رضیم
شماره دستور پخت: 1844
رضیم
طرز تهیه کته قالبی

موارد لازم + طرز تهیه

کته قالبی
برنج ایرانی
نمک
روغن
کره
زعفرانی
قابلمه نچسب
طرز تهیه کته قالبی:
ابتدا برنج خیس خورده را داخل قابلمه ریخته با مقداری نمک و روغن ،با یک بند انگشت آب بالای برنج میزاریم روی شعله متوسط گاز تا برنج جمع بشه،(مثل همیشه که میخوایم برنج رو کته و بدون آبکشی درست کنیم همونجوری) بعد ظرف مورد نظر که حتما باید نچسب باشه را بر میداریم روی شعله گاز میزاریم و مقداری روغن میریزیم تا داغ شود،بعد در ظرف جداگانه مقداری زعفران غلیظ و خیلی کم آب میریزیم و بعد چند قاشق از برنج سفید را توی زعفران ربخته و با مقدار کمی کره مخلوط میکنیم و کف ظرف نچسب پهن میکنیم و بعد برنج سفید را روی برنج زعفرانی ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا فیکس بشه و دانه های برنج به هم بچسبد و بعد در قابلمه را گذاشته و روی شعله ملایم تا زمانی که برنج دم بکشه و حالت تهدیگی پیدا کنه و تمااام…
سوالی بود بپرسین عزیزان🥰

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کته قالبی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *