موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه نان لواش تابه ای
متن ویدئو طرز تهیه نان لواش تابه ای
مواد لازم: آرد سفید 2 لیوان، آب ولرم 2/1 فنجان، روغن 5 قاشق غذاخوری، مخمر 8 گرم، نمک 2/1 قاشق غذاخوری.
مخمر تازه 8 گرم، میزان قیاس نمک 2/1 قاشق چایخوری است که به اشتباه غذاخوری تایپ شده. نمک 2/1 قاشق چایخوری. آب ولرم 2/1 فنجان، روغن 5 قاشق غذاخوری، آرد سفید (300 گرم) 2 فنجان. حدود نیم تا یک ساعت ظرف را در یک جای گرم قرار دهید.
به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. بگذارید به مدت 5 دقیقه استراحت کند. یک تابه گریل نچسب را روی حرارت گرم کنید.
طرز تهیه نان لواش تابه ای (روش 2)
نان لواش تابه ای (روش 2)" width="1300" height="867" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/Lavash-Armenian-Flatbread-4-of-5.jpg 1300w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/Lavash-Armenian-Flatbread-4-of-5-300x200.jpg 300w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/Lavash-Armenian-Flatbread-4-of-5-1024x683.jpg 1024w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/Lavash-Armenian-Flatbread-4-of-5-768x512.jpg 768w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/Lavash-Armenian-Flatbread-4-of-5-600x400.jpg 600w" sizes="(max-width: 1300px) 100vw, 1300px" />
مواد لازم:
آرد ۳۰۰ گرم(دو پیمانه)
آب ۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم(حدود سه چهارم پیمانه)
مایه خمیر ۴ گرم(یک ق چ)
شکر ۶ گرم(یک ق چ)
نمک ۴ گرم(یک دوم ق چ)
ماست ساده هم دمای محیط ۴۰ گرم(دو ق غ)
کره هم دمای محیط ۲۰ گرم(یک ق غ)
۱۲۰ گرم آب و کمی از شکر و مایه خمیرو به مدت ۱۰ دقیقه فعال کنید، و به مواد خشک(آرد+نمک+شکر) اضافه کنید و سپس ماست و کره را هم اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید ودر حین ورز دادن کم کم باقیمانده ی آب رو هم اضافه کنید تا به یک خمیر نرم و لطیف و یکدست برسید (حتی اگر نیاز بود بیشتر از مقدار آب در دستور، آب اضافه کنید چون مقدار آبگیری آردها با هم متفاوته) .خمیرو داخل کاسه ی چرب یکساعت در دمای محیط(با درپوش) استراحت دهید. خمیرو به چانه های مساوی(هر کدام حدود ۸۴گرم) تقسیم کنید و چانه های گرد و صاف بگیرید.با این مقدار خمیر می توانید ۶ عدد نان داشته باشید. سپس روی چانه هارا که کمی چرب کردید با کیسه ی فریزر بکشید و دوباره ۲۰ دقیقه استراحت دهید. برای باز کردن چانه ها، زیر و روی هر چانه را در کمی آرد بزنید خمیر و با دست و وردنه باز کنید،(هر دفعه که خمیرو بلند می کنید برای وردنه کشی خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانید و وردنه بکشید ، قطر هر خمیر پهن شده حدود یک وجبِ باز می شود). و داخل تابه ی(ترجیحاً چدن)داغ داغ داغ پهن کنید تا روی خمیر حباب بزند و سپس برگردانید(حدودا ۳ تا ۴ دقیقه پخت هر نان طول می کشد). بعد از پخت می توانید روی نان ها را کره ی آب شده یا روغن زیتون با سیر کوبیده شده بمالید و با سبزی گشنیز خرد شده تزئین کنید، البته می توانید این نان ها را به صورت ساده هم نوش جان کنید. اگر از دستور استفاده کردید، لطفا منبع را هم ذکر کنید🥰🙌🏻💕
*نکته برای پف کردن نان: این نان نباید خیلی نازک شود، طریقه ی وردنه کشی بسیار مهم است حتما با دقت و آرام و در خلاف جهت عقربه های ساعت انجام دهید، تابه خیلی خیلی خیلی باید داغ باشد.
فرخنده چهر (خریدار محصول) –
مرسی از توضیحات خیلی خوب بود🥰🥰😋
پریماه –
چقدر دلم هوس کرد????????