رضیم
شماره دستور پخت: 1218
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مقدار لیوان = ۲۵۰ ml
مقدار لیوان چایخوری = ۱۲۵ ml
مدت پخت = ۳۰ دقیقه
دمای پخت = ۱۸۰ درجه
۳۰ عدد بورک درست میشه با این مقدار

✔ مواد مورد نیاز برای خمیر :

۱) یک لیوان چایخوری ماست
۲) یک لیوان چایخوری روغن مایع
۳) نصف لیوان چایخوری آب
۴) ۱۰ گرم بکینگ پودر
۵) یک ق.چ نمک
۶) ۲ ق.غ سرکه ی انگور
۷) یک عدد تخم مرغ
۸) ۳ لیوان آرد ( کم کم بریزید )

✔ مواد میانی :

۱) ۲ عدد سیب زمینی متوسط
۲) ۲ عدد پیاز
۳) نصف لیوان چایخوری روغن مایع
۴) یک ق.چ نمک
۵) یک ق.چ فلفل سیاه
۶) یک ق.چ پول بیبر

✔ برای مالیدن بینشون :
۲۰۰ گرم کره

✔ برای روش :
۱) زرده ی تخم مرغ
۲) کنجد

✔ برای باز کردن خمیر نشاسته

✔ طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی رو آبپز کنید پیاز نگینی خرد شده رو تفت بدید سیب زمینی پخته شده رو له کنید و پوره کنید پیاز سرخ شده و ادویه ها رو به سیب زمینی اضافه کنید مخلوط کنید و اجازه بدید تا خنک بشه سپس خمیر رو آماده کنید به غیر از آرد تمام مواد رو داخل ظرفی ریخته مخلوط کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید ورز بدید یک خمیر نرم درست کنید ۱۲ گوله از خمیر درست کنید روش رو بپوشانید ۳۰ دقیقه بزارید استراحت کنه روی سطح نشاسته بریزید خمیر رو با وردنه به اندازه ی بزرگی بشقاب باز کنید سپس روی خمیرها کره بمالید و روی هم بچینید داخل سینی قرار بدید روش پارچه ای بکشید طوری که هوا داخلش نره داخل یخچال بزارید و یک ساعت بزارید تا بمونه سپس از یخچال دربیارید با کمک وردنه باز کنید و بصورت مربع ببرید وسطش پوره ی سیب زمینی قرار بدید و خمیر رو از اطراف جمع کنید داخل سینی بچینید و روش زرده ی تخم مرغ بمالید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه بورک گیاهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *