رضیم
شماره دستور پخت: 1654
رضیم
پیراشکی لقمه ای

موارد لازم + طرز تهیه

سلام دوستاي عزيزم🥰
امروز عصر اين پيراشكياي لقمه اي رو درست كردم و چون نتيجه خيلي خوب شد سرييييع يه عكس گرفتم و براتون پست كردم💪🏻🙃
پیراشکی لقمه ای
مواد لازم:
آرد سفيد 5 پیمانه
خمیر مایه فوری 1 قاشق سوپخوری
شکر یک سوم پیمانه
آب ولرم یک چهارم پیمانه
شیر یک پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
کره یک چهارم پیمانه
نمک 1 پنس
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهيه:ابتدا کره را در محیط آشپزخونه قرار می دهيم تا نرم بشه.بعد برای عمل آوردن خمیر مایه، یک قاشق غذاخوری از شکر رو توی آب ولرم حل می کنیم و بعد خمیر مایه رو روی آب می پاشیم و فقط یک دور هم می زنیم. سپس درجاي گرم قرار می دهيم تا عمل بیاد حجم خمیر مایه بايد دو برابر بشه و حالت پفکی پیدا كنه.خمير مايه نبايد بيشتر از ١٠ دقيقه بمونه وگرنه بوي ترشيدگي ميده به پيراشكي ها؛ حالا در ظرفي تخم مرغ ها رو با کره و سپس شکر رو همراه با وانیل، اضافه می کنیم.و بالاخره شیر ولرم رو اضافه می کنیم و همه مواد با همزن دستی خوب با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست بشن.حالا خمیر مایه را اضافه كرده و حدوداً نصف پیمانه از آرد رو که با نمک مخلوط و قبلاً از الک رد کردیم، جدا می کنیم و آرد رو در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم .
.با یک قاشق چوبی مواد رو با هم مخلوط می کنیم و بقیه آرد رو به مواد اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم و تا جاییکه امکان داشته باشه آرد رو به خورد مواد می دیم.وقتی که خمیر کم کم منسجم شد و خودش رو گرفت، قاشق رو کنار می ذاریم و با دست شروع به ورز دادن می کنیم. اگر خمیر خیلی چسبنده بود و ورز دادن خمیر امکان نداشت، مقداري آرد به خمیر اضافه می کنیم فقط حواستون باشه آرد اضافی از کیفیت کار کم می کنه و ما پیراشکی لطیفی نخواهیم داشت. خمیر رو ورز می دیم برای 10 تا 15 دقیقه. حالا خمیر رو داخل یک کاسه که کمی اون رو به روغن آغشته کردیم قرار می دیم و روی اون را با پارچه می پوشونیم و در فر خاموش ميگذاريم تا حجمش دو برابر بشه. خمير در این مرحله باید بسیار لطیف و منعطف باشه.و بعد از اون چانه هایی به وزن تقریبی ٢٠ گرم جدا می کنیم .بعد از اینکه همه چانه ها رو جدا کردیم، مجدداً روی اون ها رو می پوشونیم و برای نیم ساعت بهشون استراحت می دیم. بعد از این مدت یکی یکی اون ها روی تخته باز می کنیم.حالا برای سرخ کردن پیراشکی ها یک تابه کوچک یا شیر جوش رو انتخاب می کنیم و مقدار کافی روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا حسابی داغ بشه بعد خمیر ها رو یکی یکی داخل روغن سرخ می کنیم.موقع سرخ کردن شعله رو ملایم می کنیم و سپس روشون رو با شكلاتي كه بن ماري كرديم آغشته ميكنيم

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پیراشکی لقمه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.