رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۴ عدد تخم مرغ ( سفیده و زرده جدا از هم استفاده خواهد شد )
۲) نصف لیوان چای خوری شکر
۳) یک ق.م نشاسته
۴) ۲ ق.غ شکر ( برای زرده های تخم مرغ )
۵) نصف لیوان چای خوری شیر
۶) نصف لیوان چای خوری روغن مایع
۷) ۲ ق.غ کاکائو
۸) آرد ۲ ق.غ
۹) یک بسته وانیل ( نوک ق چ وانیل ایران
۱۰) یک ق.چ بکینگ پودر

✔ مواد لازم برای خامه :

۱) یک لیوان شیر سرد
۲) یک بسته خامه ی قنادی
۳) یک ق.غ پودر شکر
۴) ۲ لیوان پودر نارگیل

✔ مواد روی شیرینی :

۱) شکلات
۲) پسته

🔴 طرز تهیه :

سفیده های تخم مرغ رو داخل ظرفی ریخته با همزن برقی هم میزنید وقتی در حال همزدن هستید داخلش شکر و نشاسته رو اضافه کنید تا حالت حباب بزنه هم بزنید . داخل ظرف دیگه زرده ی تخم مرغ و پودرشکر رو با همزن هم بزنید و تا شکر آب بشه ادامه بدید و سپس شیر ، روغن مایع ، کاکائو ، آرد ، وانیل ، بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید سپس مایع سفیده ی تخم مرغ رو قاشق قاشق داخل مایع زرده ی تخم مرغ اضافه کنید آرام آرام هم بزنید داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید داخلش مایع کیک رو بریزید و با قاشق سطحش رو صاف کنید و همه جا همسطح باشه و در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه مدام کنترل کنید تا بپزه ( خیلی سریع میپزه دقت کنید ) . داخل ظرفی شیر ، خامه ی قنادی و پودرشکر رو اضافه کنید و با همزن برقی بزنید وقتی قوام پیدا کرد پودر نارگیل رو اضافه میکنید و هم میزنیم . کیک که پخت از فر دربیارید کمی صبر کنید و فرصت بدید کمی خنک بشه سپس دوباره روی کیک کاغذ روغنی بزارید و کیک رو برگردونید و حالا کاغذ روغنی که روی کیک هست رو آرام از کیک جدا کنید مخلوط خامه ی قنادی و پودر نارگیل رو که آماده کردید روی کیک بریزید و با کمک قاشق همه جای کیک پخش کنید و با کمک کاغذ روغنی کیک رو رل کنید و کیک که رل شد دورش سلفون بپیچید و داخل یخچال به مدت ۲ الی ۳ ساعت قرار بدید تا استراحت کنه بعد از دو ساعت از یخچال دربیارید و به عرض ۲ سانتی متر برش بدید . شکلات تخته ای رو به روش بنماری آب کنید و شیرینی ها رو داخل ظرف چیده و شکلات آب شده رو رویش بریزید و با پسته تزئین کنید .

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه رولت خامه ای شکلاتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *