رضیم
شماره دستور پخت: 3093
رضیم
طرز تهیه باقلوای سرد

موارد لازم + طرز تهیه

🥮مواد لازم باقلوای سرد👇🏻
۵۰ برگ خمیر یوفکای باقلوا
پسته (در صورت تمایل فندق هم میشه)
۵ لیوان شکر
۱ لیوان آب
۴ لیوان شیر
۱ لیتر شانتی مایع (بدون شکر)
شکلات رنده شده
۱ ق غ سر پر کاکائو
کره

🥮طرز تهیه👇🏻
ابتدا کره رو ذوب کرده و کفش رو جمع می کنیم طوری که هیچ کفی روش نمونه بعد تو یه ظرف دیگه میریزیم.
برای شربت، آب، شکر، شیر رو مخلوط کرده و ۵ دقیقه می جوشونیم بعد می ذاریم خنک بشه.کمی بعد اینکه شربت خنک شد ۱ لیتر شانتی مایع رو بهش اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
یوفکا هامون رو به اندازه کف سینی مون برش می زنیم سپس سینی مون رو روغن مالی کرده و یوفکا هامون رو توش پهن می کنیم. تو هر دفعه ۲ عدد یوفکا استفاده می کنیم و با لیسک روی خمیر هارو روغن مالی می‌کنیم. بعد اینکه ۲۵ لایه خمیر یوفکا رو روغن مالی کردیم روش پسته می پاشیم بعد دوباره روغن مالی خمیر رو تا پایان یوفکا ادامه می دیم. وقتی لایه آخر یوفکا رو پهن کردیم کمی روغن مالی کرده و برش می زنیم. بعد روش روغن باقی مونده رو می ریزیم. در نهایت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که زیر و روش کمی طلایی بشه ۱ ساعت می پزیم.
وقتی گرمای اولیه ی شیرینی خارج شد ۵ دقیقه بعد شربتش رو می ریزیم. دقت کنیم که شربت رو یکجا نریزیم و فقط تا جایی که جذب شیرینی میشه روش بریزیم.
شکلات شیری رو رونده کرده و با کاکائو مخلوط می کنیم سپس با کمک قاشق روی شیرینی هامون می ریزیم. ۱ شب داخل یخچال استراحت داده و سرد سرو می کنیم.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه باقلوای سرد”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *