رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه نان تافتون در فر

متن ویدئو طرز تهیه نان تافتون در فر

سلام به شما دوستان عزیز. من مهرداد هستم، این جا کانال مهردادپز هست. مرسی که دوباره همراه من هستید. ویدیوی نونو بربری رو گذاشتم، دیدم دوست داشتید و ترکوند. حالا درسته یک خرده کم لطفی می­کنید و کامنت نمی­ذارید یا کامنت کم می­ذارید ولی اشکال نداره. ویدیوها رو به اشتراک بگذارید و ویدیوها رو شِیر بکنید. بذارید بیشتر دیده بشه و هرروز خونوادمون بزرگ و بزرگتر بشه. حتی شده یک قلب کوچولو تو کامنت بذارید خیلی لطف بزرگی به من کردید.

خب امروز می­خوایم باهم دیگه یک دونه نون تافتون درجه یک، اورجینال درست بکنیم که روزای تعطیل تو کمپ یا کنار خونوادتون درست بکنید نون داغ با افتخار هم بگید که این نون رو خودم پختم. تا آخر ویدیو با من باشید.

دوستان گلم قبل از هرچیزی یک نکته رو بگم که مقدار دقیق مواد اولیه واسه تمامی ویدیوهای کانال مهردادپز داخل توضیحات هست. همین توضیحات زیر ویدیو. بریم سراغ مواد اولیه؛ این جا من آرد سفید دارم به همراه مایه خمیر، یک مقدار شکر، نمک و یک خرده روغن به همراه آب ولرم رو به داغ. دقت داشته باشید دمای آب باید طوری باشه که شما انگشتتو 10 ثانیه قرار می­دی داخل آب، انگشتت بتونه اون گرما رو تحمل بکنه و نسوزه. بریم تو کارش.

آب با دمای مناسب که بهتون گفتم، شکر رو قاطیش می­کنیم. شروع می­کنیم هم زدن. یواش یواش مایه خمیر رو هم بهش اضافه می­کنیم. دقت کنید این مایه خمیر رو بذارید یه جایی که دماش ثابت باشه مثل مثلا تو ماکرویو یا توی مثلا کابینت یا فر، فرقی نمی­کنه. البته این­ها همه خاموش باشه. شروع می­کنه به فعالیت کردن و اکتیو شدن به قول معروف. این اکتیو کردن مایه خمیر خیلی مهم هست نتیجه­اش توی نون ما. وقتی کف می­کنه میاد بالا تقریبا یک 10، یک ربع که می­مونه آماده است. هم مطمئن می­شه که مایه خمیرتون سالم هست و درست داره کار خودش رو انجام می­ده، هم این که یک نتیجه خوب رو از نون می­گیریم. یک چیزی رو هم من می­ذارم درش. می­ذارمش تو کابینت تا یک ده دقیقه، یک ربع دیگه آماده بشه. الان نگاهش بکنید. هیچ کفی نداره، بعد که می­آرمش بهتون نشون می­دم چه اتفاقی می­افته.

این شده خمیر مایه ما. نگاه کنید من درش رو بردارم. ببینید این یک خمیر مایه سلامت هست، انقدر چیز بود که دیگه از ظرفش ریخته بود بیرون. انقدر کف کرده بود. آرد رو من یکبار الکش کردم، حالا می­خوام الان خرد خرد بهش خمیر مایه و یک کوچولو روغن اضافه کنم. روغن داخل همین خمیر مایه­اتون یک کوچولو بریزید هم بزنید. بعد به آرد اضافه بکنید. نمک هم یادتون نره. حالا یواش یواش این مایه خمیر رو بهش اضافه می­کنیم، قبلش فقط یک خرده نمک به آردتون بزنید که نونتون خوش­طعم باشه. خب این از نمکش. حالا خیلی آروم میایم این مایه خمیر رو بهش اضافه کنید. همش بزنید. خب این عالی شد. اگر دیدید آردش کم هست بهش یک خرده آرد اضافه کنید. اگر دیدید مایه خمیرتون کم هست خیلی سفته می­تونید بهش یک خرده آب ولرم اضافه بکنید. خب من یک خرده آرد اضافه کردم.

حالا قشنگ این رو ورزش بدیم. از جلو جمع کنید رو به عقب. از عقب رو به جلو بازش کنید. یک تقریبا 3، 4 دقیقه باید ورز بخوره. بعدش کف همین ظرفتون رو یک ذره آرد بپاشید. روش رو یک دستمال خیس، یک دستمال با آب ولرم خیس کنید. آبش رو بگیرید پهن کنید روش. بذارید تا حجم خمیرتون دو تا سه برابر بشه. نگاه کنید یک خرده باید به دست بچسبه. خیلی اون خمیری نیست که بگیم اصلا نمی­چسبه. خب این خمیرمون رو می­ذاریم این جا. یک دستمال گفتم با آب گرم قشنگ آبش رو بچلونید بزارید این جا. بذاریدش داخل کابینت یا داخل فر یا ماکرویو، جایی که دمای محیط یک دمایی در بسته هست و ثابت هست. بذارید قشنگ 1 ساعت تا 2 ساعت استراحت بکنه تا قشنگ این خمیرتون ور بیاد و بتونید یک نون باحال درجه یک رو سلامت درست بکنید که حتی کسایی که معده­اشون مشکل داره راحت می­تونن این نون رو بخورن بدون هیچ مشکلی.

خب دوستان خمیرمون قشنگ ور اومده. فقط نگاهش کنید ببینید چی شده. حجم خمیر 2 تا 3 برابر شده، عالی. الان می­خوام خمیرهام رو یک ورزش بدم آماده­اش کنم، چونه چونه­اش کنم تا بازش کنیم. من امروز می­خوام روی ساج بپزم نونم رو شما داخل ماهیتابه هم می­تونید بپزید، داخل فر هم می­تونید بپزید. ولی خواستید تو فر بپزید طبقه وسط حرارت 220 درجه ساتی­گراد. بزارید تقریبا هر نون تو 10 دقیقه آماده می­شه. حالا بستگی به ظرفتون و فرتون متفاوته. خمیرتون رو قشنگ بازش بکنید، زیاد دیگه ورزش ندید. زمانی که آماده شد. نگاه کنید چونه­های انقدر انقدر درست کنید. حالا الان این جا ما یک وردنه می­خوایم که قشنگ این خمیرمون رو باز کنیم. اول زیر ظرفتون قشنگ آرد بپاشید. یک خرده آرد هم به وردنه­اتون بزنید. خب ببینید سعی کنید خمیر رو همین که یک ذره یک ذره باز می­کنید، خمیر رو بچرخونید که اون فرم گردش رو هم داشته باشید. هر چقدر هم خمیرتون رو نازک­ترش بکنید، نونتون طردتر می­شه.

خب نون رو هم تقریبا سعی کنید نون رو تقریبا گرد درش بیارید که اون حالت سنتیش حفظ بشه. حالا همینجوری با این وردنه نون رو جمعش بکنید، بیاریدش روی ساج، از یک طرف ساج بندازید. توی تابه هم می­تونید این کار رو بکنید. نون رو پهنش بکنید. با یک دونه چاقو یا یک دونه چنگال هم می­تونید اون حالت برش­های تافتون رو بهش بزنید گه دیگه یک نون تافتون داشته باشید. این نون رو قشنگ همه ­جاش رو بچرخونید که یکدست پخته بشه. نگاه کنید اینجوری باد می­کنه. همینجوری که دیدی با چاقو هم می­تونید روش خط بندازید. حالا یک طرفش که پخت، برش گردونید اون یکی طرفش رو هم بندازید نگاه کنید یک نون تافتون خیلی خوشگل و خوشمزه بهتون می­ده با لذت اینکه خودتون هم درستش کردید حسابی حالش رو ببرید.

خب ببینید چی آماده شده، نون تافتونی که خودمون تو خونه پختیم، درجه یک. نگاهش کنید فقط. نگاه کنید این نون تافتون با اون شیارهای خوشگلش قشنگ هم نرمه. می­تونید درست بکنید تو خونه، لذتش رو ببرید در کنار خونوادتون یک نون باحال رو تجربه بکنید. مرسی که تا آخر ویدیو همراه من بودید. امیدوارم که بدرتون بخوره و لذت ببرید. کامنت­ها رو از من دریغ نکنید. ویدیو رو سیو بکنید و به اشتراک بگذارید. حتی شده یک قلب کوچولو هم تو کامنت بذارید، کلی به من کمک کردید. یادتون نره که خیلی دوستتون دارم و تا درودی دیگه بدرود.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان تافتون در فر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *