رضیم
رضیم
طرز تهیه ماهی سوخاری رستورانی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه ماهی سوخاری رستورانی

توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.

 

مواد لازم طرز تهیه ماهی سوخاری رستورانی

آب لیمو :۳ قاشق غذاخوری

آب پیاز :یک عدد رنده شده

زعفران دم کرده : ۳ قاشق غذا خوری

سیر : ۳ حبه بزرگ

نمک : ۱ قاشق چای خوری

زردچوبه : ۱ قاشق چای خوری

زنجبیل : ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری ۱/۲

مواد لازم آرد سوخاری :

آرد سفید : ۱۰۰ گرم

نمک : یک قاشق چای خوری

زردچوبه : یک قاشق مربا خوری

پودر سیر : یک قاشق چای خوری

نکته :

۱- انتخاب نوع ماهی به سلیقه شماست ، این مدل سوخاری برای ماهی قزل آلا عالی میشه ،من در این ویدئو از ماهی صافی دریای جنوب استفاده کردم .
حتما ماهی داخل روغن داغ سرخ کنید
شعله گاز بعد از داغ شدن روغن کمی ،کمتر کنید تا ماهی کاملا پخته شود .

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ماهی سوخاری رستورانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)