

موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد سفید_ یک و نیم لیوان فرانسوی
روغن مایع_ ۱/۲ لیوان
تخم مرغ _ ۴ عدد
شکر _۱ لیوان
آب جوش _نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری
مرحله اول
ظرف کاملا خشک برداشته و چهار عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن ریخته و با همزن آنقدر آن ها را میزنیم تا کاملا کف کرده و جدا شوند.
مرحله دوم
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، این بار زرده های تخم مرغ ها و شکر و روغن را خوب هم میزنیم تا رنگ مایع ما کرم رنگ شده و کش بیاید.
مرحله چهارم
آب جوش را کم کم اضافه میکنیم تا مواد خراب نشوند و با ریسک هم میزنیم.
مرحله پنجم
آرد و وانیل و بکینگ پودر را از الک رد کرده و نصف آن ها را به همراه نصف سفیده ها هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.
مرحله ششم
داخل قالب بیست سانتی متری خود کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را داخل آن میریزیم.
مرحله هفتم
قالب را در هواپز می گذاریم و در هواپز را می بندیم. دما را روی ۱۵۰ درجه و زمان را روی ۲۰ دقیقه تنظیم می کنیم.
مرحله هشتم
بعد از بیرون آوردن کیک چند دقیقه به آن دست نزنید و صبر کنید کمی خنک شود تا بدون از هم پاشیدن از قالب خارج شود.
نکته
از هواپز می توان برای پخت کیک، نان و شیرینی نیز استفاده کرد. شما می توانید از تمام رسپی های کیک در فر برای هواپز نیز استفاده کنید. تنها نکته ای که باید رعایت کنید تنظیم زمان و دمای مناسب برای پخت کیک می باشد که با چند بار استفاده از هواپز به آن تسلط پیدا خواهید کرد.
توماج –
نوش جان معلومه خیلی خوشمزست????????
شانلی (خریدار محصول) –
ممنونم خیلی رسپی خوبی بود ???????? ????