موارد لازم + طرز تهیه
?مواد لازم برای محلبی آلبالویی??
۴ لیوان شیر
۱ ق غ نشاسته
۲ ق غ آرد
کمتر از ۱ استکان شکر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ پاکت وانیل
۲ ق غ سر پر پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای
?برای سس آلبالویی??
۲ لیوان آلبالو (فریز شدش هم میشه)
۲ ق غ شکر
۱ ق غ نشاسته + ۳ ق غ آب حل میشود
نصف استکان آب آلبالو یا آب معمولی
?برای لایه پایین??
۱ بسته بیسکوییت ساقه طلایی یا بیسکوییت بورچاک
نصف استکان فندق
۱ ق غ کره ذوب شده
?طرز تهیه ??
بیسکویت و فندق ها را در میکسر خورد کرده و به حالت پودری در می آوریم کره آب شده را بهش اضافه کرده و هم می زنیم بعد در ظرف های مورد نظرمون به اندازه ۲ قاشق غذاخوری ریخته و فشار می دهیم.
سپس داخل یک قابلمه مناسب آرد، نشاسته ، شکر، زرده تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم بعد کم کم شیر را اضافه و همزمان هم میزنیم اینجوری گلوله گلوله نمیشه و تا وقتی که به نقطه جوش برسه همش میزنیم بعد از اینکه به جوش اومد و حباب شد چند ثانیه هم رو اجاق نگهش می داریم بعد میذاریمش کنار و پنیر ماسکارپونه و وانیل رو بهش اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
برای سس ، آلبالو ، آب آلبالو و نشاسته ای که با شکر و آب رقیق شده رو داخل قابلمه میریزیم و اونقدر همش میزنیم تا بپزه و وقتی که غلیظ شد از رو اجاق برش میداریم و توی ظرفامون میریزیم و ۲_۳ ساعت تو یخچال میذاریمشون تا خودشون رو بگیرن.
نوش جونتون ??
مهرآنا –
بسیار عالی، بریم که داشته باشیم برای تهیه کردن?
صهبا (خریدار محصول) –
چه خوووووووب شده ها
میگل –
یبار خوردمش هنوز طعمش یادمه???