رضیم
شماره دستور پخت: 1145
رضیم
طرز تهیه پوآچای کنجدی

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) یک لیوان شیر ( ۲۲۰ ml )
۲) یک لیوان آب ( ۲۲۰ ml )
۳) یک لیوان چایخوری روغن مایع ( ۱۲۵ ml )
۴) ۲ عدد تخم مرغ
۵) ۲۵۰ گرم کره
۶) یک ق.غ شکر
۷) ۲ ق.م نمک
۸) ۱۰ گرم مایه خمیر فوری ( ۲ ق.م )
۹) ۷ لیوان آرد ( ۹۵۰ گرم )
۱۰) پنیر برای وسطش

✔ برای روش :
۱) ۲ الی ۳ ق.غ شیره
۲) یک لیوان چایخوری آب
۳) ۲ لیوان کنجد بو داده ( ۳۰۰ گرم )

✔ طرز تهیه :
تمام مواد خمیر رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی درست بشه روش رو بپوشانید و ۴۵ دقیقه بزارید تا عمل بیاد سپس دوباره روی سطحی کمی ورز بدید و ۱۸ گوله ازش درست کنید وسطش پنیر بزارید و ببندید و شکل بدید تمام گوله ها رو به این ترتیب درست کنید سپس ابتدا شیره رو با آب باز کنید روش بمالید و کنجد بپاشید و داخل سینی بچینید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل سینی بزارید بمونه تا عمل بیاد و در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه بزارید تا بپزه ، این مقدار دو تا سینی میشه .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پوآچای کنجدی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *