

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه لازانیا مرغ
متن ویدئو طرز تهیه لازانیا مرغ
سلام دوستان. امروز میخوایم لازانیایِ اسفناج رو درست کنم. اسفناج سرشارِ از آهن هستِش و یک غذایِ مفید برایِ همه است چه آقایون وچه خانمها و چه بچهها. مرسی که ما رو دنبال میکنید امیدوارم همیشه از هنرِ آشپزی لذت ببرید. بریم سراغِ موادِ اولیهمون.
موادِ اولیه:
لازانیا 9 ورقه
مرغ بی استخوان 500 گرم
اسفناج 500 گرم
پنیر موزارلا 3 لیوان
کره 50 گرم
شیر 2 لیوان
نمک و فلفل وزردچوبه ,روغن
آرد 1 ق غ
عصاره مرغ 1/2
سیر 2 حبه
2 عدد پیاز سرخکرده.
بریم ببینیم ادامهیِ کار به چه شکلی هست. نوبت پیازداغامونه. مرغهامون رو به قطعاتِ خورشتی تکهتکه میکنیم. در داخلِ قابلمهای ریخته کمی تفت میدهیم. بعد زردچوبه ، فلفلسیاه و سیر رو میریزیم. کمی که به خورد مرغ رفت پیازداغامون رو اضافه میکنیم. و بعد اسفناج هایِ خُرد شدهمون رو اضافه میکنیم. قبلاً هم گفتم اگه فکر میکنید که مرغ خوب نیستِش. میتونید از اسفناجّ بیشتری استفاده بکنید. از حجمِ اسفناج نترسید چون وقتی اسفناج سرخ میشه خیلی حجمِش کم میشه. عصارهیِ مرغ را دی شیر حل میکنیم.
در داخلِ قابلمه کره رو میریزیم. آرد را درکره تفت میدیم. محلولِ شیر را به آرد و کره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ شود و به غلظت دلخواهِمون که مثلِ یک ماستِ شل هست برسه و بعد از رویِ حرارت برداریم. توجه داشته باشید خودِ استاک نمک داره لازم نداره نمک بزنید. بریم سراغِ لازانیامون. آبِمون جوش اومده بهش نمک و روغن اضافه میکنیم. بعد لازانیامون رو داخلِش میریزیم و لازانیامون باید بینِ 8 تا 12 دقیقه داخلِ آب بجوشه. زمانی که لازانیا رور میخواید داخلِ ظرف اضافه کنید حواسِتون باشه که زیرِ قابلمتون زیادِ زیاد باشه. لازانیا ها رو آبکش میکنیم. بعد داخلِ ظرفی آبِ سرد ریخته و لازانیاهامون رو داخلِ آن میریزیم که دیگه به هم نچسپه. لازانیاتون اگه یه وقت هم احیاناً پاره هم شد نگرانِ پاره شدنِش نباشید چون پنیرِ پیتزا داره همون لازانیایِ پارهشده هم میتونید بچینید.
ولی تا اونجایی که امکان داره سعی کنید این اتفاق نیفته. یه دو دقیقه داخلِ این آبِ سرد بمونه دیگه نشاستهیِ اضافیش میره. قسمتِ اولیهیِ لازانیامون مهیا شد. حالا الان میخوایم بپینیمِش داخلِ ظرف. اول دو قاشق سسِ بشامل میریزم کفِ ظرف. قبل از اینکه لازانیاهام رو بخوام بپینم. قشنگ به همهجایِ ظرف سسِتون رو پخش کنید بعد لایههایِ لازانیا از آبِسرد درمیآریم. دوباره میاندازیم تویِ آبکِش تا آبِ اضافیشون بره. هز ادویهای هم که دوست دارید به لازانیاتون اضافه بکنید بعضی از لازانیاها داخلِخودشون ادویه دارَن یا ادویهیِ موردِ پسندِ خودتون یا اگر میخواید اِسپایسیتَرِش بکنید الان رویی این لایهها میتونید لابلایِ ظرفِتون بچینید. یه لایه لازانیا که چیدیم مرغ و اسفناج رو میریزم روش بعد سس بشامل میزنم، یه لایه پنیر میام. من ادویهیِ لازانیا رو واسهیِ خودِش استفاده میکنم.
یه طعمِ جالبی داره. شما میتئنید از فلفل یا هر ادویهای که دوست دارید با آویشَن خیلی طعمِش خوب میشه. لایه لایه به همین شکل میچینیم. لایه آخر رو پنیر میریزیم و سعی کنید پر بریزید که لازانیاتون روش یه حالتِ طلایی خوشمزه در بیاد. فرم رو روشن میکنم. رویِ دمایِ دویست تا دویست و بیست درجهیِ سانتیگراد تنظیم میکنم. طبقهیِ وسطِ فر میره داخلِ فِر تا پخته بشه. مدت زمانِ پختِش هم تقریباً نیم ساعت هستِش. 15 دقیقهِ دیگه هم زیر فر رو خاموش کنید و گریلِش رو روشن کنید که کاملاً روش به آرامی طلایی بشه. لازانیایِ ما آمادس.
طرز تهیه لازانیا مرغ
همانطور که می دانید یکی از گونه های غذاهای لذیذ پرطرفدار در بین ایرانیان و خیلی از کشورهای جهان لازانیا می باشد. خوب است بدانید که این غذا اصالتا متعلق به کشور ایتالیا است. این کشور همیشه با غذاهای لذیذ خود همچون پیتزا و پاستا و دسر معروف بروسکتا، باعث جذب خیلی از افراد از سراسر جهان شده است. در این مطلب قصد داریم تا چگونگی پخت این ذا را با رسپی متفاوتی بیان کنیم. لازانیای مرغ لذیذ با موادی بسیار خوش طعم انتخاب خیلی خوبی برای یک وعده غذایی می باشد. باید بدانید که شما برای پخت این غذا احتیاجی به سس بشامل ندارید و جهت تهیه لایه میانی ورق لازانیا، رسپس متفاوتی را خواهید دید. ما در این مطلب سعی کردیم تا چگونگی درست کردن و تهیه کامل و گام به گام این غذای لذیذ یعنی لازانیا مرغ را در سایت آموزشی رضیم به شما عزیزان بیاموزیم. در نتیجه با ما همراه باشید و دستور تهیه این غذا را تا انتها دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
سینه مرغ پخته خرد شده ۳ عدد
پیاز خلالی ۲ عدد بزرگ
ورق لازانیا ۲ بسته
پنیر پیتزا ۷۰۰ گرم
پنیر ورقه ای لازانیا یا گودا ۲ بسته
ذرت و هویج رنده شده (اختیاری) به مقدار دلخواه
نخود فرنگی (اختیاری) به مقدار دلخواه
سس فرانسوی به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
نحوه و دستور پخت لازانیا مرغ
گام اول
در ابتدا جهت درست کردن لازانیای لذیذ با گوشت مرغ باید تابه ای انتخاب و روی شعله اجاق بگذارید. سپس کف آن را روغن مالی کنید و بعد پیاز را به صورت خلالی بریده و به تابه بیفزایید و تا زمان طلایی شدن آن را تفت دهید.
گام دوم
اکنون می بایست نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به عنوان چاشنی روی پیازها بریزید و باز تفت دهید. توجه کنید که تفت دادن ادویه ها موجب بهتر شدن عطر آن ها می شود. در ادامه یک هویج را بشویید و در ظرفی رنده کنید.
گام سوم
در این مرحله هویج را با ذرت، دلمه و سبزیجات دلخواه دیگر در تابه بریزید و سرخ کنید. اکنون مرغ هایی که از پیش در قابلمه پخته بودید و خرد کرده اید را درون تابه بریزید و خوب سرخ کنید تا عطر و مزه ادویه ها و سبزیجات را به خود بگیرد و خوب طعم دار شود.
گام چهارم
اکنون قابلمه ای را آب کرده و روی شعله زیاد اجاق بگذارید تا به جوش آید. سپس اندکی نمک و روغن درون قابلمه بریزید و در ادامه ورقه های لازانیا را در آن به میزان شش دقیقه بجوشانید. بعد از سپری شدن این مدت ورقه های لازانیا را آبکش نمایید.
گام پنجم
در این زمان کف بشقاب لازانیا را روغن مالی کنید و روی آن اندکی سس فرانسوی بزنید. بعد از آن قسمتی از ورقه های لازانیا را در ظرف بگذارید و روی آن را پنیر ورقه ای قرار دهید. اکنون مواد مرغ را روی پنیر بگذارید و روی آن اندکی پنیر پیتزا بیفزایید.
گام ششم
سعی کنید این گام ها را چند بار روی هم انجام دهید و سپس روی کلیه مواد پنیر پیتزا بریزید. جهت کش آمدن پنیر، اندکی آب را روی مواد اسپری نمایید. در ادامه بشقاب لازانیا را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به اندازه نیم ساعت قرار دهید تا لازانیا پخته شده و پنیرها آب شود.
گام هفتم
در پایان نیز گریل را روشن کنید تا روی لازانیا نیز طلایی شود. اکنون غذای شما حاضر است و می توانید آن را میل نمایید. توجه کنید که در این رسپی، پنیر ورقه ای را به جای سس بشامل استفاده کردیم. ازینکه تا اینجا همراه ما بودید سپاسگزاریم.
لازانیا مرغ و اسفناج هیوا
سلام عزیزای دلم
گفتم امروز یه لازانیا درست کنم البته خیلی چرب و چیلیش نکردم،اگر همیشه لازانیارو با کوشت چرخکرده خوردین،
لازانیای مرغ و اسفناج را که خیلی خوشمزست یه بار امتحانش کنید.
لازانیا ۱۰ ورق
اسفناج ۲۵۰گرم
مرغ ۱ سینه
قارچ ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
پیاز ۱ عدد
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
پوره سیر ۱ حبه
پنیر پیتزا مقدار لازم
مواد سس بشامل:
کره ۳۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱/۵لیوان
نمک و فلفل مقداری
پوره سیر ۱ حبه
خامه مقداری
طرز تهیه: ابتدا اسفناج ها راشسته میریزیم در قابلمه مقدار کمی آب اضافه کرده و میزاریم تا پخته بشه،بعد مواد میانی را حاضر میکنیم به این صورت که طبق استوری ها میبینید پیاز داغ میگیریم و بعد بهش فیله های مرغ را که خلالی برش دادیم را اضافه میکنیم و پوره سیر و نمک و فلفل و زردچوبه، وقتی کاملا فیله ها پخت به اسفناج های پخته که هیچ آبی ندارن اضافه میکنیم و بعد قارچ های اسلایس شده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و اجازه میدیم آب مواد کاملا کشیده بشه،بعد از اون بهش پنیر خامه ای را اضافه کرده میزان کمتر یا بیشتر ریختنش دست خودتونه و بعد از آن میزاریم روی شعله ملایم تا مواد با هم تفت بخره در این فاصله سس بشامل را درست میکنیم که حواستون باشه خوشمزگیش تاثیر داره توی لازانیا(طبق استوری ها) اول کره را آب کرده و بعد آرد را باهاش تفت میدیم و شیر و نمک و فلفل و پوره سیر را اضافه میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم تا قوام بیاد در این مرحله صبور باشید و شعله را زیاد نکنید بعد از قوام آمدن و از حرارت افتادن بهش خامه را اضافه میکنیم ،حالاااا در مرحله آخر،کف ظرفی که میخوایم لازانیا را سرو کنیم ابتدا سس بشامل/برگه لازانیا جوشانده یا پیش پخت که در آب ولرم نرم شدن/سس بشامل/ مایه مرغ و اسفناج/پنیر پیتزا ؛ این مراحل را به ترتیب انجام میدیم تا مواد تمام بشه میره توی فر ۱۸۰ درجه و طبخ میشه.
سوالی بود در خدمتم
پ ن: پخت و سرخ زیادی اسفناج ،اون ها را تلخ میکنه.
کارولین (خریدار محصول) –
afarin khob bood ? ?? ? ??
مهرسام –
از این خوشمزه تر مگه داریم ؟???
نکویار –
من هروقت سایت شمارو میبینم گشنه ام میشه :)))????