موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه خوراک کوفتهریزه
متن ویدئو طرز تهیه خوراک کوفتهریزه
سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه امروز میخواهیم براتون یه خوراکی درست کنم که خیلی خوشمزه است خوراک کوفته ریزه.
سیبزمینی سرخ کرده، گوجه گیلاسی، پیاز سرخ کرده و کوفته ریزه سرخ شده.
بریم که باهمدیگه این کوفته ریزه خوشمزه رو درستش کنیم.
سیبزمینی: 1 کیلو
گوشت چرخکرده: نیم کیلو
نمک: به میزان لازم
گوجه گیلاسی: 250 گرم
پیاز خرد شده: 1 عدد
خوب سیبزمینی را پوستشونو گرفتم و ریختم داخل این کاسه آب را ریختم روش چون که سیبزمینی را که زمانی که پوستشون رو میگیریم اگر که بلافاصله نشوریم و نریزیم داخل آبکش و سرخش نکنیم سیاه میشه ببینید با اینکه من سریع اینکار و کردم یک مقدار داشت سیاه میشد و یک لیمو را از وسط نصفش کردم یک مقدار آبشو ریختم رو این سیبزمینیها که سیاه نشه به دلیل اینکه وقت ویدیو گرفته نشه من سیبزمینی رو از قبل پوستش رو گرفتم و الان مدل میدم به سیبزمینی با چنگال ببینید دفعه قبل با پوست این کار و کردم و الان پوستشو گرفتم دارم فرم بهش میدهم ببینید .
با چنگال فرم بهش میدم خوب همه رو من به این ترتیب فرم سیبزمینی را بهش دادم و آن لیمو رو از توش برمیدارم و اینو میریزیم داخل آبکش بعد خشکش میکنم سیبزمینیها رو گوشت چرخکرده رو من نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودرتخمگشنیز و یک مقدار خرد شده گوجه خشک رو مخلوط کردم به این گوشت چرخکرده خوب ورزش دادم یک روز کامل گذاشتم داخل یخچال بمونه قشنگ مزهدار بشه و بعد بپزم من این کارو از قبل انجام و دادم و الان کوفته ریزهها را قلقلش میکنم بعضیها آرد میریزین، پودر سوخاری میریزین اگر که شما خوب و قشنگ ورزش بدید و بعدش بزارید داخل یخچال یک ساعت استراحت بکنه اگر یک روز کامل بزارید خیلی خوبه اگر هم که وقت نداشتید یک ساعت استراحت کنه کوفتتون اصلا باز نمیشه و اگر عزیزانی که تازه شروع کردن به آشپزی میترسن که کوفتشون باز بشه یک دونه سیبزمینی را با رنده ریز رنده کنید با رنده ریز که رنده کردید قشنگ به صورت پوره دربیارید و بعد اونو مخلوط کوفتتون بکنید کوفتهها را اینطوری آمادش کردم میزارم کنار، سیبزمینیها رو آبشو خالی کردم یک مقدار گذاشتم آبش رفته و یک مقدار نمک بهش اضافه میکنم .
به این شکل این هم بهتون بگم که داخل کوفته زمانی که مزهدارش کردم 2 قاشق غذاخوری آبلیمو هم بهش اضافه کردم گفتم تا یادم نرفته بهتون بگم خوب ماهیتابه را گذاشتم رو حرارت خیلی بالا و روغن رو داخلش میریزم میزارم روغن کاملا داغ داغ بشه زمانی که روغن داغ شد سیبزمینی را داخلش میریزم بعد از سیبزمینی پیازها را سرخ میکنیم خوب کافی هستش پیازها را میکشم داخل ظرف کوفته رو میریزم روغنش و خالی کردم یک مقدار خیلی کم کره آب شده داشتم ریختم و الان سیبزمینی رو اضافه میکنم و همینطور کوفتهها رو میریزم شما میتونید از همون روغنی که باهاش سرخ کردید یک مقدارشو باهاش اینکارو بکنید اما من کره آب شده داشتم از قبل اونو بهش اضافه کردم هیچ فرقی نداره گوجهها رو اضافه میکنم و همینطور پیاز سرخ شده رو ده دقیقه اینطوری میزارم آروم آروم با حرارت خیلی کم دم بکشه مثل برنج و یک مقدار آبلیمو رو بهش اضافه میکنم .
دوستان نازنینم خوراک کوفته ریزه آماده شد بفرمایید نوش جان امیدوارم که خوشتون بیاید شماهم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید ویدیو را لایک کنید و کانال را subscribe کنید تا ویدیوی بعدی خدانگهدار.
طرز تهیه کوفته ریزه رضیم
کوفته ریزه یکی از انواع غذاهای لذیذ ایرانی است که با دستور پختهای مختلفی تهیه میشود. برای مشاهده این آموزش آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوفته ریزه برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا و کاری به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
مواد لازم برای سس
رب انار ½ پیمانه
آب گوشت ۲ پیمانه
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
انار دان شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور پخت کوفته ریزه
مرحله اول
برای تهیه کوفته ریزه مجلسی ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده میکنیم سپس آب اضافی آنها را خارج میکنیم. در مرحله بعد پیاز آبکش شده را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک فلفل سیاه و زردچوبه به یک کاسه بزرگ اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه پودر سوخاری، پاپریکا و ادویه کاری به کاسه اضافه می کنیم و با دست مواد را به مدت ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا کاملاً یکدست و چسبناک شوند سپس روی کاسه را سلفون میکشیم و در یخچال می گذاریم.
مرحله سوم
بعد از یک ساعت کاسه را از یخچال خارج میکنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن اضافه میکنیم. بعد از داغ شدن روغن به اندازه یک گردو میگیریم و با دست شکل میدهیم.
مرحله چهارم
حالا کوفتهها را در روغن داغ میریزیم و کاملا سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. در مرحله بعد برای تهیه سس کوفته، آب گوشت را به همراه رب انار در تابهای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله پنجم
اگر آب گوشت در دسترس نداریم، میتوانیم 2 فنجان آب داغ را با عصاره گوشت ترکیب کنیم. بعد آرد ذرت را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم سس کمی غلیظ شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه سس به غلظت مناسب رسید، کوفتهها را داخل سس میریزیم و اجازه میدهیم سس کوفتهها را خیس کند. در 5 دقیقه آخر دانههای انار را به همراه گشنیز به سس اضافه میکنیم. در پایان کوفتهها را با برنج سرو میکنیم.
هووَرشت –
به به چه عالی شده👍🏻
قطره –
چه رسپی عالی ای????????
فرخنده (خریدار محصول) –
خوشمزه و جذاب????????