رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

⬅️ مقدار لیوان چایخوری = ۱۰۰ ml
⬅️ مقدار لیوان = ۲۰۰ ml

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۱۲۵ گرم کره
۲) یک لیوان چایخوری روغن مایع
۳) یک لیوان چایخوری ماست
۴) یک عدد تخم مرغ
۵) یک ق.غ شکر
۶) ۱/۲ ق.چ نمک
۷) ۵ گرم بکینگ پودر
۸) یک ق.غ سرکه سیب
۹) ۴ الی ۴/۵ لیوان آرد

✔ مواد میانی :

۱) ۲ لیوان کشمش ( کشمش زرد )
۲) ۲ لیوان گردوی خرد شده
۳) ۱/۵ لیوان شکر
۴) ۲۰ عدد خرما ( در صورت تمایل )

✔ برای روش :
یک عدد زرده ی تخم مرغ به علاوه ی یک ق.م ماست

✔ طرز تهیه :

به غیر از آرد کره ی به دمای اتاق رسیده و مابقی مواد رو با هم مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید ورز بدید تا یک خمیر نرمی درست بشه . برای مواد میانی کشمش و خرما رو ۵ دقیقه داخل آب داغ بزارید بمونه وقتی نرم شد آبکش کنید و میکس کنید فقط سعی کنید کمی درشت بمونه و گردوی خرد شده ( کمی درشت باشه ) و شکر رو به کشمش اضافه کنید مواد میانی رو ۸ قسمت کنید . خمیر رو ۸ قسمت کنید روی سطح آردپاشی شده به درازا باز کنید و روش از مواد بریزید و برای اینکه بتونید راحت رل کنید از یک سمت خمیر یک بند انگشت مواد نریزید و به شکل رل جمع کنید خمیر رو چهار قسمت ببرید چون خمیر نرم هست چاقو رو آردی کنید که راحت ببرید و با کمک لیسک بردارید و داخل سینی روغنی کنید یا کاغذ روغنی بندازید بزارید روش مخلوط زرده ی تخم مرغ و یک ق.م ماست بمالید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید تا بپزه و روش برشته بشه .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه باقلوا گردویی ترکیه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *