موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی
متن ویدئو طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی
امروز میخوایم با همدیگه خورشت ماست اصفهانی درست کنیم.
برای درست کردن خورشت ماست باید از گوشت گردن استفاده کنیم، گوشت گردن را با برگ بو و پیاز میجوشونیم تا بپزه و بعدش اون رو ریش ریش میکنیم با گوشت کوب شروع میکنیم به کوبیدنش وقتی کوبیدیم و یک مقدار رنگش روشن شد، دیگه میاریم و توی صفحه میگذاریم و با این قسمت دستمون کفمالش میکنیم اصطلاحا درستش هم اینه که از اولش کلا کفمال بشه، یعنی از بعد از مرحله ریش ریش کردن، شما با گوشت را بیارید روی یک صفحه و کامل کفمالش کنید این جوری خورش ماستتون کشدارتر میشه ولی ما چون زمانمون کمتره و اونجوری ممکنه چهل و پنج دقیقه تا پنجاه دقیقه طول میکشه تا این گوشت را بخوایم کف مال کنیم یک مقدار با کوبیدنش توی زمان صرفه جویی کردیم.
ماستی که توی این دسر استفاده میکنیم باید حتما ماست چکیده باشه و ماستی که آبش گرفته شده باشه، باید بهش شکر اضافه کنیم که مقدار شکر هم کاملا سلیقه ایه و بستگی به این داره که خودتون چه ذائقه ای دارید، من شکر را کم کم اضافه میکنم تا جایی که ببینم چقدر کافیه، فعلا سه قاشق ریختیم، شکر را داخل ماست قاطی میکنیم، و این قدر این کار را ادامه میدیم تا زمانی که دیگه شکر زیر دندون احساس نشه، ماست هم یک ده دقیقه ای این جوری با شکر مخلوط میکنیم و بعدش امتحان میکنیم ببینیم چقدر با ذائقه مون سازگاره، من امتحانش کردم تقریبا میتونم دو تا قاشق دیگه بهش شکر اضافه کنم و باز هم قاطیش کنم.
زمان اینه که بهش زعفرون اضافه کنیم. زعفران من به اندازه یک قاشق چایخوری پر ریختم. همون گوشتی که کف مال کرده بودیم و یک مقدار هم کوبیده بودیم اضافه میکنیم این جوری به خورشت و شروع میکنیم این را باز کردن داخل ماست و دیگه قاطی کردنش، این قدر با پشت این قاشق فشار آوردم به دیوارهها که این گوشت قشنگ باز شد داخلش و در نهایت به یک همچین غلظت و قوامیرسیدیم آخرش هم این جوری خالیش میکنیم توی یک ظرف دیگه روش هم با خلال پسته و زرشک تزئین میکنیم. خورشت ماست رو از یخچال درآوردیم و میخوایم با همدیگه ببینمش، ببینیم سرو میشه قشنگ این شکلی.
احسان (خریدار محصول) –
چقدر ساده و خوب توضیح دادین????