رضیم
رضیم
طرز تهیه نان لواش تابه ای

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه نان لواش تابه ای

متن ویدئو طرز تهیه نان لواش تابه ای

مواد لازم: آرد سفید 2 لیوان، آب ولرم 2/1 فنجان، روغن 5 قاشق غذاخوری، مخمر 8 گرم، نمک 2/1 قاشق غذاخوری.

مخمر تازه 8 گرم، میزان قیاس نمک 2/1 قاشق چایخوری است که به اشتباه غذاخوری تایپ شده. نمک 2/1 قاشق چایخوری. آب ولرم 2/1 فنجان، روغن 5 قاشق غذاخوری، آرد سفید (300 گرم) 2 فنجان. حدود نیم تا یک ساعت ظرف را در یک جای گرم قرار دهید.

به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. بگذارید به مدت 5 دقیقه استراحت کند. یک تابه گریل نچسب را روی حرارت گرم کنید.

طرز تهیه نان لواش تابه ای (روش 2)

طرز تهیه <a data-ail=نان لواش تابه ای (روش 2)" width="1300" height="867" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/Lavash-Armenian-Flatbread-4-of-5.jpg 1300w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/Lavash-Armenian-Flatbread-4-of-5-300x200.jpg 300w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/Lavash-Armenian-Flatbread-4-of-5-1024x683.jpg 1024w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/Lavash-Armenian-Flatbread-4-of-5-768x512.jpg 768w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/Lavash-Armenian-Flatbread-4-of-5-600x400.jpg 600w" sizes="(max-width: 1300px) 100vw, 1300px" />

مواد لازم:
‏‎آرد ۳۰۰ گرم(دو پیمانه)
‏‎آب ۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم(حدود سه چهارم پیمانه)
‏‎مایه خمیر ۴ گرم(یک ق چ)
‏‎شکر ۶ گرم(یک ق چ)
‏‎نمک ۴ گرم(یک دوم ق چ)
‏‎ماست ساده هم دمای محیط ۴۰ گرم(دو ق غ)
‏‎کره هم دمای محیط ۲۰ گرم(یک ق غ)
‏‎۱۲۰ گرم آب و کمی از شکر و مایه خمیرو به مدت ۱۰ دقیقه فعال کنید، و به مواد خشک(آرد+نمک+شکر) اضافه کنید و سپس ماست و کره را هم اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید ودر حین ورز دادن کم کم باقیمانده ی آب رو هم اضافه کنید تا به یک خمیر نرم و لطیف و یکدست برسید (حتی اگر نیاز بود بیشتر از مقدار آب در دستور، آب اضافه کنید چون مقدار آبگیری آردها با هم متفاوته) .خمیرو داخل کاسه ی چرب یکساعت در دمای محیط(با درپوش) استراحت دهید. خمیرو به چانه های مساوی(هر کدام حدود ۸۴گرم) تقسیم کنید و چانه های گرد و صاف بگیرید.با این مقدار خمیر می توانید ۶ عدد نان داشته باشید. سپس روی چانه هارا که کمی چرب کردید با کیسه ی فریزر بکشید و دوباره ۲۰ دقیقه استراحت دهید. برای باز کردن چانه ها، زیر و روی هر چانه را در کمی آرد بزنید خمیر و با دست و وردنه باز کنید،(هر دفعه که خمیرو بلند می کنید برای وردنه کشی خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانید و وردنه بکشید ، قطر هر خمیر پهن شده حدود یک وجبِ باز می شود). و داخل تابه ی(ترجیحاً چدن)داغ داغ داغ پهن کنید تا روی خمیر حباب بزند و سپس برگردانید(حدودا ۳ تا ۴ دقیقه پخت هر نان طول می کشد). بعد از پخت می توانید روی نان ها را کره ی آب شده یا روغن زیتون با سیر کوبیده شده بمالید و با سبزی گشنیز خرد شده تزئین کنید، البته می توانید این نان ها را به صورت ساده هم نوش جان کنید. ‏‎اگر از دستور استفاده کردید، لطفا منبع را هم ذکر کنید🥰🙌🏻💕
*نکته برای پف کردن نان: این نان نباید خیلی نازک شود، طریقه ی وردنه کشی بسیار مهم است حتما با دقت و آرام و در خلاف جهت عقربه های ساعت انجام دهید، تابه خیلی خیلی خیلی باید داغ باشد.

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه نان لواش تابه ای

  1. فرخنده چهر (خریدار محصول)

    مرسی از توضیحات خیلی خوب بود🥰🥰😋

  2. پریماه

    چقدر دلم هوس کرد????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)