رضیم
رضیم
طرز تهیه نان دارچيني با كشمش و گردو

موارد لازم + طرز تهیه

نان دارچيني با كشمش و گردو
مواد لازم:
آرد ٣ ليوان
كره ٤ قاشق غذاخوري
كشمش ١/٢ ليوان
گردو خرد شده ١/٢ ليوان
شير ولرم ١ ليوان
شكر ١/٤ ليوان
خمير مايه فوري ٢ قاشق چايخوري
تخم مرغ ١ عدد
نمك ١/٢ قاشق چايخوري
دارچين ١ قاشق چايخوري
وانيل مقداري
طرز تهيه:
ابتدا نصف شير ولرم+١ قاشق غذاخوري شكر و خمير مايه را در داخل كاسه اي بريزيد چند دقيقه كنار گذاشته،.
باقي مانده شير+ تخم مرغ و كره نرم شده+وانيل+نمك و باقيمانده شكر را داخل كاسه اي ديگر ريخته و خوب مخلوط ميكنيم(همزن)سپس خمير مايه آماده شده را به مواد اضافه و مخلوط ميكنيم و آرد را كم كم روي مواد الك كرده تا خمير خودش را بگيرد وبه دست نچسبد(٥ دقيقه ورز دهيد)،خمير را داخل كاسه اي كه چرب شده قرار دهيد و روي آن را بپوشانيد و يك ساعت در جاي گرم استراحت دهيد تا حجم خمير ٢ برابر شود،حالاااا خمير آماده شده را به ابعاد مستطيل در ميآوريم ،كشمش و گردو خرد شده و مقداري دارچين را روي كل سطح خمير ميريزيم بعد ازآن خمير را تا زده تا مستطيل به مربع تبديل شود و حالا با يك چاقوي تيز نوارهاي ١/٥ سانتي برش داده و نوارها را ميپيچانيم و شكل گل ميدهيم و توي سيني فر چيده با فاصله از هم،و بعد رومال (مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران)ميزنيم و ميره تو فر با دماي ١٨٠ به مدت نيم ساعت،البته درجه فرها متفاوت از هم هست،اين نان كم شيرين هست و اگر دوست داشتين ميتونين مقداري خاك قند روش الك كنيد

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان دارچيني با كشمش و گردو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *