

موارد لازم + طرز تهیه
?مواد لازم کورابیه شکلاتی فندقی??
۱۲۵ گرم مارگارین یا کره
۲ انگشت کمتر از ۱ لیوان پودر قند
نصف استکان روغن مایع
نصف لیوان نشاسته
۱ پاکت بکینگ پودر
۱ پاکت وانیل شکری
۲/۵ لیوان آرد
?برای روش??
۸۰ گرم شکلات شیری
فندق یا گردوی خرد شده
طرز تهیه??
کره به دمای محیط رسیده ، پودر قند و روغن مایع رو مخلوط کرده و هم میزنیم بعد از اینکه به قوام خامه رسید مواد دیگر رو اضافه می کنیم سپس آروم آروم آرد رو اضافه کرده و خمیری که به دست نچسبه و به نرمی لاله گوش برسه به دست میاریم.
از خمیر چونه هایی به اندازه گردو جدا کرده و توی سینی کاغذ روغنی پهن شده میچینیم سپس توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بالا پایین تنظیم به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم (زمان پخت می تونه تغییر کنه)
کورابیه بعد از اینکه پخت و خنک شد به شکلات ذوب شده و فندق خرد شده آغشته می کنیم بعد سرو می کنیم .
نوش جان
خوشبوی (خریدار محصول) –
این دستور پخت رو هم باید امتحان کنم????????????
روهینا –
سایتتون محشرههههه????????
جمدخت –
بنظیره????????????