رضیم
رضیم
طرز تهیه خوراک سوسیس بندری

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه خوراک سوسیس بندری

متن ویدئو طرز تهیه خوراک سوسیس بندری

مواد اولیه : سوسیس به اندازه 500 گرم – 3 یا 4 تا پیاز پوست کنده آماده – فلفل دلمه یکی زیاده ولی من می­خوام یکمی ازش استفاده کنم – زردچوبه نوک قاشق غذاخوری برای اینکه ضخم غذا رو بگیره – فلفل قرمز برای اینکه تندش کنه به هر مقداری که خودتون دوست دارید و می­تونید غذای تند استفاده کنید – فلفل سیاه که عطر بده – نمک دریایی یک مقدار و 3 تا قاشق رب گوجه داریم .

از خورد کردن پیاز شروع می­کنم ببینید برای خورد کردن باید یک سری پیاز شما نیاز دارید از یک تکنیکی استفاده کنید که همه یک اندازه خورد بشوند اگر موقع خورد کردن پیاز یک اندازه نباشد یکیش میپزه و یکیش نمیپزه به این روش میگن خلالی .

خلالی یعنی یک انگشت یک طرف و یک انگشت طرف دیگه پیاز می­گیریم به اینا میگن هولدر اینا نگه می­دارند کارشون نگه داشتن هر چیزی هست که می­خواید خورد بکنید و این انگشت وسطی زمانی که چاقو می­زنید فاصله­ها رو برای شما تنظیم میکنه و باعث میشه شما انگشتتون رو نبرید و این انگشتی که تنظیم­گر هست باید جلوتر از انگشت­های هولدر باشد چاقو به پیاز گیر می­کند و برش میزنیم و همینجوری بر می­گردونیم تا همه خلالی یک دست بشوند و اینجوری پیازها یک اندازه و یک دست خورد شدند برای سرخ کردنش هم توجه داشته باشید ما بهش میگیم پیاز نیم بند نمی­خوایم پیاز کاملاً پخته بشه فقط تنهای کاری که می­کنیم اینه که پیاز رو تفت بدیم و نرم بشه برای این سسی که میخوایم استفاده کنیم .

خب پیازها رو میزاریم کنار میریم سراغ فلفل دلمه تمامش رو نیاز ندارم یک تیکه ازش برش می­زنیم شما تا وقتی بندری می­خورید فلفل دلمه رو هیچویت دلخلش نمی­بینید ولی واقعیش اینه که فلفل دلمه توش ریز وجود دارد. نیاز داریم فلفل رو ریزه ریز کنیم تا توی غذا دیده نشه و خیلی­ها از فلفل دلمه خوششون نمیاد خیلی جاها هست که فلفل دلمه رو توی بندری­هاشون می­ریزند اینا کاملاً ریز شد و توی سسش محو میشه ولی خب طعمش رو حتماً بدست میارید.

حالا سراغ سوسیس­ها میریم خرد کردن سوسیس­ خیلی مهمه و چاقوی مناسبش رو می­گیرم که کوچیکتر و باریکتره به صورت هولدر نگه داشتم اریب­های کج می­زنید و به یک اندازه ببینید اگر اندازه ما کم و زیاد باشه یکی پهن باشه و یکی نازک باشه سوسیس­ بندری خوبی نخواهید داشت.

 حالا چرا اریبش می­کنم این سوسیس­ها توی اریب خیلی قشنگ­تر در میاد و موقع پختن سطح بیشتری میپزه. فقط دو تا قسمت انتهایی سوسیس­ کمتر و کوچیک­تر میشه نسبت به بقیه.

 پیاز رو گذاشتم سرخ بشه و زیاد دوست ندارم که روغنی باشه زیاد استفاده نکردم از روغن و شعله زیاد گذاشتم تا پیازم نرم بشه و بتونم استفاده کنم حالا پختن سوسیس­ هم خیلی مهمه من طریقه پختش رو میگم اول باید ظرفمون کاملاً داغ بشه بعد اینکه داغ شد من سوسیس­هام رو داخلش می­ریزم و حتماً دقت کنید برای سوسیس ما نمی­خوایم اورپوک بشه کاملاً سرخ بشه این سوسیس کیفیت خوبی داره فقط میخوام  یک تفتی بخوره بوی ضخمش بره تا استفاده بکنم هم می­زنیم سوسیس­ها رو می­زاریم یک طرفش سرخ بشه و یک سری پیازها می­زنیم نمی­خوایم پیازها طلایی و سرخ بشه فقط نرم بشه. خب دمای پخت پیاز خیلی بیشتر از فلفل دلمه است یعنی زمان بیشتری میبره که بپزه اصلاً توی پختن و سرخ کردن همیشه باید حواسمون باشه اونی که زمان بیشتر میبره زودتر استفاده کنیم ریز کردم اضافه می­کنم چون خیلی ریز شده زودتر به اون دمایی که من می­خوام میرسه سوسیس رو بر می­گردونم و هم می­زنیم خب سوسیس ما کاملاً پخته و من میزارم کنار همین اندازه برای پختش برای من کافیه.

 خب میام اینجا کاری که باید انجام بدم پیازامون رو پشت و رو می­کنم کامل برای اینکه نرم بشه حالا اینجا مرحله­ای هست که باید ادویم رو اضافه کنم وقتی ادویه رو یک مقدار خیلی کم می­پزید باعث میشه طعم دهیش چند برابر بشه الان ادویه­هام رو به پیاز اضافه می­کنم و یک تفت کوچیک بهش میدم خب حالا اینجا مرحله­ای هست که سس ما داره آماده میشه برای سوسیس بندری ربم رو بهش اضافه می­کنم حالا چرا من رب رو سرخ می­کنم رب رو اگر سرخ نکنید طعم خوبی ازش نمی­تونید بگیرید وقتی که رب سرخ بشه چند تا کار انجام میده اینکه رنگش چندین برابر میشه و دوماً طعم خامی نمیده اگر رب سرخ نشه طعم خامی میده بعضی وقت­ها برای خورشت قیمه ما رب رو سرخ نمی­کنیم هر کاری می­کنیم خورشت قیمه طعم خوبی نمی­گیره و مزه آبگوشت میده و تنها دلیلش اینه که اون سرخ نشده من حتی برای آبگوشت هم رب رو سرخ می­کنم تو ایران بعضی شرکت­ها کیفیت خوبی داشتند و بعضی­ها هم وقتی ربش رو استفاده می­کردیم به اون چیزی که می­خواستی نمی­رسیدی.

برای تفت دادن سعی کنید همیشه باهاش بازی کنید یعنی ماهیتابه رو تکونش بدید و اینکه تکونش میدید بر می­گرده و دیگه نیازی نیست که زیاد کفگیر استفاده کنید . خب این یک مایه غلیظ شده هست که خیلی غلیظه نیاز داریم یک مقداری هم بهش آب اضافه کنیم اول بزاریم اون رنگ واقعی رو بگیره رب نزدیکه دمای سوختنش هست یعنی حس کردید که دورش داره می­سوزه باید اب رو بهش اضافه کنید ولی با این روش گردوندن ماهیتابه من نمیزارم ربم بسوزه و تا آخرین جایی که میتونم حرارت میدم و فلفل دلمه کاملاً داخلش محو شد ولی زیر دندون مشخصه اینجا پودر پاپریکا هم می­تونید استفاده کنید اندازه یک سوم استکان آب اضافه می­کنم خیلی کم فقط میخوام ربم باز بشه و آبکی نشد فقط بافت رب باز شده خب سوسیس رو هم میارم بهش یک حرارت میدم زمانی که می­خواید سس بهش بره باید کمی حرارت ببینه و سس رو به سوسیس اضافه می­کنم و هم میزنم خب چون یک مقداری سس آبداره اون برشتگی سوسیس رو می­گیره و نرمش میکنه توی این مرحله شعله رو کمه کم می­کنید برای اینکه یک مقداری توی خوردش بره مواد و زیادم نزارید بپزه اگر یک مقداری بپزه کافیه و زیرش رو خاموش می­کنم و غذای ما کاملاً پخته است.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خوراک سوسیس بندری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *