رضیم
شماره دستور پخت: 3220
رضیم
طرز تهیه ترافل

موارد لازم + طرز تهیه

🍬مواد لازم ترافل👇🏻
۳ بسته کیک کاکائو آماده ۲۰۰ گرم

🍬برای گاناش👇🏻
۱ پاکت خامه ۲۰۰ میلی لیتر
۲ بسته شکلات تلخ ۸۰ گرم
در صورت تمایل مغز فندق یا گردو به مقدار دلخواه

🍬برای روکش بیرون👇🏻
۳ بسته شکلات تلخ

🍬برای تزئین👇🏻
۱ بسته شکلات سفید

🍬طرز تهیه👇🏻
خامه رو روی اجاق می ذاریم وقتی به نقطه جوش رسید زیر اجاق رو خاموش کرده و ۲ بسته شکلات رو داخلش می ریزیم و میذاریم ذوب بشه روی کیک های تو میکسر خرد شده گاناش رو اضافه کرده و ورز میدیم روی ظرفمون رو با سلفون می پوشونیم و حداقل نیم ساعت توی یخچال قرار می دیم. بعد از اینکه از یخچال در آوردیم توپک هایی به اندازه گردو گرد میکنیم بعد اینکه همشونو به این شکل گرد کردیم دوباره توی یخچال قرار می دیم نیم ساعت دیگه هم استراحت می دیم.
در این فاصله ۳ بسته شکلات تلخ رو به روش بن ماری ذوب می کنیم. سپس خلال دندان رو به ترافل مون فرو می کنیم و توی شکلاتی که ذوب کردیم سریع فرو کرده و در میاریم. لازم نیست کلش رو فرو کنیم تا نصفش به شکلات آغشته بشه کافیه.
برای تزئین یک بسته شکلات سفید رو به روش بن ماری ذوب می کنیم بعد شکلاتمون رو داخل کیسه فریزر می ریزیم و از یه گوشه اش خیلی کوچیک می بریم روی ترافل های آماده شده با حرکات سریع خط هایی ایجاد می کنیم. آماده ی سروه.
نوش جان 🙈🍬🍫❣

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ترافل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *