

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه خوراک سوسیس بندری
متن ویدئو طرز تهیه خوراک سوسیس بندری
مواد اولیه : سوسیس به اندازه 500 گرم – 3 یا 4 تا پیاز پوست کنده آماده – فلفل دلمه یکی زیاده ولی من میخوام یکمی ازش استفاده کنم – زردچوبه نوک قاشق غذاخوری برای اینکه ضخم غذا رو بگیره – فلفل قرمز برای اینکه تندش کنه به هر مقداری که خودتون دوست دارید و میتونید غذای تند استفاده کنید – فلفل سیاه که عطر بده – نمک دریایی یک مقدار و 3 تا قاشق رب گوجه داریم .
از خورد کردن پیاز شروع میکنم ببینید برای خورد کردن باید یک سری پیاز شما نیاز دارید از یک تکنیکی استفاده کنید که همه یک اندازه خورد بشوند اگر موقع خورد کردن پیاز یک اندازه نباشد یکیش میپزه و یکیش نمیپزه به این روش میگن خلالی .
خلالی یعنی یک انگشت یک طرف و یک انگشت طرف دیگه پیاز میگیریم به اینا میگن هولدر اینا نگه میدارند کارشون نگه داشتن هر چیزی هست که میخواید خورد بکنید و این انگشت وسطی زمانی که چاقو میزنید فاصلهها رو برای شما تنظیم میکنه و باعث میشه شما انگشتتون رو نبرید و این انگشتی که تنظیمگر هست باید جلوتر از انگشتهای هولدر باشد چاقو به پیاز گیر میکند و برش میزنیم و همینجوری بر میگردونیم تا همه خلالی یک دست بشوند و اینجوری پیازها یک اندازه و یک دست خورد شدند برای سرخ کردنش هم توجه داشته باشید ما بهش میگیم پیاز نیم بند نمیخوایم پیاز کاملاً پخته بشه فقط تنهای کاری که میکنیم اینه که پیاز رو تفت بدیم و نرم بشه برای این سسی که میخوایم استفاده کنیم .
خب پیازها رو میزاریم کنار میریم سراغ فلفل دلمه تمامش رو نیاز ندارم یک تیکه ازش برش میزنیم شما تا وقتی بندری میخورید فلفل دلمه رو هیچویت دلخلش نمیبینید ولی واقعیش اینه که فلفل دلمه توش ریز وجود دارد. نیاز داریم فلفل رو ریزه ریز کنیم تا توی غذا دیده نشه و خیلیها از فلفل دلمه خوششون نمیاد خیلی جاها هست که فلفل دلمه رو توی بندریهاشون میریزند اینا کاملاً ریز شد و توی سسش محو میشه ولی خب طعمش رو حتماً بدست میارید.
حالا سراغ سوسیسها میریم خرد کردن سوسیس خیلی مهمه و چاقوی مناسبش رو میگیرم که کوچیکتر و باریکتره به صورت هولدر نگه داشتم اریبهای کج میزنید و به یک اندازه ببینید اگر اندازه ما کم و زیاد باشه یکی پهن باشه و یکی نازک باشه سوسیس بندری خوبی نخواهید داشت.
حالا چرا اریبش میکنم این سوسیسها توی اریب خیلی قشنگتر در میاد و موقع پختن سطح بیشتری میپزه. فقط دو تا قسمت انتهایی سوسیس کمتر و کوچیکتر میشه نسبت به بقیه.
پیاز رو گذاشتم سرخ بشه و زیاد دوست ندارم که روغنی باشه زیاد استفاده نکردم از روغن و شعله زیاد گذاشتم تا پیازم نرم بشه و بتونم استفاده کنم حالا پختن سوسیس هم خیلی مهمه من طریقه پختش رو میگم اول باید ظرفمون کاملاً داغ بشه بعد اینکه داغ شد من سوسیسهام رو داخلش میریزم و حتماً دقت کنید برای سوسیس ما نمیخوایم اورپوک بشه کاملاً سرخ بشه این سوسیس کیفیت خوبی داره فقط میخوام یک تفتی بخوره بوی ضخمش بره تا استفاده بکنم هم میزنیم سوسیسها رو میزاریم یک طرفش سرخ بشه و یک سری پیازها میزنیم نمیخوایم پیازها طلایی و سرخ بشه فقط نرم بشه. خب دمای پخت پیاز خیلی بیشتر از فلفل دلمه است یعنی زمان بیشتری میبره که بپزه اصلاً توی پختن و سرخ کردن همیشه باید حواسمون باشه اونی که زمان بیشتر میبره زودتر استفاده کنیم ریز کردم اضافه میکنم چون خیلی ریز شده زودتر به اون دمایی که من میخوام میرسه سوسیس رو بر میگردونم و هم میزنیم خب سوسیس ما کاملاً پخته و من میزارم کنار همین اندازه برای پختش برای من کافیه.
خب میام اینجا کاری که باید انجام بدم پیازامون رو پشت و رو میکنم کامل برای اینکه نرم بشه حالا اینجا مرحلهای هست که باید ادویم رو اضافه کنم وقتی ادویه رو یک مقدار خیلی کم میپزید باعث میشه طعم دهیش چند برابر بشه الان ادویههام رو به پیاز اضافه میکنم و یک تفت کوچیک بهش میدم خب حالا اینجا مرحلهای هست که سس ما داره آماده میشه برای سوسیس بندری ربم رو بهش اضافه میکنم حالا چرا من رب رو سرخ میکنم رب رو اگر سرخ نکنید طعم خوبی ازش نمیتونید بگیرید وقتی که رب سرخ بشه چند تا کار انجام میده اینکه رنگش چندین برابر میشه و دوماً طعم خامی نمیده اگر رب سرخ نشه طعم خامی میده بعضی وقتها برای خورشت قیمه ما رب رو سرخ نمیکنیم هر کاری میکنیم خورشت قیمه طعم خوبی نمیگیره و مزه آبگوشت میده و تنها دلیلش اینه که اون سرخ نشده من حتی برای آبگوشت هم رب رو سرخ میکنم تو ایران بعضی شرکتها کیفیت خوبی داشتند و بعضیها هم وقتی ربش رو استفاده میکردیم به اون چیزی که میخواستی نمیرسیدی.
برای تفت دادن سعی کنید همیشه باهاش بازی کنید یعنی ماهیتابه رو تکونش بدید و اینکه تکونش میدید بر میگرده و دیگه نیازی نیست که زیاد کفگیر استفاده کنید . خب این یک مایه غلیظ شده هست که خیلی غلیظه نیاز داریم یک مقداری هم بهش آب اضافه کنیم اول بزاریم اون رنگ واقعی رو بگیره رب نزدیکه دمای سوختنش هست یعنی حس کردید که دورش داره میسوزه باید اب رو بهش اضافه کنید ولی با این روش گردوندن ماهیتابه من نمیزارم ربم بسوزه و تا آخرین جایی که میتونم حرارت میدم و فلفل دلمه کاملاً داخلش محو شد ولی زیر دندون مشخصه اینجا پودر پاپریکا هم میتونید استفاده کنید اندازه یک سوم استکان آب اضافه میکنم خیلی کم فقط میخوام ربم باز بشه و آبکی نشد فقط بافت رب باز شده خب سوسیس رو هم میارم بهش یک حرارت میدم زمانی که میخواید سس بهش بره باید کمی حرارت ببینه و سس رو به سوسیس اضافه میکنم و هم میزنم خب چون یک مقداری سس آبداره اون برشتگی سوسیس رو میگیره و نرمش میکنه توی این مرحله شعله رو کمه کم میکنید برای اینکه یک مقداری توی خوردش بره مواد و زیادم نزارید بپزه اگر یک مقداری بپزه کافیه و زیرش رو خاموش میکنم و غذای ما کاملاً پخته است.
دومان –
کی بشه من بتونم خودم از اینا درست کنم??????
سورنا –
چه رسپی عالی ای????????????????????