رضیم
شماره دستور پخت: 155
رضیم
طرز تهیه بورك اسفناج و مرغ

موارد لازم + طرز تهیه

سلام امروز براتون دستور يه بورك خوشمزه رو اوردم كه عاشقش ميشين،همخوني مزه ها عاليههه👌🏻👌🏻👌🏻
بورك اسفناج و مرغ☘️🍗
اسفناج پخته شده ٥٠٠ گرم
فيله مرغ ٢٥٠ گرم
قارچ اسلايس شده ٢٠٠ گرم
پياز اسلايس خيلي نازك ١ عدد متوسط
سير ٢ حبه
پنير خامه اي يه بسته
نمك،فلفل،پودر پياز
خمير يوفكا مثلثي يك بسته
براي درست كردن مواد مياني بورك،پياز كه خيلي نازك برش داديم را تفت ميديم تا طلايي بشه و بعد مرغ را كه برش هاي نازك و ژولين زديم را تفت ميديم،قارچ رو هم همين طور و بعد اسفناج پخته شده را تفت و همه مواد را باهم مخلوط ميكنيم و ادويه ها و سير پوره شده را اضافه و بعد پنير خامه اي روي حرارت تفت ميديم و حرارت و خاموش ميكنيم ،خمير يوفكارا باز كرده از مواد ميانه آن قرار داده با يه سانت فاصله از اطراف و بعد ميپيچيم و در روغن سرخ ميكنيم ميتونيد توي سيني فر هم بچينيد و روشو يخورده چرب كنيد(ورژن رژيمي)
پ ن:من جديدا كلم بروكسل و بيشتر جز برنامه غذاييم قرار ميدم و ديدين كه عكسشو بيشتر ميزارم تا توي ذهن شما دوستاي عزيزم بمونه كه چقدر خاصيت داره از جمله
حاوى مقدار زيادى كلسيم، گوگرد، ارسنيك و يد است و براى تقويت خون و رفع كم خونى بسيار مفيد است.
و همچنين به واسطه ى گوگردى كه دارد بر ضد ترشحات چربى زياد پوست كه منجر به ريزش مو ميشود مبارزه ميكند.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه بورك اسفناج و مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *