رضیم
شماره دستور پخت: 1222
رضیم
طرز تهیه نان ارده ترکیه ای

موارد لازم + طرز تهیه

مواد مورد نیاز :

۱) یک لیوان شیر ولرم ( ۲۰۰ ml )
۲) یک عدد سفیده ی تخم مرغ ( زرده اش رو برای روش نگه دارید )
۳) ۳ ق.غ شکر
۴) یک ق.چ نمک
۵) ۵۰ گرم کره
۶) نصف لیوان چایخوری روغن مایع ( ۱۲۵ ml )
۷) ۱۰ گرم خمیر مایه فوری
۸) ۳/۵ لیوان آرد
۹) یک لیوان چایخوری گردوی خرد شده

✔ مواد میانی :

۱) یک لیوان ارده برای هر طبقه دو قاشق غذاخوری پر
۲) نصف لیوان شکر
۳) یک لیوان چایخوری گردو

✔ طرز تهیه :

داخل ظرفی شیر ولرم ، سفیده ی تخم مرغ ، شکر ، نمک ، کره ، روغن مایع رو بریزید مخلوط کنید کم کم آرد رو بریزید ( آردها متفاوت هستن بعضی زودتر سفت میشن بعضی ها آردها مقدار بیشتری باید ریخته بشه تا خمیر جمع بشه ) ورز بدید روش رو بپوشانید نیم ساعت اجازه بدید تا استراحت کنه سپس پنج قسمت کنید به اندازه ی یک پیش دستی باز کنید روی هر طبقه ۲ قاشق سوپخوری پر ارده بریزید اگه دوست دارید میتونید بیشتر هم بریزید یک قاشق غذاخوری پر شکر بپاشید روی هر طبقه گردو بپاشید با دستتون خمیر رو پهن تر کنید با چاقو یا رولت بر خمیر رو بصورت نوار برش بدید رشته ها رو پیچ بدید و جمع کنید داخل سینی رو چرب کنید یا کاغذروغنی بندارید و خمیرها رو داخلش بچینید روش زرده ی تخم مرغ بمالید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه بپزید از فر در بیارید و بعد از اینکه خنک شد سرو کنید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان ارده ترکیه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *