رضیم
رضیم
طرز تهیه محلبی آلبالویی

موارد لازم + طرز تهیه

🍒مواد لازم برای محلبی آلبالویی👇🏻
۴ لیوان شیر
۱ ق غ نشاسته
۲ ق غ آرد
کمتر از ۱ استکان شکر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ پاکت وانیل
۲ ق غ سر پر پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای

🍒برای سس آلبالویی👇🏻
۲ لیوان آلبالو (فریز شدش هم میشه)
۲ ق غ شکر
۱ ق غ نشاسته + ۳ ق غ آب حل میشود
نصف استکان آب آلبالو یا آب معمولی

🍒برای لایه پایین👇🏻
۱ بسته بیسکوییت ساقه طلایی یا بیسکوییت بورچاک
نصف استکان فندق
۱ ق غ کره ذوب شده

🍧طرز تهیه 👇🏻
بیسکویت و فندق ها را در میکسر خورد کرده و به حالت پودری در می آوریم کره آب شده را بهش اضافه کرده و هم می زنیم بعد در ظرف های مورد نظرمون به اندازه ۲ قاشق غذاخوری ریخته و فشار می دهیم.
سپس داخل یک قابلمه مناسب آرد، نشاسته ، شکر، زرده تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم بعد کم کم شیر را اضافه و همزمان هم میزنیم اینجوری گلوله گلوله نمیشه و تا وقتی که به نقطه جوش برسه همش میزنیم بعد از اینکه به جوش اومد و حباب شد چند ثانیه هم رو اجاق نگهش می داریم بعد میذاریمش کنار و پنیر ماسکارپونه و وانیل رو بهش اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
برای سس ، آلبالو ، آب آلبالو و نشاسته ای که با شکر و آب رقیق شده رو داخل قابلمه میریزیم و اونقدر همش میزنیم تا بپزه و وقتی که غلیظ شد از رو اجاق برش میداریم و توی ظرفامون میریزیم و ۲_۳ ساعت تو یخچال میذاریمشون تا خودشون رو بگیرن.
نوش جونتون 🍒🤩

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه محلبی آلبالویی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *