







موارد لازم + طرز تهیه
⬅️ مقدار لیوان چایخوری = ۱۰۰ ml
⬅️ مقدار لیوان = ۲۰۰ ml
✔ مواد مورد نیاز :
۱) ۱۲۵ گرم کره
۲) یک لیوان چایخوری روغن مایع
۳) یک لیوان چایخوری ماست
۴) یک عدد تخم مرغ
۵) یک ق.غ شکر
۶) ۱/۲ ق.چ نمک
۷) ۵ گرم بکینگ پودر
۸) یک ق.غ سرکه سیب
۹) ۴ الی ۴/۵ لیوان آرد
✔ مواد میانی :
۱) ۲ لیوان کشمش ( کشمش زرد )
۲) ۲ لیوان گردوی خرد شده
۳) ۱/۵ لیوان شکر
۴) ۲۰ عدد خرما ( در صورت تمایل )
✔ برای روش :
یک عدد زرده ی تخم مرغ به علاوه ی یک ق.م ماست
✔ طرز تهیه :
به غیر از آرد کره ی به دمای اتاق رسیده و مابقی مواد رو با هم مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید ورز بدید تا یک خمیر نرمی درست بشه . برای مواد میانی کشمش و خرما رو ۵ دقیقه داخل آب داغ بزارید بمونه وقتی نرم شد آبکش کنید و میکس کنید فقط سعی کنید کمی درشت بمونه و گردوی خرد شده ( کمی درشت باشه ) و شکر رو به کشمش اضافه کنید مواد میانی رو ۸ قسمت کنید . خمیر رو ۸ قسمت کنید روی سطح آردپاشی شده به درازا باز کنید و روش از مواد بریزید و برای اینکه بتونید راحت رل کنید از یک سمت خمیر یک بند انگشت مواد نریزید و به شکل رل جمع کنید خمیر رو چهار قسمت ببرید چون خمیر نرم هست چاقو رو آردی کنید که راحت ببرید و با کمک لیسک بردارید و داخل سینی روغنی کنید یا کاغذ روغنی بندازید بزارید روش مخلوط زرده ی تخم مرغ و یک ق.م ماست بمالید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید تا بپزه و روش برشته بشه .
نوش جان ?
زرین چهر (خریدار محصول) –
چه خوشم اومد???
هیدیکا (خریدار محصول) –
چه طرز تهیه خوبی???
جُمانه –
گشنم شد عکس و دیدم ? ? ? ??
گلبو –
چقدر خووووووووبه????????????