رضیم
شماره دستور پخت: 104
رضیم
طرز تهیه لازانيا

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه لازانیا حرفه ای

متن ویدئو طرز تهیه لازانیا حرفه ای

یه مقدار زیتون می‌ریزیم تویِ یک قابلمه. یک پیازِ نگینیِ ریز شده رو بهش اضافه می‌کنیم و شروع می‌کنیم به تفت دادن. پیازها که تفت خورد دو حبه سیرِ درشت به شاضافه می‌کنیم و دوباره شروع می‌کنیم به تفت دادن. حالا هفتصد گرم کوشتِ گاو رو بهش اضافه می‌کنیم. از سوسیسِ ایتالیایی هم می‌شه استفاده کرد. ما دیگه کفتیم از چیزایی استفاده کنیم که همه جا در دسترَس باشه. و شروع می‌کنیم به تفت دادن دوباره. حالا بهش فلفلِ سیاه و نمک اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دیم. حالا بهش 700 گرم پوره‌یِ گوجه فرنگی، اگر نداشتید نصف به نصف بزنید یعنی مثلاً 300 گرم گوره بزنید با دو قاشق رب. یک و نیم قاشق جعفریِ ساطوری‌شده و یک قاشقِ مرباخوری اورِگانو. نداشتید آویشَن بزنید. همه رو با هم مخلوط می‌کنیم و اجازه می‌دیم سه چهار ساعت سس باید جا بیفته.

اگه شما قورمه‌سبزی رو نیم‌ساعته درست می‌کنید این رو هم نیم‌ساعته درست کنید. بعد از سه چهار ساعت سسس ما خیلی خوشکل که جا افتاد و آماده شد بهش یک مشت ریحان اضافه می‌کنیم یه هم می‌زنیم و می‌ریم سر وقتِ درست کردن سسِ بشاملِمون. تویِ یه دونه قابلمه حدودِ چهل گرم کره می‌ریزیم بعد بهش یه قاشقِ پر یا یک و نیم قاشق آردِ سفید اضافه می‌کنیم و شروع می‌کنیم به حرارتِ ملایم. که از خامی در بیاد بعد 500 میل شیر رو بهش آروم آروم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. اندازه‌یِ نوکِ قاشقِ چایخوری جوزِ هندی، فلفلِ سبز اگر نداشتید فلفلِ سفید و باز هم اگر نداشتید فلفلِ سیاه، اینا خیلی عطرِش عالیه، نمک و یک قاشق پارمیزان. بعد از ده دقیقه که غلظتِش به اندازه کافی و مناسب شد از زویِ حرارت بردارید. موزارلایِ تازه رو ورقه ورقه می‌کنیم. فِر رو می‌ذاریم رویِ 180 درجه سانتی‌گراد و فقط کف روشن. کفِ ظرفِمون یک مقدار از این سسِ گوشت می‌ریزیم. یک مقدار روغنِ زیتون هم بریزید.

هم خوشمزه‌ترِش می‌کنه و هم این‌که باعث می‌شه که نچسپه. ورقه‌هایِ لازانیا رو در میاریم و می‌چینیم روش. دوباره سس گوشت و بعد از این سس بشاملِ صاف و حرفهایمون می‌ریزیم روش. لازانیا جزءِ ده غذاریِ برتره. روش موزارلایِ تازه و اُرِگانو و دوباره یه ردیفِ دیگه لازانیا می‌چینیم. و لایه‌یِ آخر رو هم مایه گوشتی و سس بشامل. اما پنیر نریزید. روش رو فویل می‌کشیم و 45 دقیقه داخلِ فِر می‌ذاریم. بعد از 45 دقیقه خارج می‌کنیم، فویلِش رو برمیداریم و بعد روش رو پنیرِ موزارلایِ رنده شده و پارمیزان می‌ریزیم. این‌بار فقط گریل روشن تا زمانی که روش برشته بشه. لازانیایِ ما آمادَس. یه نکته این‌که احتیاجی نیست که ورقه‌هایِ لازانیا رو بپزید چون این‌جوری سس رو به خودِش جذب می‌کنه و مثلِ کره می‌مونه. بعد از بیست دقیقه استراحت می‌تونید میل کنید

طرز تهیه لازانیا رستورانی

طرز تهیه لازانیا رستورانی

خوب است بدانید که لازانیا گونه ای از پاستای ورقه ای معروف در کل دنیا به شمار می رود که با رسپی های گوناگونی درست می شود. همانطور که اکثر شما می دانید رسپی اصلی لازانیا با موادی همچون گوشت چرخ کرده، قارچ و سس بشامل می باشد. از طرف دیگر باید بدانید که رسپی های متنوعی برای این غذا وجود دارد که می توان آن را با گوشت مرغ و یا حتی بدون گوشت نیز تهیه نمود. همچنین این غذای لذیذ همچون بقیه پاستاها و ماکارونی های معروف در دنیا متعلق به کشور ایتالیا می باشد. در این مطلب یکی از معروف ترین رسپی های پخت لازانیا یعنی لازانیای قالبی آموزش داده شده است. با این وجود جهت درست کردن این غذا به شکل تک نفره باید از رسپی لازانیای لوله ای استفاده نمایید. در ادامه قرار است تا چگونگی درست کردن و تهیه کامل و گام به گام این غذای لذیذ یعنی لازانیا را در سایت آموزشی رضیم به شما عزیزان بیاموزیم. در نتیجه با ما همراه باشید و دستور تهیه این غذا را تا انتها دنبال کنید.

مواد لازم سس لازانیا برای ۴ نفر

شیر ۱ لیوان

آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری

کره ۲۵ گرم

نمک و جوز هندی نوک قاشق چایخوری

نحوه و دستور درست کردن سس لازانیا

گام اول

در ابتدا جهت درست کردن سس لازانیا یا به عبارت دیگر سس سفید بشامل می بایست کره و شیر را از یخچال دربیاورید تا به دما محیط برسند. پس از آن آرد سفید که بهتر است آرد شیرینی پزی باشد را دو بار الک نمایید و در ادامه در یک تابه خوب روی شعله کم اجاق قرار دهید و تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.

گام دوم

اکنون باید کره را درون یک ظرف گود مثل شیرداغ کن بگذارید و روی شعله کم اجاق قرار دهید تا کره به آرامی ذوب شود. در ادامه آردی تفت داده شده را در ظرف کره بیفزایید و اندکی تفت دهید. در این زمان نمک و جوزهندی را بیفزایید و همچنان تفت دهید تا ترکیب کره و آرد به رنگ کارامل دربیاید.

گام سوم

در پایان شیر را که خنک شده است را به آرامی به ترکیب آرد و کره بیفزایید و مواد را به مرتبا هم بزنید تا سس شما غلیظ شود. هنگامی که سس به غلیظ شد ظرف را از روی اجاق برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.

مواد مورد نیاز جهت تهیه لازانیا برای ۴ نفر

ورق لازانیا ۱ بسته

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم

قارچ ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۲ عدد متوسط

سیر ۲ حبه

فلفل دلمه ای ۱ عدد

روغن و آویشن به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

نحوه و دستور پختن لازانیا

گام اول

در ابتدا جهت درست کردن لازانیای لذیذ می بایست فر را روشن نمایید تا هنگام حاضر شدن لازانیا، جهت گرم شدن فر وقتتان تلف نشود. شما باید فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا زمانی که داغ شود. پس از آن می بایست مواد داخل لازانیا را حاضر نمایید و درست کنید.

گام دوم

در این مرحله برای مواد داخل لازانیا فلفل دلمه ای و قارچ را به شکل نگینی ریز خرد نمایید و در ظرف مناسبی بریزید. پس از آن پیازها را به شکل نگینی ریز خرد نمایید و با اندکی روغن مایع در یک تابه بزرگ اندکی سرخ کنید تا پیاز به طور کامل شیشه ای و شفاف شود.

گام سوم

اکنون می بایست سیرها را هم به شکل خیلی ریز رنده کنید و در تابه به پیازها بیفزایید. بار دیگر مواد را تفت دهید و گوشت چرخ کرده را به ترکیب سیر و پیاز بیفزایید. در ادامه نیز گوشت چرخ کرده را تا زمان تغییر رنگش تفت دهید.

گام چهارم

پس از آن قارچ و فلفل دلمه ای را به تابه بیفزایید و مجددا تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه ای هم سرخ شوند. بعد از آن رب گوجه فرنگی را با اندکی آویشن درون تابه بیفزایید و قشنگ سرخ کنید تا مزه و عطر خامی رب گوجه فرنگی از بین برود.

گام پنجم

در این گام و پس از تفت دادن مواد یک لیوان آب درون تابه بریزید و در تابه را روی آن قرار دهید تا گوشت روی شعله کم اجاق کم کم بپزد. می بایست تا زمان تمام شدن آب تابه صبر نمایید. سپس مایه لازانیا حاضر است. آن را از روی اجاق بردارید و ورقه های لازانیا را حاضر نمایید.

گام ششم

دقت کنید که نمی خواهد ورق های لازانیا در آب بجوشانید. شما می بایست یک ظرف جادار را مملو از آب ولرم کرده و ورقه های لازانیا را به اندازه سه دقیقه داخل ظرف بگذارید تا نرم شوند. توجه کنید که برای نچسبیدن ورقه های لازانیا می بایست آن ها را به صورت تکی درون ظرف بگذارید تا به هم دیگر نچسبند.

گام هفتم

در این زمان ورقه های لازانیا حاضر است. می بایست یک ظرف پیرکس بردارید و کف و بدنه درونی آن را با روغن مالی کنید ا خوب چرب شود. پس از آن نیز اندکی از سس بشامل کف ظرف بزنید به صورتی که سس کل کف ظرف را آغشته کند.

گام هشتم

در این قسمت باید یکی از ورقه های لازانیا را کف ظرف بر سس بشامل بگذارید و اندکی از مایه گوشت چرخ کرده را روی ورقه لازانیا بریزید و قشنگ مواد را صاف کنید تا روی کل ورقه آغشته به مواد لازانیا شود.

گام نهم

باید این مورد را مد نظر داشته باشید که در عوض قرار دادن زیاد مایه گوشت بین هر لایه لازانیا سعی کنید تا تعداد لایه های لازانیا را بیشتر کنید. این کار باعث می شود تا پس از پخت لازانیا و هنگام بریدن مایه لازانیا از میان ورقه ها بیرون نریزد.

گام دهم

در این گام بعد از پخش کردن مایه گوشت روی ورقه لازانیا اندکی سس بشامل روی گوشت ریخته و پس از آن اندکی پنیر پیتزا جهت چسبناک شدن ورقه های لازانیا روی سس بشامل بریزید. این کار را مرتبا تکرار کنید تا لایه های لازانیا زیاد شود.

گام یازدهم

در نهایت یک ورقه لازانیا می بایست روی ظرف وجود داشته باشد که روی آنرا با سس بسیار بشامل پر نمایید تا در زمان پخت لازانیا شما خشک نشود. در ادامه روی لازانیا را با پنیر پیتزای بسیار زیاد پر کنید و به اندازه یک ربع تا 20 دقیقه درون فر داغ بگذارید تا لازانیا حاضر شده و بتوانید آن را میل نمایید.

مواردی درباره چگونگی پختن لازانیا

حاضر کردن لازانیا روی اجاق گاز

چنانچه در خانه خود ف ندارید قادر می باشید تا لازانیا را داخل قابلمه نیز درست کنید و بپزید. چهن پختن لازنیا سعی کنید تا قابلمه های چهارگوش یا تابه های دو طرفه مستطیلی را به کار بگیرید. همچنین مواد را همانگونه که طبق مراحل توضیح دادیم درون قابلمه یا تابه قرار دهید.

شما می بایست قبلمه یا تابه لازانیا را روی شعله خیلی کم اجاق بگذارید تا به خوبی بپزد و سپس آن را سرو نمایید. باید توجه کنید که شعله زیاد موجب خشک شدن لازانیا می شود. به علاوه این مورد را نیز مدنظر داشته باشید که روی پنیز لازانیا شما طلایی نمی شود. با این وجود سعی کنید با اندکی جعفری خرد شده روی آن را تزیین نمایید.

نحوه رنگی کردن ورقه های لازانیا

چنانچه لازانیا را به شکل ساده تهیه نمایید، بعد از پختن رنگ ورقه های لازانیا زرد کمرنگ خواهد شد. در صورتی که می خواهید رنگ ورقه های لازانیا زرد پرنگ و در پایان خوشرنگ تر شود، تنها می بایست زمان گذاشتن ورقه های لازانیا در آب داغ اندکی زردچوبه داخل آب آن ها بریزید تا ورقه ها خوشرنگ شوند.

گوشت خوب جهت طبخ لازانیا

جهت درست کردن لازانیا اصولا گوشت چرخ شده را به کار می گیرند. ولی باید بدانید که در بعضی از رسپی ها جهت درست کردن لازانیا گوشت ریش ریش شده هم به کار می برند. دقت کنید که جهت پخت لازانیا می بایست گوشت اندکی چرب باشد.

چنانچه جهت پخت این غذا گوشت چرخ کرده را به کار می گیرید، می بایست از گوشت با چربی خیلی کم استفاده نمایید، چرا که این غذا به علت داشتن پنیر پیتزا به اندازه کافی چرب می باشد. بنابراین بهتر است این نکته را نیز مدنظر داشته باشید و گوشت کم چرب استفاده نمایید.

شیوه بریدن لازانیا

از با اهمیت ترین مواردی که درباره لازانیا باید دقت کنید بریدن آن پس از پختن می باشد. خیلی از افراد با این مورد مشکل دارند. همانگونه ک بیان کردیم ماده ای که ورقه های لازانیا را به هم می چسباند پنیر پیتزا است که چنانچه پنیر داغ باشد از هم وا می رود و خوب بریده نمی شود.

بنابراین برای گرفتن پنیر پیتزا می بایست به اندازه یک ربع بعد از حاضر شدن لازانیا آن را کنار بگذارید تا سرد شود و پنیر پیتزا خودش را بگیرد. پس از گذشت این مدت لازانیا را با یک کارد تیز ببرید. این مورد را نیز مدنظر داشته باشید که می بایست لازانیا را در همان ظرفی که پخته است ببرید و اصلا نباید لازانیا را جهت بریدن از ظرف بیرون بیاورید.

چگونگی درست کردن لازانیا با گوشت مرغ

جهت درست کردن لازانیا با گوشت مرغ می بایست مرغ را با یک عدد پیاز و اندکی زردچوبه نیم پز نمایید. پس از ان نیز آن را به شکل نگینی یا ریش ریش کنید و با دیگر مواد ترکیب نمایید. شیوه پخت لازانیا با گوشت یا مرغ فرقی با هم ندارند. تنها می بایست گوشت مرغ را قبل از آماده کردن دیگر مواد نیم پز کنید و بعد به مواد دیگر اضافه نمایید.

چگونگی درست کردن لازانیا با توستر

نخست باید المنت بالا و پایین را به اندازه ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. بعد از آن ظرف لازانیا را در بخش وسط توستر بگذارید. اکنون یک فویل آلومینیومی نازک را روی ظرف لازانیا بگذارید تا گرمای مستقیم المنت باعث خشک شدن روی لازانیا نشود.

شما می بایست در این روش نیم ساعت صبر کنید تا لازانیا حاضر شود. بعد از حاضر شدن این غذا فویل آلومینیومی را بر داشته و بار دیگر ظرف لازانیا را درون توستر بگذارید. در پایان تنها می بایست المنت بالای توستر را روشن نمایید و به اندازه ۵ دقیقه صبر کنید تا پنیر روی پیتزا طلایی رنگ شود. اینک می توانید این غذا را سرو نمایید. ازینکه تا اینجا همراه ما بودید سپاسگزاریم.

طرز تهیه لازانيا گوشت با قارچ هیوا

<a data-ail=لازانيا گوشت با قارچ هیوا" width="1440" height="1799" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/136723829_840247693422458_1201315395985415087_n-1.jpg 1440w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/136723829_840247693422458_1201315395985415087_n-1-240x300.jpg 240w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/136723829_840247693422458_1201315395985415087_n-1-820x1024.jpg 820w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/136723829_840247693422458_1201315395985415087_n-1-768x959.jpg 768w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/136723829_840247693422458_1201315395985415087_n-1-1229x1536.jpg 1229w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/136723829_840247693422458_1201315395985415087_n-1-600x750.jpg 600w" sizes="(max-width: 1440px) 100vw, 1440px" />

مواد لازم:
برگه لازانیا مقدار لازم
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه سبز ۱ عدد کوچک
قارچ مقداری
رب گوجه مقدار لازم
نمک،فلفل،آویشن،زردچوبه،پودر پاپریکا
پنیر پیتزا مقدار لازم
مواد لازم سس بشامل:
شیر ۱ لیوان
آرد ۱ قاشق غذاخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
پوره سیر
طرز تهیه:ابتدا پیاز را با گوشت و ادویه ها تفت میدیم و بعد بهش رب گوجه را اضافه کرده و حسابی سرخ میکنیم بعد قارچ های اسلایس شده و فلفل دلمه خرد شده را بهش اضافه میکنیم و میزاریم رو شعله ملایم تا موادمون جا بیفته،بعد برگه های لازانیای پیش پخت روهم در آب سرد و جداجدا یعنی برگه ها را روی هم نزارید که میچسبن و بعد از نرم شدن در کف ظرف مورد نظر ابتدا یک لایه سس بشامل کف ظرف بریزید بعد برگه های لازانیا را روی سس بچینید و بعد مقداری گوشت چرخکرده و پنیر پیتزا بعد روی پنیر پیتزا من سس بشامل هم میریزم وبعد دوباره برگه های لازانیا را مخالف جهت قبلی میچینیم و مراحل را تکرار میکنیم تا مرحله آخر که سس بشامل و پنیر پیتزا میریزیم و مقداری کدوی خام و پیاز حلقه ای میچینیم و تماام میره توی فر ۱۸۰ از قبل گرم شده تا پخته شود
.
برای تهیه سس بشامل هم کره را با آرد تفت میدیم وبعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد بهش شیر را کم کم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد در اخر کار بهش خامه و نمک و فلفل و پوره سیر اضافه کرده و همین طور هم میزنیم روی شعله ملایم تا سس غلیظ و خوشمزه بشه.

طرز تهیه لازانيا گوشت ترکیه ای

طرز تهیه لازانيا گوشت ترکیه ای

🥩مواد لازم👇🏻
🥩برای مواد گوشتی👇🏻
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۴_۵ ق غ روغن مایع
۱ عدد پیاز متوسط
۱ حبه سیر
۱/۵ لیوان سس گوجه فرنگی یا ۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
۱ ق چ پاپریکا
۱ ق چ فلفل سیاه
۱ ق م نمک

🥩برای سس بشامل👇🏻
۲ ق غ کره
۲ ق غ سرپر آرد
۴ لیوان شیر
نصف ق چ فلفل سیاه
جوز هندی رنده شده
۱ ق م نمک

۲۰۰ گرم پنیر چدار
‌‌‌
🥩طرز تهیه👇🏻
داخل تابه روغن رو ریخته پیاز و گوشت چرخ کرده رو سرخ می کنیم. روش سس گوجه فرنگی، ادویه و نمک رو اضافه می کنیم.
برای سس بشامل کره رو ذوب کرده و آرد رو بهش اضافه می کنیم و تا وقتی بوی آرد در بیاد تفت می دیم بعد شیر رو آروم آروم اضافه کرده و مدام هم می زنیم سپس نمک، فلفل سیاه و کمی جوز هندی رنده شده رو اضافه کرده و وقتی خواست بجوشه زیر اجاق رو خاموش می کنیم.
داخل سینی فر کمی سس بشامل می ریزیم بعد لازانیا ها رو تو سینی می چینیم و روش سس بشامل و مواد گوشتی و پنیر چدار رنده شده می ریزیم و به این شکل پنج لایه درست میکنیم. داخل ظرف مربع ۱۵ عدد لازانیا می ذاریم لایه آخرش سس بشامل و روش پنیر چدار رنده شده ریخته و قبل از قرار دادن در فر ۱۵_۲۰ دقیقه استراحت می دیم بعد داخل فر تا وقتی که روش طلایی بشه میپزیم.
نوش جان💗

طرز تهیه لازانيا گوشت با سس بشامل بروكلی هیوا

لازانيا گوشت با سس بشامل بروكلی هیوا

دوستاي عزيزم امروز براتون يه لازانياي خوشمزه اوردم كه يه سس بشامل فوق خوشمزه براش درست كردم كه دستورش و با كليپ براتون پست بعدي ميزارم،همخوني مزه ها با هم عاليه👌🏻😋
لازانيا گوشت با سس بشامل بروكلي
ورقه هاي لازانيا پيش پخت حدودا ١٢ ورق
گوشت چرخكرده ٣٠٠ گرم
پياز ١ عدد بزرگ
سير ٢ حبه
قارچ حدودا ٢٠٠ گرم
كلم بروكلي حدودا ١٥٠ گرم
شير ١ پيمانه
آرد ١ قاشق غذاخوري سر پر
كره ٢٥ گرم
خامه مقداري
رب گوجه مقدار لازم
عصاره گوشت نصف يك عدد
پنير پيتزا به ميزان لازم
ادويه(آويشن،زردچوبه،فلفل سياه ،پودر سير و پودر پياز،پاپريكا) ميتونيد از ادويه آماده در بسته ها هم استفاده كنيد
طرز تهيه: ابتدا پياز را رنده كنيد بعد بهش گوشت چرخكرده را اضافه كنيد و سپس زردچوبه و فلفل تازه آسياب شده و پوره سير و تفت بدين بعد بهش رب گوجه و بعد از تفت كامل آويشن را اضافه كنيد و مقدار كمي آب و اجازه بدين تا كاملا گوشتمون بپزه و سرخ بشه ،خب اينو بزاريد كنار ميريم سراغ سس بشامل بروكلي و قارچ كه دستورش و با كليپ تو پست بعدي ميزارم وقتي اين سس را هم درست كرديد لازانياهاي پيش پخت را در آب سرد قرار بدين تا نرم بشه و هر از گاهي تكونش بديد تا لايه ها به هم نچسبه،حالااااا كف ظرف مورد نظر را مقداري چرب كنيد بعد يه لايه لازانيا كه خيس كرديم و نرم شده را بچينيد سپس سس بشامل بروكلي و بعد روش گوشت آماده شده و پنير (حتما پنير را بين لايه ها بريزيد تا لازانيا كاملا به هم بچسبه)همين طور لايه ها را بچينيد روي هم تا موادمون تموم بشه سپس براي آخرين لايه هم سس بشامل بروكلي را بريزيد و يه عالمه پنير فراوان و بعد ميره تو فر با دماي ١٦٠ به مدت ١ ساعت تا كاملا پخته بشه ،امتحانش كنيد مطمئنم خوشتون مياد.

لازانيا گوشت با سبزیجات هیوا

لازانيا گوشت با سبزیجات هیوا

لازانيا داريم چه لازانيايي😋
لازانياي امشبمون پر از سبزيجاته كه حس و حال خوبي كنار پنير پيدا ميكنه پس امتحانش كنيد🥰
مواد لازم:
برگه هاي لازانيا حدودا ١٠ تا
گوشت چرخكرده ٣٥٠ گرم
پياز ١ عدد
سير ١ حبه
فلفل دلمه سبز ١ عدد كوچك
زيتون مقداري
قارچ ٨-٩ عدد
كلم بروكلي مقداري
هويج ١ عدد كوچك
رب گوجه مقداري
نمك فلفل زردچوبه آويشن مقدار لازم
سس سفيد
كره ٣٠ گرم
شير ١/٥ ليوان
آرد ١ قاشق غذاخوري
خامه ٢-٣ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل مقداري
پوره سير ١ حبه
پنير پيتزا به ميزان لازم
طرز تهيه: ابتدا طبق روال هميشه گوشت را با پياز تفت ميديم و بعد كلم بروكلي خرد شده و هويج رنده شده و فلفل دلمه و قارچ اسلايس شده و زيتون خرد شده را اضافه و بعد پوره سير و ادويه هارو هم اضافه كرده و كاملا با گوشت خوب سرخ ميكنيم و رب گوجه زده و ميزاريم تا موادمون باهم خوب سرخ و تركيب بشه،
بعد از اون سس بشامل را درست ميكنيم به اين صورت كه آرد و كره را باهم تفت ميديم و بعد از اينكه بوي خامي آرد گرفته شد بهش شير و اضافه كرده و بعد از اينكه يه مقدار غليظ شد پوره سير و نمك و فلفل و خامه و ميزاريم تا كاملا سس غليظ بشه ،ترتيب ريختنش هم به اين صورت كه كف ظرف لازانيا مقداري سس سفيد و بعد برگه هاي لازانيا پخته و بعد دوباره سس سفيد و مواد گوشتي و پنير پيتزا ؛ همين كارو تا مرحله اخر ادامه ميديم و در لايه اخر برگه هاي لازانيا،روش مقداري سس سفيد و به مقدار كافي پنير پيتزا،من مقداري زيتون سياه و فلفل دلمه هم ريختم و تماااام
بعضي وقتا تنوع اينجاد كنيم هميشه يكنواخت نخوريم.