![طرز تهیه رولت خامه ای شکلاتی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/3f236427ce2838a22bc2086bf6829bad__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه رولت خامه ای شکلاتی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/4a0670cb54039f4ea96a8d89469eeff5__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه رولت خامه ای شکلاتی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/cdb27d16d8b8bc49e3993357d4d9aa4f__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه رولت خامه ای شکلاتی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/964625c5a56f1a01492aa1dbc0f8bba7__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه رولت خامه ای شکلاتی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/4d1d2ac2f29028e8a5bd6a3cd1d11cc4__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه رولت خامه ای شکلاتی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/3634d5e9a743197681f270c9137a3ceb__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه رولت خامه ای شکلاتی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/18e4bbe85e827d23f99bf878c9efbb3d__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه رولت خامه ای شکلاتی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/cc5618ae38b024c2d6c147789b537134__charsoogh-1-150x150.jpg)
موارد لازم + طرز تهیه
✔ مواد مورد نیاز :
۱) ۴ عدد تخم مرغ ( سفیده و زرده جدا از هم استفاده خواهد شد )
۲) نصف لیوان چای خوری شکر
۳) یک ق.م نشاسته
۴) ۲ ق.غ شکر ( برای زرده های تخم مرغ )
۵) نصف لیوان چای خوری شیر
۶) نصف لیوان چای خوری روغن مایع
۷) ۲ ق.غ کاکائو
۸) آرد ۲ ق.غ
۹) یک بسته وانیل ( نوک ق چ وانیل ایران
۱۰) یک ق.چ بکینگ پودر
✔ مواد لازم برای خامه :
۱) یک لیوان شیر سرد
۲) یک بسته خامه ی قنادی
۳) یک ق.غ پودر شکر
۴) ۲ لیوان پودر نارگیل
✔ مواد روی شیرینی :
۱) شکلات
۲) پسته
🔴 طرز تهیه :
سفیده های تخم مرغ رو داخل ظرفی ریخته با همزن برقی هم میزنید وقتی در حال همزدن هستید داخلش شکر و نشاسته رو اضافه کنید تا حالت حباب بزنه هم بزنید . داخل ظرف دیگه زرده ی تخم مرغ و پودرشکر رو با همزن هم بزنید و تا شکر آب بشه ادامه بدید و سپس شیر ، روغن مایع ، کاکائو ، آرد ، وانیل ، بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید سپس مایع سفیده ی تخم مرغ رو قاشق قاشق داخل مایع زرده ی تخم مرغ اضافه کنید آرام آرام هم بزنید داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید داخلش مایع کیک رو بریزید و با قاشق سطحش رو صاف کنید و همه جا همسطح باشه و در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه مدام کنترل کنید تا بپزه ( خیلی سریع میپزه دقت کنید ) . داخل ظرفی شیر ، خامه ی قنادی و پودرشکر رو اضافه کنید و با همزن برقی بزنید وقتی قوام پیدا کرد پودر نارگیل رو اضافه میکنید و هم میزنیم . کیک که پخت از فر دربیارید کمی صبر کنید و فرصت بدید کمی خنک بشه سپس دوباره روی کیک کاغذ روغنی بزارید و کیک رو برگردونید و حالا کاغذ روغنی که روی کیک هست رو آرام از کیک جدا کنید مخلوط خامه ی قنادی و پودر نارگیل رو که آماده کردید روی کیک بریزید و با کمک قاشق همه جای کیک پخش کنید و با کمک کاغذ روغنی کیک رو رل کنید و کیک که رل شد دورش سلفون بپیچید و داخل یخچال به مدت ۲ الی ۳ ساعت قرار بدید تا استراحت کنه بعد از دو ساعت از یخچال دربیارید و به عرض ۲ سانتی متر برش بدید . شکلات تخته ای رو به روش بنماری آب کنید و شیرینی ها رو داخل ظرف چیده و شکلات آب شده رو رویش بریزید و با پسته تزئین کنید .
ستایش –
وضیحاتتون به اندازه و مناسب بود ممنونم😊
ستوده (خریدار محصول) –
عالی و درجه یککککککک????????????????????????