨برای روش👇🏻
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ ق م شیر

🥨طرز تهیه👇🏻
توی ظرفی آب ولرم، شیر ولرم،نمک، شکر، روغن مایع، سفیده تخم مرغ و خمیر مایه خیس رو اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
سپس به صورت کنترل شده آرد رو آروم آروم اضافه کرده و ورز می‌دیم‌. خمیر مون باید نرم باشه.
روی خمیر رو پوشونده و اجازه می‌دیم تا ۱ ساعت عمل بیاد.
خمیر به عمل اومده رو روی پیشخوان می‌ذاریم.
سپس خمیر رو به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم و چونه درست می‌کنیم بعد روی چونه ها ۱ ق چ کره نرم شده می‌ذاریم و با دستمون به اندازه یه بشقاب کوچک بازشون می‌کنیم سپس به شکل رول پیچیده و کنار می‌ذاریم بعد اینکه همشون رو رول کردیم خمیر های رول شده رو مثل ویدئو به چپ و راست پیچیده و به شکل آچما در میاریم.
همشون رو به این شکل درست می‌کنیم.
سپس توی سینی فر کاغذ روغنی پهن شده می‌چینیم و روش رو پوشونده و بهشون ۱۵_۲۰ دقیقه استراحت می‌دیم. سپس روش زرده تخم مرغ می‌مالیم.
به دلخواه می‌تونیم روشون سیاه دانه پاشیده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه بالا و پایین می‌پزیم.
روی آچما های پخته شده یه دستمال مرطوب می‌کشیم بعد ۵ دقیقه برای سرو حاضره.
نوش جان🥰🌝❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آچما قنادی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.