رضیم
شماره دستور پخت: 1482
رضیم
طرز تهیه نان سيميت

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه نان سيميت (روش 1)

سلااام به همه دوستان جااان
امروز صبح اولين كاري كه كردم درست كردن نان سيميت بود با رومال شيره انگور كه بسي خوشمزه شد😋👌🏻
نان سيميت
مواد لازم:
آرد حدودا ٥٠٠ گرم
آب به ميزان لازم كه خمير به دست نچسبد(حدودا ٢٠٠ ميلي ليتر)
روغن مايع ٤٠ گرم
نمك نصف قاشق چايخوري
خمير مايه ١٥گرم
شكر ٢ قاشق غذاخوري
شيره انگور براي رومال نان مقداري
كنجدو سياه دانه به ميزان لازم
طرز تهيه:ابتدا آب را با نصف قاشق غذاخوري شکر و مایه خمیربا هم مخلوط كنيد هم زده و در جايي گرم قرار دهيد حدودا ٤ دقيقه كافيه تا به عمل بياد هر چقدر مايه خمير بيشتر بمونه بيشتر به عمل مياد و كف روي ظرف زياد ميشه ولي توجه كنيد به همان ميزان هم به نان بوي ترشي و مخمري ميده،حالااا در ظرف ديگري روغن مايع و مابقي شكر را مخلوط كنيد و بعد خمير مايه اي كه به عمل آمده را به مخلوط اضافه كنيد و نيمي از آرد را در ابتدا ريخته و بقيه آرد را كم كم به مواد اصافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد و بعد خمير رو روي ميز آرد پاشي حدودا ١٠ دقيقه ورز بدين و بعد در يك ظرف تميز و عاري از بو با مقداري روغن مايع چرب كنيد و خميري را كه ورز دادين بزاريد داخل ظرفتون فقط اندازه ظرف بايد دو سه برابر خميرتون باشه و بعد خميرتون رو بچرخانيد تا چرب بشه و بعد روي ظرف را سلفون كشيده و ١ ساعت در جاي گرم و مرطوب بزاريد تا خمير به عمل بياد و بعد از خمير چونه بگيريد و روي سطح آرد پاشي شده به شكل يه رشته بلند در بيارين و تاب بدين و دو سرش را به هم وصل كنيد يا به شكل گيس باف و بعد دو سرش را به هم وصل كنيد و در داخل سيني كه آرد پاشي شده بزاريد و و براي رومال هم شيره انگور را با مقداري آب رقيق كنيد و دانه هاي كنجد و سياه دانه بپاشيد،در اين مرحله يك پارچه تميز كه نمدارش كردين روي خميرها بندازيد و دوباره ٣٠ دقيقه بهش استراحت بدين،فر را از قبل گرم كنيد يك ظرف پر از آب در طبقه پايين فرتون قرار بدين و احازه بدين كه آب بخار كنه و سطح فر پر از بخار بشه در اين موقع هست كه بايد سيني را داخل فر بزاريد و حدودا يه رب بهش زمان بدين با حرارت ١٨٠ درجه(توجه كنيد درجه حرارت فرها با هم متفاوته با توجه به حرارتي كه آشنا هستيد تنظيم كنيد) مراحل كار را حتما دقيق انجام بدين تا نتيجه مطلوب بشه ،نان پختن يكي از لذت هاييه كه با هيچي قابل مقايسه نيست،از من گفتن بود😊

طرز تهیه نان سيميت (روش 2)

طرز تهیه نان سيميت (روش 2)

مواد لازم
٥٠٠ گرم آرد (آرد نان فانتزى يا همه كاره)
حدود ٢٢٠ ميلي ليتر آب(مستقيم از شير آب استفاده كنيد)
٤ ق چاى خورى شكر
١ ق چ نمك
١ تخم مرغ
١٠ گرم يا ١ قاشق غذا خورى خمير مايه
يك دوم ق چ بهبوددهنده در صورت تمايل
٤٠ گرم روغن مايع
وانيل يه كوچولو
براى شربتش١ استكان كوچك آب ١ استكان كوچك شيره انگور
كنجد به مقدار لازم
—-
طرز تهيه
اول آب هم دماى محيط و با نوك قاشق شكر و مايه خمير مخلوط كنيد و درش رو بگذاريد و حدود ٨ دقيقه بذاريد بمونه تا عمل بياد،
آرد(الك شده)+شكر+ نمك+بهبوددهنده+تخم مرغ و وانيل + آب (همون مايه خمير عمل اومده )رو مخلوط كنيد و ورز بديد و بعد روغن و اضافه كنيد حدود ١٥ دقيقه ورز بديد،اگر خيلي چسبنده بود خيلي كم آرد بزنيد(نهايتا دو قاشق) و اگر سفت بود بهش كم كم آب اضافه كنيد خمير يه كوچولو چسبندگى داشته باشه اشكال نداره ،١٠ دقيقه به خميرتون استراحت بديد و روشو با يك كيسه چرب بكشيد،بعد تقريبا اندازه ى يك نارگى حدود ١٠٠ گرم چونه بگيريد و روى چونه ها رو با كيسه فريزر چرب شده بپوشونيد و دوباره ١٠ دقيقه بهشون استراحت بديد بعد هر چونه رو به شكل طناب در بياريد و لوله كنيد و با پيتزا بُر يا چاقوى تيز از وسط برش بزنيد دوتاشو مثل طناب به هم بپيچيد و بعد دو طرفشو گرد كنيد و بهم بچسبونيد(يا يك رول دراز درست كنيد و از وسطش بگيريد و تا بزنيد و بهم بتابونيد) ،بعد داخل شهد(مخلوط شيره و آب) كنيد و بعد داخل كنجد بگذاريد ،بچينيد(با فاصله)توو سينى فر كه كاغذ روغنى گذاشتيد(يا ورق نسوز استفاده كنيد كه نونتون اصلا نچسبه) ،و روشونو با كيسه فريزر چرب شده بپوشونيد و بذاريد ٤٥ دقيقه تا يك ساعت استراحت كنن و دوبرابر بشن(يك جاى نسبتاً گرم آشپزخونه تون) ،بعد روى نوناتون رو آب اسپرى كنيد و بذاريد داخل فر از (قبل كاملا داغ شده )با دماى ١٨٠ تا ١٩٠درجه ى سانتى گراد و تا زمانى كه سرخ بشن(كاسه ى آب هم در فر بگذاريد) با فر من حدود ١٨ تا ٢٠ دقيقه زمان ميبره. اگر فرگازى داريد ١٠ تا ١٥ درجه دمارو بيشتر از من بذاريد.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان سيميت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *