موارد لازم + طرز تهیه
?مواد لازم کورابیه??
?برای خمیر??
۱۵۰ گرم کره سرد
۲ عدد زرده تخم مرغ (سفیده برای روش)
۱ استکان پودر قند
۱ استکان نشاسته
آرد به میزان لازم (باید به خمیری باشه که به دست نچسبه)
?برای روش??
۲ عدد سفیده تخم مرغ
۱ استکان شکر
۳ استکان فندق (فندق خام آسیاب شده)
۱ ق چ پودر کاکائو
۲ ق غ پودر نارگیل (به دلخواه)
?طرز تهیه??
ابتدا خمیرمون رو ورز می دیم بعد توی یخچال گذاشته و نیم ساعت استراحت می دیم.
برای روش دوتا سفیده تخم مرغ رو با پودر قند تا وقتی که به قوام مرنگ برسه هم می زنیم. اول ۲ استکان آرد فندق، پودر کاکائو و پودر نارگیل رو اضافه کرده و هم میزنیم. اگه نرم شد آرد فندق اضافه می کنیم تا غلیظ بشه من ۳ استکان آرد فندق استفاده کردم. غلظت به اندازه تخم مرغ هم بستگی داره. از موادمون توی قیف ریخته و داخل یخچال قرار می دیم تا وقتی که کورابیه رو آماده میکنیم تو یخچال استراحت می دیم.
روی خمیر کیسه فریزر کشیده و به ضخامت یک سانتی متر بازش می کنیم بعد با کاتر یا لیوان به شکل گرد یا مربع یا هر طور که دوست داشتیم برش میزنیم و توی سینی می چینیم بقیه خمیر رو جمع کرده و بازش میکنیم و تا وقتی که خمیر مون تموم بشه این کار رو ادامه می دیم.
وسط کورابیه ها از مواد فندقی میریزیم و با کورابیه می پزیم. توی فر با دمای ۱۷۰ درجه تا وقتی که کمی طلایی بشه می پزیم. تا وقتی که خنک بشه توی سینی میمونه و دست نمی زنیم بعد از خنک شدن سرو می کنیم.
نوش جان???
?نکته??
۱_ کره رو از یخچال برداشته و استفاده میکنیم نباید به دمای محیط برسه.
۲_ به خمیر روغن مایع اضافه نمی کنیم.
۳_ بکینگ پودر استفاده نمی کنیم.
۴_ خمیر رو توی یخچال استراحت می دیم.
زرخاتون –
جای من خاااااااااالی????