رضیم
شماره دستور پخت: 3088
رضیم
طرز تهیه دسر شیری

موارد لازم + طرز تهیه

?مواد لازم دسر شیری??
۱ لیتر شیر
۳ ق غ آرد
۲ ق غ نشاسته
۱ لیوان شکر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ ق غ کره
۱ پاکت خامه مایع
۱ پاکت وانیل
۲ پاکت بیسکوییت خرد شده در میکسر (من از بیسکوییت لوتوس استفاده کردم)
مقداری توت فرنگی

☆ [اگه دوست ندارین از خامه مایع استفاده کنین وقتی محلبی گرمه بهش یک بسته کرم شانتی اضافه کنین و اگه قوامش خیلی زیاد شد یکمی شیر سرد بهش اضافه کنین اینجوری خیلی خوب میشه]
‌‌

?طرز تهیه??
داخل قابلمه مناسبی آرد، نشاسته، شکر و زرده تخم مرغ رو اضافه کرده شیر رو هم آروم آروم بهش اضافه و همزمان همش میزنیم اگه اینطور کنیم گلوله گلوله نمیشه بعد محلبی رو تا وقتی به نقطه جوش برسه هم میزنیم و ۲ دقیقه دیگه رو شعله متوسط هم می زنیم تا بپزه، محلبی پخته شده رو میذاریم خنک بشه و گهگاهی همش میزنیم تا روش لایه نبنده.
محلبی رو بعد از خنک شدن ۲ دقیقه با میکسر هم میزنیم و ۱ پاکت خامه مایع رو داخل محلبی ریخته و ۵ دقیقه دیگه هم می زنیم.
سپس ته لیوان های پایه دار ۱ قاشق غذاخوری بیسکوییت میریزیم و توت فرنگی های برش زده رو کناره های لیوان هامون قرار می دیم برش ها هرچقدر کوچیک باشه قرار دادنشون راحت میشه. محلبی رو تا نصف هر لیوان میریزیم و روش رو دوباره ۱/۵ قاشق غذاخوری بیسکوییت میریزیم و با قاشق صافش میکنیم بعد روش محلبی باقی مونده رو ریخته و در لایه آخر بیسکوییت خرد شده رو می ریزیم و با توت فرنگی و بیسکوییت تزئین می کنیم.
نوش جان ??

نظر خود را بیان کنید

5 دیدگاه برای طرز تهیه دسر شیری

  1. آینور (خریدار محصول)

    وای منم درست میکنم اینو، عاشقش شدم???

  2. نیلوفر

    ای جونم???

  3. آماندا (خریدار محصول)

    ممنونم از این همه رسپی خوشمزه??

  4. پاکدل

    به به چقدر خوشمزههههه ! نوش جونت????

  5. هلناز

    لذت بردم ???????? ????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *