موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد سفید_ یک و نیم لیوان فرانسوی
روغن مایع_ ۱/۲ لیوان
تخم مرغ _ ۴ عدد
شکر _۱ لیوان
آب جوش _نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری
مرحله اول
ظرف کاملا خشک برداشته و چهار عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن ریخته و با همزن آنقدر آن ها را میزنیم تا کاملا کف کرده و جدا شوند.
مرحله دوم
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، این بار زرده های تخم مرغ ها و شکر و روغن را خوب هم میزنیم تا رنگ مایع ما کرم رنگ شده و کش بیاید.
مرحله چهارم
آب جوش را کم کم اضافه میکنیم تا مواد خراب نشوند و با ریسک هم میزنیم.
مرحله پنجم
آرد و وانیل و بکینگ پودر را از الک رد کرده و نصف آن ها را به همراه نصف سفیده ها هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.
مرحله ششم
قابلمه چدنی یا گرانیت یا هر ظرف نچسبی که قرار استفاده کنیم رو روی شعله قرار میدم و کف ظرفمون رو با روغن چرب میکنیم بعد از گرم شدن مختصر قابلمه خمیر رو توش میریزیم و درب قابلمه رو با استفاده از دم کش میبندیم (دم کش از ریختن آب بخار حاصله روی کیک و خمیر شدن روی کیک جلوگیری میکنه) و روی شعله متوسط حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه قرار میدیم و درب قابلمه رو تا زمان پختن کیک باز نمیکنیم نکته. از شلعه پخش کن استفاده می کنیم که همه جای کیک یه اندازه بپزه و سرخ بشه و از سوختن کیک جلوگیری میکند.
امیرمحمد –
من عاشق این خوشمزه ام😋👌🏻
شانلی –
چه خوووووووب شده ها????????????????