رضیم
رضیم
طرز تهیه كيك كدوحلوايي و هويج

موارد لازم + طرز تهیه

اين تصويري كه ميبينيد يه عكس خيلي هول هولي مال ديشبه كه بهتر از اين نميشد؛ نور كم شب،شكم هاي گرسنه كه بوي كيك مدهوششون كرده و چايي هايي كه اگه نجنبم سرد ميشن،😅 ولي از عكس كه بگذريم عطر و طعم فوق العاده اين كيك آدمو بيهوش ميكنه براي همين دلم نيومد دستورشو براتون نزارم😊
كيك كدوحلوايي و هويج🎃🥕
كدو حلوايي پخته ١ (ليوان فرانسوي)(آب نداشته باشه)
هويج رنده شده نپخته نصف ليوان رنده درشت
تخم مرغ ٣ عدد
آرد ٢ ليوان
پكينگ پودر٢ قاشق چايخوري پر
دارچين ٢ قاشق چايخوري سر صاف
روغن ٣/٤ ليوان
ماست شيرين ١/٤ ليوان
گردو به ميزان لازم
شكر نصف ليوان
جوز هندي نوك قاشق چايخوري
طرز تهيه:
ابتدا شكر را با روغن و ماست شيرين با همزن زده حدودا ٥ دقيقه تا دانه هاي شكر كاملا حل شود و بعد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كرده و حدودا ٣ دقيقه بزنيد و بعد كدو حلوايي پوره شده و پخته را اضافه و بعد از اون دارچين و پكينگ پودر و جوز هندي را با آرد مخلوط كرده و الك ميكنيم و به موادمون اضافه ميكنيم و در آخر هويج رنده شده و گردو و با ليسك هم ميزنيم و در قالب مورد نظر كه كاغذ روغني انداختيم و روي كاغذ را با قلمو چرب ميكنيم تا كاملا يكدست به قالب بچسبه و بعد از مواد كيكمون ميريزيم تو قالب و در فر برقي با درجه حرارت ١٦٠ با حرارت پايين به مدت ٤٥ دقيقه ميپزيم،بينهايت عطر و طعمش عاليههههه حتما درست كنيد حتي شما كه تا حالا كيك نپختين..
🎃توجه داشته باشين درجه حرارت فر ها با هم متفاوت هست.
🎃عكس ليوان فرانسوي كه استفاده كردم را براتون استوري ميكنم كه متوجه اندازه ها بشين.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه كيك كدوحلوايي و هويج”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *