رضیم
شماره دستور پخت: 871
رضیم
لازانیا مرغ

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه لازانیا مرغ

متن ویدئو طرز تهیه لازانیا مرغ

سلام دوستان. امروز می‌خوایم لازانیایِ اسفناج رو درست کنم. اسفناج سرشارِ از آهن هستِش و یک غذایِ مفید برایِ همه است چه  آقایون وچه خانم‌ها و چه بچه‌ها. مرسی که ما رو دنبال می‌کنید امیدوارم همیشه از هنرِ آشپزی لذت ببرید. بریم سراغِ موادِ اولیه‌مون.

موادِ اولیه:

لازانیا    9 ورقه

مرغ بی استخوان    500 گرم

اسفناج     500 گرم

پنیر موزارلا    3 لیوان

کره 50 گرم

شیر   2 لیوان

نمک و فلفل وزردچوبه ,روغن

آرد   1 ق غ

عصاره مرغ    1/2

سیر    2 حبه

2 عدد پیاز سرخکرده.

بریم ببینیم ادامه‌یِ کار به چه شکلی هست. نوبت پیازداغامونه. مرغ‌هامون رو به قطعاتِ خورشتی تکه‌تکه می‌کنیم. در داخلِ قابلمه‌ای ریخته کمی تفت می‌دهیم. بعد زردچوبه ، فلفل‌سیاه و سیر رو می‌ریزیم. کمی که به خورد مرغ رفت پیازداغامون رو اضافه می‌کنیم. و بعد اسفناج هایِ خُرد شده‌مون رو اضافه می‌کنیم. قبلاً هم گفتم اگه فکر می‌کنید که مرغ خوب نیستِش. می‌تونید از اسفناجّ بیش‌تری استفاده بکنید. از حجمِ اسفناج نترسید چون وقتی اسفناج سرخ می‌شه خیلی حجمِش کم می‌شه. عصاره‌یِ مرغ را دی شیر حل می‌کنیم.

در داخلِ قابلمه کره رو می‌ریزیم. آرد را درکره تفت می‌دیم. محلولِ شیر را به آرد و کره اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا غلیظ شود و به غلظت دلخواهِمون که مثلِ یک ماستِ شل هست برسه و بعد از رویِ حرارت برداریم. توجه داشته باشید خودِ استاک نمک داره لازم نداره نمک بزنید. بریم سراغِ لازانیامون. آبِمون جوش اومده بهش نمک و روغن اضافه می‌کنیم. بعد لازانیامون رو داخلِش می‌ریزیم و لازانیامون باید بینِ 8 تا 12 دقیقه داخلِ آب بجوشه. زمانی که لازانیا رور می‌خواید داخلِ ظرف اضافه کنید حواسِتون باشه که زیرِ قابلمتون زیادِ زیاد باشه. لازانیا ها رو آبکش می‌کنیم. بعد داخلِ ظرفی آبِ سرد ریخته و لازانیاهامون رو داخلِ آن می‌ریزیم که دیگه به هم نچسپه. لازانیاتون اگه یه وقت هم احیاناً پاره هم شد نگرانِ پاره شدنِش نباشید چون پنیرِ پیتزا داره همون لازانیایِ پاره‌شده هم می‌تونید بچینید.

ولی تا اونجایی که امکان داره سعی کنید این اتفاق نیفته. یه دو دقیقه داخلِ این آبِ سرد بمونه دیگه نشاسته‌یِ اضافیش می‌ره. قسمتِ اولیه‌یِ لازانیامون مهیا شد. حالا الان می‌خوایم بپینیمِش داخلِ ظرف. اول دو قاشق سسِ بشامل می‌ریزم کفِ ظرف. قبل از این‌که لازانیاهام رو بخوام بپینم. قشنگ به همه‌جایِ ظرف سسِتون رو پخش کنید بعد لایه‌هایِ لازانیا از آبِسرد درمی‌آریم. دوباره می‌اندازیم تویِ آبکِش تا آبِ اضافیشون بره. هز ادویه‌ای هم که دوست دارید به لازانیاتون اضافه بکنید بعضی از لازانیاها داخلِخودشون ادویه دارَن یا ادویه‌یِ موردِ پسندِ خودتون یا اگر می‌خواید اِسپایسی‌تَرِش بکنید الان رویی این لایه‌ها می‌تونید لابلایِ ظرفِتون بچینید. یه لایه لازانیا که چیدیم مرغ و اسفناج رو می‌ریزم روش بعد سس بشامل می‌زنم، یه لایه پنیر میام. من ادویه‌یِ لازانیا رو واسه‌یِ خودِش  استفاده می‌کنم.

یه طعمِ جالبی داره. شما می‌تئنید از فلفل یا هر ادویه‌ای که دوست دارید با آویشَن خیلی طعمِش خوب می‌شه. لایه لایه به همین شکل می‌چینیم.  لایه آخر رو پنیر می‌ریزیم و سعی کنید پر بریزید که لازانیاتون روش یه حالتِ طلایی خوشمزه در بیاد. فرم رو روشن می‌کنم. رویِ دمایِ دویست تا دویست و بیست درجه‌یِ سانتی‌گراد تنظیم می‌کنم. طبقه‌یِ وسطِ فر می‌ره داخلِ فِر تا پخته بشه. مدت زمانِ پختِش هم تقریباً نیم ساعت هستِش. 15 دقیقه‌ِ دیگه هم زیر فر رو خاموش کنید و گریلِش رو روشن کنید که کاملاً روش به آرامی طلایی بشه. لازانیایِ ما آمادس.

لازانیا مرغ و اسفناج هیوا

لازانیا مرغ و اسفناج

سلام عزیزای دلم
گفتم امروز یه لازانیا درست کنم البته خیلی چرب و چیلیش نکردم،اگر همیشه لازانیارو با کوشت چرخکرده خوردین،
لازانیای مرغ و اسفناج را که خیلی خوشمزست یه بار امتحانش کنید.

لازانیا ۱۰ ورق
اسفناج ۲۵۰گرم
مرغ ۱ سینه
قارچ ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
پیاز ۱ عدد
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
پوره سیر ۱ حبه
پنیر پیتزا مقدار لازم

مواد سس بشامل:

کره ۳۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱/۵لیوان
نمک و فلفل مقداری
پوره سیر ۱ حبه
خامه مقداری
طرز تهیه: ابتدا اسفناج ها راشسته میریزیم در قابلمه مقدار کمی آب اضافه کرده و میزاریم تا پخته بشه،بعد مواد میانی را حاضر میکنیم به این صورت که طبق استوری ها میبینید پیاز داغ میگیریم و بعد بهش فیله های مرغ را که خلالی برش دادیم را اضافه میکنیم و پوره سیر و نمک و فلفل و زردچوبه، وقتی کاملا فیله ها پخت به اسفناج های پخته که هیچ آبی ندارن اضافه میکنیم و بعد قارچ های اسلایس شده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و اجازه میدیم آب مواد کاملا کشیده بشه،بعد از اون بهش پنیر خامه ای را اضافه کرده میزان کمتر یا بیشتر ریختنش دست خودتونه و بعد از آن میزاریم روی شعله ملایم تا مواد با هم تفت بخره در این فاصله سس بشامل را درست میکنیم که حواستون باشه خوشمزگیش تاثیر داره توی لازانیا(طبق استوری ها) اول کره را آب کرده و بعد آرد را باهاش تفت میدیم و شیر و نمک و فلفل و پوره سیر را اضافه میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم تا قوام بیاد در این مرحله صبور باشید و شعله را زیاد نکنید بعد از قوام آمدن و از حرارت افتادن بهش خامه را اضافه میکنیم ،حالاااا در مرحله آخر،کف ظرفی که میخوایم لازانیا را سرو کنیم ابتدا سس بشامل/برگه لازانیا جوشانده یا پیش پخت که در آب ولرم نرم شدن/سس بشامل/ مایه مرغ و اسفناج/پنیر پیتزا ؛ این مراحل را به ترتیب انجام میدیم تا مواد تمام بشه میره توی فر ۱۸۰ درجه و طبخ میشه.
سوالی بود در خدمتم
پ ن: پخت و سرخ زیادی اسفناج ،اون ها را تلخ میکنه.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لازانیا مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.