رضیم
شماره دستور پخت: 642
رضیم
طرز تهیه دلمه بادمجان

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه دلمه بادمجان

متن ویدئو طرز تهیه دلمه بادمجان

دلمه بادمجان:

مرغ: به میزان لازم

لپه: 1 پیمانه

برنج: 1 پیمانه

رب: 2 قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم

پیاز: به میزان لازم

زعفران: به میزان لازم

سلام اینبار اومدیم مهمون خونه­هاتون بشیم با یکی از انواع دلمه­ها

پیاز رو باید بزاریم کمی بیشتر از سبک شدن سرخ بشه، زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم نمک رو اضافه می­کنیم به اندازه 2 قاشق چایخوری. نمک رو به پیاز اضافه می­کنیم چون چیزایی که تهیه کردیم نمک نداره. بعد رب رو اضافه می­کنیم به دلیل اینکه رب باید کاملا تفت بخوره و از هم مواد رب جدا بشه یعنی رنگش رو به پیازا پس بده تا یه رنگ قشنگ و دلپذیری داشته باشیم. باید یه مقداری این رو هم بزنیم تا رنگ ربمون سیاه نشه. رنگمون باید قرمز باشه تا رنگ مناسبی باشه.

ما از مرغ استفاده کردیم اما قطعاتش رو خیلی ریز میکنیم، خیلی کوچیک ریز میکنیم که برای دلمه مناسب باشه. مرغ رو رب و پیاز اضافه میکنیم.

لپهمون رو از قبل پختیم و آبپز و آبکش کردیم آمادهست برنج هم به همین صورت این هم آماده­است.

توی این مرحله بعد از اینکه مرغمون یه مقداری پخت چون سینه مرغ و شنیسل مرغ زود میپزه بعد از اینکه اون پخت ما اونا رو اضافه میکنیم

خب الان لپه­رو اضافه میکنیم ببینیم این چقدر روغن میکشه. برنج رو هم اضافه میکنیم و مقداری هم نمک.

بادمجون­ها رو از قبل اماده میکنیم. بادمجون­ها رو مقداری بادست فشار می­دهیم بعد از فشاد دادن توش رو خالی میکنیم توش رو که خالی کردیم نمک میزنیم داخش رو و توی روغن سرخ می­کنیم.

خب اینارو شما باید توی پر کردنش یکم دقت کنید چون پخته است و سرخ شده است زود پاره میشه.

ما این دلمه رو پر میکنیم. آرام­آرام پر میکنیم و منتظر میشیم مواد بره پایین.

برش بادمجون حتما باید از قسمت بالا باشه.

برای بستن دلمه از خود بادمجون استفاده میکنیم. بادمجون رو حلقه­ای برش زدیم و به عنوان در ازش استفاده میکنیم اما اینا رو سرخ نکردیم چون اگه سرخ میکردیم خیلی نرم میشد و مانع بیرون اومدن مواد دلمه نمیشه.

خب ما دلمه هامونو پر میکنیم.

این مقدار حدود یک قاشق کافیه این رو یه مقدار مخلوط میکنیم کمی فلفل و کمی هم زردچوبه میزنیم کمی هم آبجوش اضافه میکنیم اینو یکدست میکنیم.

خب توی این مرحله ما این سسی که توی کاسه هم­ زدیم به دلمه­هامون اضافه میکنیم و میزاریم این کامل بپزه زمان پختش بخاطر اینکه بادمجون­هاش خیلی خوب پخته زمان طولانی نخواهد بود و این پخته میشه.

دلمه بادمجونمون آماده شد، آماده خوردن هست امیدوارم که این غذا رو شما هم دوست داشته باشید و درست کنید و بخورید با خانواده و لذت ببرید و بسیار خوش طعم و خوشبو و لذیذه.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه دلمه بادمجان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *