رضیم
رضیم
طرز تهیه شیرینی انجیر

موارد لازم + طرز تهیه

🌰مواد لازم شیرینی انجیر👇🏻
🌰برای خمیر👇🏻
۲۰۰ گرم کره
۱ استکان روغن مایع
نصف استکان شکر
۱ ق غ ماست
۱ پاکت وانیل شکری
۳_۴ لیوان آرد
۱ ق چ بکینگ پودر

🌰برای داخلش👇🏻
۸_۹ عدد انجیر خشک
۱ استکان گردوی خرد شده
۳ ق غ شکر
۱ لیوان آب

🌰برای روش👇🏻
پودر قند

🌰طرز تهیه👇🏻
برای مواد داخل شیرینی انجیر ها رو کوچیک خرد می کنیم. تو یه تابه همه مواد داخلش رو می ریزیم و می پزیم بعد از پخت برای اینکه خنک بشه کنار می ذاریم.
برای خمیر تو یه ظرفی به غیر از آرد و بکینگ پودر همه مواد لازم رو اضافه کرده و هم می زنیم سپس بکینگ پودر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و در آخر آرد رو آروم آروم اضافه کرده و ورز می دیم و یه خمیر درست می کنیم.
از خمیر مون تکه هایی به اندازه گردو جدا می کنیم و با کمک سلفون خمیر رو باز کرده و توش از مواد انجیر می ریزیم بعد سلفون رو از چهار طرفش بسته و به شکل انجیر در میاریم. تا زمانی که خمیر تموم بشه این کار رو ادامه می دیم. شیرینی ها رو توی سینی کاغذ روغنی پهن شده می چینیم سپس توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می پزیم.
بعد از پخت روش پودر قند می پاشیم بعد اینکه کمی خنک شد سرو می کنیم.
نوش جان 🌰🙈❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه شیرینی انجیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *