رضیم
شماره دستور پخت: 2965
رضیم
دونات شکلاتی

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه دونات شکلاتی (روش 1)

من این دونات های کوچولو رو با دستور پیراشکی که در سایت گذاشتم درست کردم فقط با این تفاوت که خمیرو به جای اینکه تقسیم و چانه کنم پهن کردم به ضخامت (حدود ۱ سانت)و کاتر به شکل دونات زدم و گذاشتم استراحت کرد تا خوب حجم گرفت و سپس گذاشتم در فر برقی خیلی داغ با دمای ۲۴۰ درجه به مدت ۵ دقیقه تا رنگ گرفتند، چون این دونات ها خیلی کوچک هستند حتما باید فر به دما برسه و کاملا داغ داغ بشه و اصلا نباید مدت طولانی در فر بمونن چون خشک می شن، فقط وقتی فرو روشن می کنید که داغ بشه یک کاسه ی کوچک آب هم داخلش بگذارید. بعد از پخت دونات هارو در شکلات بن ماری بزنید.
✅مواد لازم:
آرد نان فانتزی (همه منظوره)دو پیمانه
مایه خمیر فوری : یک ق چ سَر پُر
نمک : یک دوم ق چ
شکر : دو ق غ
کره : به دمای محیط دو ق غ
تخم مرغ : یک عدد‌ کوچک
شیر : به دمای محیط ،حدود سه چهارم پیمانه
وانیل کمی
📝طرز تهیه: مایه خمیر و با شیر و شکر و مخلوط کنید و آرد و نمک و تخم مرغ و‌کمی وانیل و اضافه کنید و ورز دهید و کره رو اضافه کنید و نهایتا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و یکدست داشته باشید اگر خمیرتون نرم نشد یک تا دو ق غ شیر اضافه کنید، اگر خیلی چسبنده بود نهایتا یک تا دو ق آرد اضافه کنید. خمیرو گرد کنید و داخل کاسه ی چرب با درپوش ۳۵ دقیقه استراحت دهید، سپس خمیرو روی سطح چرب پهن کنید و کاتر دونات بزنید، و روی کاغذ روغنی(جنس مرغوب) با فاصله در سینی فر یا در قالب دونات بگذارید ، و سطحشونو کمی چرب کنید و یک کیسه بکشید و یکساعت تا یکساعت و ربع استراحت دهید تا چانه ها دوبرابر و نیم شوند اگر دو برابر و نیم نشدن یک ربع بیشتر استراحت دهید، فرتون رو با دمای ۲۴۰ درجه داغ داغ کنید و سپس دونات هارو به مدت ۵ دقیقه در فر داغ بپزید. و بعد از پخت روشونو شکلات آب شده بریزید.
*کیفیت آرد و سالم‌ و تازه بودن مایه خمیر و به اندازه ی کافی نرم و یکدست شدن خمیر در نتیجه ی نهایی تأثیر دارد.

طرز تهیه دونات شکلاتی (روش 2)

طرز تهیه دونات شکلاتی (روش 2)

🍩مواد لازم👇🏻
۲ عدد تخم مرغ
۳ ق غ شکر
کمی نمک
۱ پاکت وانیل شکری
۱ پاکت خمیر مایه خشک
۱ استکان شیر ولرم
۲/۵ لیوان آرد (اگه لازم باشه یکم دیگه اضافه کنین)
۷۵ گرم کره

🍩طرز تهیه👇🏻
داخل ظرفی تخم مرغ، شیر، خمیر مایه، شکر و نمک رو اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم سپس آرد و وانیل رو ریخته و خوب ورز می دیم. آرد اگه کم شد اضافه می کنیم سپس کره رو اضافه کرده و تا جذب خمیر بشه خوب ورز می دیم. خمیر باید به صورت صاف و یکدست باشه پس خوب ورز دادن خیلی مهمه سپس با سلفون روشو می بندیم و با یه پارچه روشو می پوشونیم و ۴۰ تا ۵۰ دقیقه اجازه می دیم عمل بیاد.
خمیر عمل اومده رو جمع می کنیم و روی پیشخوان آرد پاشی شده قرار می دیم و به ضخامت انگشت کوچیک بازش می‌کنیم. مثل ویدئو قالب می زنیم خمیرهای باقی مونده رو دوباره جمع کرده و باز می کنیم و به همین شکل قالب می زنیم بعد روشون پارچه تمیزی کشیده و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت می دیم بعد توی روغن فراوون پشت و رو سرخشون می کنیم می تونین پودر قند پاشیده و یا مثل من با شکلات و مواد تزیینی تزیین کنین.
نوش جان💗🌸

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دونات شکلاتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.