موارد لازم + طرز تهیه
کته قالبی
برنج ایرانی
نمک
روغن
کره
زعفرانی
قابلمه نچسب
طرز تهیه کته قالبی:
ابتدا برنج خیس خورده را داخل قابلمه ریخته با مقداری نمک و روغن ،با یک بند انگشت آب بالای برنج میزاریم روی شعله متوسط گاز تا برنج جمع بشه،(مثل همیشه که میخوایم برنج رو کته و بدون آبکشی درست کنیم همونجوری) بعد ظرف مورد نظر که حتما باید نچسب باشه را بر میداریم روی شعله گاز میزاریم و مقداری روغن میریزیم تا داغ شود،بعد در ظرف جداگانه مقداری زعفران غلیظ و خیلی کم آب میریزیم و بعد چند قاشق از برنج سفید را توی زعفران ربخته و با مقدار کمی کره مخلوط میکنیم و کف ظرف نچسب پهن میکنیم و بعد برنج سفید را روی برنج زعفرانی ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا فیکس بشه و دانه های برنج به هم بچسبد و بعد در قابلمه را گذاشته و روی شعله ملایم تا زمانی که برنج دم بکشه و حالت تهدیگی پیدا کنه و تمااام…
سوالی بود بپرسین عزیزان?
رازیانه –
دلمون رو بردی که????