رضیم
شماره دستور پخت: 3184
رضیم
طرز تهیه کوکی مرمری

موارد لازم + طرز تهیه

🍪مواد لازم کوکی مرمری👇🏻
۵۰۰ گرم بادام زمینی بدون نمک
۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور
۴۰۰ گرم شیر عسلی
۲ ق غ عسل
۱ ق غ کاکائو
۱ ق غ دارچین
۴۰۰ گرم شکلات
۵۰ گرم شکلات سفید + ۱ ق روغن زیتون

🍪طرز تهیه👇🏻
ابتدا بادام‌زمینی و بیسکوییت ها رو توی میکسر پودر کرده و داخل ظرفی می ریزیم بعد کاکائو، دارچین و عسل رو اضافه می کنیم سپس یک قوطی شیر عسلی رو به موادمون اضافه کرده و با قاشق خوب هم می زنیم نترسین قوامش چسبناک میشه وقتی خنک بشه درست میشه.
تو یه سینی به اندازه ۲۵×۳۵ که با کاغذ روغنی پوشوندیم، موادمون رو می ریزیم و با قاشق خوب فشرده می کنیم بعد با کمک وردنه کوچک یا کاردک صافش می کنیم.
سپس شکلات رو به روش بن ماری ذوب کرده و روی خمیر کوکی داخل سینی می ریزیم و با کمک قاشق صاف می‌کنیم. شکلات سفید رو هم به همین شکل توی یه ظرف دیگه ذوب می کنیم و توش یه قاشق روغن زیتون می ریزیم و خوب هم می زنیم بعد توی قیف ریخته و شکلات سفید رو به شکل نوارهای نازکی روش می ریزیم و با خلال دندان از بالا به پایین و از پایین به بالا خط هایی می کشیم تا ظاهری مرمری داشته باشه. کوکی های مرمری رو داخل یخچال قرار می دیم و حداقل ۲ ساعت منتظر می مونیم تا خنک بشه. بعد اینکه خنک شد به صورت لوزی برش می زنیم و داخل ظرف سرو می چینیم.
نوش جان😻🍯❤
‌‌‌
🍯طرز تهیه شیر عسلی خونگی👇🏻
داخل یه قابلمه گود ۱ لیوان شکر و ۱ لیتر شیر رو ریخته و تا وقتی که بجوشه هم می زنیم، وقتی خواست به جوش بیاد ۱ ق چ بکینگ پودر ریخته و مدام هم می زنیم بعد اینکه جوشید زیر اجاق رو کم کرده و با فاصله هم می زنیم ۱ ساعت می پزیم سپس از روی اجاق برداشته یک پاکت وانیل شکری و یک قاشق صاف کره رو اضافه کرده و هم می زنیم وقتی پخت قوامش کمی چسبناک میشه شیر عسلی رو داخل یک شیشه می‌ریزیم و می ذاریم خنک بشه بعد درش رو بسته و در یخچال نگه می داریم.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کوکی مرمری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *