رضیم
شماره دستور پخت: 1061
رضیم
طرز تهیه مینی چیز کیک

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) یک بسته بیسکویت
۲) ۲ ق.غ سرپر کره
۳) نصف لیوان فندوق خرد شده ( در صورت تمایل )
۴) ۱۲ عدد کاغذ کیک کوچک
۵) ۳۰۰ گرم پنیر لبنه
۶) ۲ عدد تخم مرغ
۷) یک لیوان پودرشکر
۸) ۲ ق.غ نشاسته
۹) یک ق.غ آرد
۱۰ ) نوک ق.چ وانیل
۱۱) خامه ۲۰۰ ml
۱۲) در صورت تمایل رنده ی پوست لیمو

✔ برای سس :
۱) نوک ق.چ زردچوبه
۲) یک لیوان چایخوری پودرشکر
۳) ۲ عدد آب لیمو
۴) یک عدد پوست لیموی رنده شده
۵) ۱/۲ ق.غ نشاسته
۶) یک لیوان آب

✔ طرز تهیه :

بیسکویت و فندوق رو داخل غذاساز خرد کنید کره رو آب کنید روش بریزید هم بزنید داخل سینی کاپ کیک کاغذهای کیک رو قرار بدید پودر بیسکویت رو داخل همه بریزید و با لیوان فشار بدید . پنیر لبنه رو داخل ظرفی ریخته و پودرشکر رو روش بریزید با یک همزن با هم مخلوط کنید خامه و تخم مرغ ها رو اضافه کنید در آخر نشاسته و وانیل رو اضافه کنید هم بزنید و روی بیسکویتها بریزید داخل یک ظرف کوچکی آب بریزید و داخل فر در گوشه ای قرار بدید چیزکیکها رو داخل فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار بدید وقتی کناره ها کمی برشته شد ولی وسطش هنوز نرم و سفید هست از فر دربیارید ۳۰ الی ۴۰ دقیقه استراحت کنه در این بین سس لیمو رو درست کنید تمام مواد رو داخل ظرفی ریخته و هم بزنید روی اجاق گذاشته و بپزید شیرینیش رو خودتون میتونید اندازه کنید وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید و یک ، دو دقیقه فرصت پخت بدید و سپس از روی اجاق برداشته و بزارید تا خنک بشه گهگاهی هم بزنید تا گوله گوله نشه وقتی خنک شد روی چیز کیکها بریزید تزئین کنید و سپس سرو کنید در یخچال حداقل یکساعت فرصت استراحت بدید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه مینی چیز کیک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *